1- Dogru yanlış bilip bilmediği her konuda yorum yapıp yanlıs oldugu ortaya cıksa bile kabul etmeyenler. 2- Üç beş kuruşun hesabını yapan ve bunu kendine kar sayan köylü kurnazları. 3- Yaptıklarına ses çıkarmadıgım için beni kandırdıklarını sanan aptallar. 4- Dinlemeyi bilmeyen asalaklar. 5- Kibirli insanlar 6- Ailesini katletmişsiz gibi sürekli somurtan yüzsüz pezolar biraz gülseniz ne olur sanki.
çok konuşan o konudan o konuya atlayan insanları sevmiyorum, dinlerken beyni yoruluyor.( bu da kafa degil mi yani. ) sürekli küfür eden insanlara da tahammül edemiyorum. bencil iki yüzlü anlayışsız ve sürekli ben ben ben diyen insanlardan uzak duruyorum. keşke sadece sevdigim insan tipini yazsaymışım. :D :D :D
Kız olarak ; bir onun dedikodusu bir bunun dedikodusunu yapan. Bazen kendi de şaşırıyor bugün kimin yanında olup dedikodu yapacağım diye. Erkek olarak ; bir kızın yanında çok heyecanlı tipler.
Ne yapacağını bilmeyen , fazla kasıntı olan , kızı düşürmeye çalışan , fazla egoist olan , kibirli olan , laf gömme uğruna tüm arkadaşlarına sırtını dönen... Uzar gider.
Lavbali, yılışık insan. Sokak ortasında bağırarak gülüp, konusup dikkat cekmeye calısan insan. Yalan söyleyip duran insan Dedikoduyu yapıp yüzüne karsı çok iyi olan insan bide sürekli göz deviren insan tipi 😄
Sürekli ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben benci ınsan. Her şeyi ben yaparım ben bilirim havasındalar ya düşününce bile sinirlerim bozuldu
Erkek ortamına girince değişen boş boş gulen ve yüksek sesle konuşan kızlardan nefret ederim. Bir kıza vurmayı ve el kaldırmayı adamlik sanan itlerden nefret ediyorum
Her insanda iyi huy da var kötü huy da, kusur görmek istersen çok bulursun zaten. Biz de kusursuz değiliz o halde salla gitsin en iyisi herkesi olduğu gibi sevmek.
En İyi Cevaplar