Bu tipler dar gomlekli gogsu killi genellikle biyikli kisa pantolon degisik bir ayakkabi giyorlar takim elbise giyenleride var genelde kardisim eyvallah vs tarzi kelimeler kullanip delikanligin kitabini yaziyorlar resim koyayim da gozunuzde canlansin. Yakisiklilar ama ne biliyim cok itici degil mi bu kiyafet yasam tarzi bu evlilik programından semih ama bunun gibi cok var
Yeni nesil erkek tipi veya krolugu hakkinda ne dusunuyorsunuz lutfen ayrintiyi okuyunuz?
Basit ve özenti. Birşey moda olur bunlar da takip eder işte; kimse "ben" olayım derdinde değil. Eskiden daha özgürdü ve daha özgündü herkes; şimdilerde ne moda ise onun peşindeler...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayakkabilara bak 😢 Allah tan sadece televizyondalar simdilik gercek hayatta bunlarin özentisi salaklari görmeye baslamadik
Neffret ediyorum tam kro da denilmez bunlara ne diyeceğimi şaşırıyorum cidden çok komikler ve midemi bulandırıyorlar kendilerini çok delikanlı sanıyorlar babet çorabı giyen delikanlı mı olur ya
@REDHOTLİNE07-4 spor ayakkabı değil şekil 1A daki beyefendi gibi kumaş pantolon altındaki kundura ayakabının içine babet çorabı giyip bir de racon kesmeye çalışanlar için söylüyorum
Ömür de geçiyor ama ya; insan üzülüyor...😞😞😞hergün bir akranım, arkadaşım, dostum evleniyor. Hatta 2-3 yaş küçük akraba/dostlar bile... Bende sevgili bile olmadı Ada'm akıllı... Doğru düzgün birisi olmadı; hepsi 1-2 ay içinde fos çıktı
19-20 de evleniyorlar, bana abi dediklerinde utanıyorum😞😞😞düğünlerine gidiyorum, hayırlı olsun diyorum. "Sağol Abi" dendiğinde içim bir eziliyor, bir üzüntü bir kasvet geliyor ki sorma...🙁🙁🙁 Hani fazla yaş farkı olmayan birine abla değil de teyze derler de Nasıl bozulurlar ya işte öyle...
En İyi Cevaplar