Be adam! Madem güvenmeyecektin neden sevdin? Şahsen ben kimseye şifremi de vermem, şifre de istemem!
İsteyenler, siz neden istediniz?
İsteyenler, siz neden istediniz?
Geçenlerde bir arkadaşımın ilişkisi bu facebook yüzünden bitti.Arkadaşımın sevgilisinin facebook,twitter ne varsa şifresini almış.Tabi şifreyi almışsın rahat durmak da olmaz karıştırmak lazım.Mesajlar bölümünde yakın arkadaşları ile konuştuklarına bakmış.Arkadaşım hakkında 'gerizekalı o bir güle bile kanar.'gibisinden mesajlaşma geçmişlerini yakalamış.Oğlancağız da silmemiş silmeyi unutmuş..İlişkileri böylece bitti.Aslında iyi oldu .Bu yüzden ne yapıyoruz kızlar ?Facebook,hotmail şifrelerini alıyoruz.:)
Asla istemem sevgilisiyim diye bütün dünyası benden ibaret değil o kadar bencil olamam.belki bir arkadasıyla arkadasının kimsenin bilmesini istemedigi bir sırrı hakkında konusacaklar ayıp bence bana ne mesela arkadasıyla ne konustularsa..normalde asırı kıskancım ama bu konuda asla kıskanclık yapmam.yani böyle düsünmeyen birisiyle de sevgili olmam
Zamanında sevgilime msn şifresi vermiştim şifreleri değştirdi terketti beni.Bende bir şekilde aldım.Rahmetli sözlüme hiç vermedim şifre istemedim de... Şuanda çok sevsem ortak hesap açarım büyük ihtimal..Ak kara ortaya çıksın...
Cevap
1Cevap
madem guven varsa şıfreyı vermelı guven tam yerıne oturmalı yapboz mısalı bır parçası bıle olmasa puzzle yıne eksıktır.. guvenmedığımden değıl sadece kıskançlığımdan
Vermeyen güvenmediği için vermiyorsa isteyen de güvenmediği için istemiş olmuyor mu... Gereksiz, vermek de almak da istemem...
amaaa sevgilin yok de mi? işte senin olmaz da şifre alıp verenlerin olur sevgilisi. böyle bir adaleti var bu dunyanın.
geberelim ulan
asdfghbjnm iyi ezdin lan eyvallah
Çok gereksz bir şey. Istemem istersede al başına çal derim.
İstemem, ama güvenmem de. Çaktırmadan kontrol ederim. Fazla güvendiğimden keriz yerine konuldum daha önce çünkü.
Kamyon arkası laflar bunlar...Her erkek kontrol edilmeli bence.
Saçmalama canımın içi. Güvenmiyorum diye tercih mi değiştireyim? Bir kadına sarılmakla erkeğe sarılmak aynı şey mi? Kimse kimsenin kölesi değil, ama artık benim karşıma öyle biri çıkmalı ki, benim güvenimi yeniden sağlasın. Çok başka bir şeye dönüştüm çünkü. Ben de memnun değilim halimden.
Vış dadaşım civanım :D
Suçlamıyorum elbette, ama bir şeyleri tecrübe edip, birikimlerimizle ilerisi için neleri yapmamız gerektiğini kestiriyoruz. Her şeyde bu böyle. İster aşk meşk mevzuları, ister başka konular...Benimkisi canım yanmasın diye temkinli olmak.
Erzurumlu musun peki? Yani orada yaşayan azeri misin?
Peki bakam. Merak ettim.
Köken olarak Erzurumluyum. Demin başka sorunu gördüm. Aslen oralı mısın diye merak ettim.
Istemedim hicama istersede buyursun sorun yok guvenmiyosa zaten kapi orda..
kızlardan çok erkekler yapıyor bunu çok çok gereksiz
saçmalığın daniskası şifremi vermedim vermemde...
ben isterim şahsen vermiyorsa bir sorun vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar