Neden kapalı, hanım efendi ve usturuplu giyinenler kızlar yerine açık saçık seksi giyinen kızları severler ve yavşar asılırlar? Hepsi değil ama öyle bir kız görünce kendilerini kaybedenler mevcut.
Açık giyinenlerin seksiliği var yoksa cinsel olarak ilgi çeker
Kapalı giyinmek sıkıcı ve saçma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler neden açık giyinen kızları daha çekici bulurlar?
Açık giyinmek çekiciliği arttıran bir etmen. Ancak, her zaman açıklar, kapalılardan daha çekici olmaz. Mesela 2. görselde yer alan kız bana göre çok daha çekici.
Çok açık veya dekolte giyenleri basit buluyorum. Bir kız güzel diye açık giyinmek zorunda değil ki.
herşey ortada görmek istedikleri beğeniyorlar ona göre kimileri nefes alsın yeter modunda kimi hemen işimi göreyim kaçayım bu kızı yatağa atması kolay modunda kimide izlemiyi sewiyordur keyf alıyrdur bilemicem işte neden yani genel sebep yatakta bitiyor beğeni vee seks.
Vücudumu teşhir edemem şu ilk fotoda ki kız sadece seks objesi olarak duruyo bunu bir hemcinsime söylemek gerçekten üzücü ama ne yazık ki öyle. Yüreğini değil bedenini severler bu çok aşağılayıcı 😔
Açık giyinen kıza sarkıntılık yapmak sapıklığın ayrı bir boyutu, ama kapalı hanımefendi, giyinen bir bayan zaten bütün vücut hatlarını kapatıyor. Açık giyinen bayanlarda biraz daha dikkat edebilir. İstediği şekildede giyinebilirler kendi tercihleri saygı duyarım.
Şıklarini sevmedim. Çünkü kapalı giyinmek sıkıcı ve saçma falan değil. Tam tersine benim daha çok ilgimi çekiyor. İkinci fotodaki kadın ve giyimi güzel. Ama elbise desenini hoş bulamadim...
Yaş aralığı 30-35 olup da bunu anlamamış olman gerçekten bir ödüle/ Madalya ya değer bir durum.. Şöyle düşün, " Kızlar/ Kadınlar neden Çortlu/ Mayolu erkek gördüklerinde sulanır sellenirler" se aynı sebepten...
3-5 kendini bilmeze tepki göstereceğim diye aciziyet içinde bir genelleme yapıp küçülmeyin... Saçma bir fikir ve soru bence; ben açık giyinenleri çekici değil, farklı şekilde görüyorum. Herkesin fikri, uymadım dimi genellemeye? Öyle işte...
Bariz şekilde göğüs ve bacaklarını sunan kızın amacı bellidir. Amacına yönelik mekanlarda takılır ona göre birliktelik yaşar. Kapalı hanım hanımcık kızlarında kendilerine uygun çevrede gezmesi daha mantıklı.
İsteyen istediğini giyebilir. Kişiler hürdür. Lakin eleştirmek yersiz ve saçma... Kimileri giyim kimileri ise karakteri ile ön plana çıkar. Benim için iki etkende önemli... Kimseye cinsel obje muamelesi yapılmamalı ne olursa olsun...
Eğlenmelik mi evlenmelik mi aradigina gore değişir erkeğin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açik giyinmek son derece esterik ve hoş gozukuyor. Kapali giyinmeleri sıkıcı yani bide kapali yani tesetturlu gitinipte makyak yapip dar giyinenler var kusmamiza sebep olan
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
En son dediğini yapanlar yani giyinmiş çıplaklar çok itici. Lakin üstteki fotoğrafta giyinen kızlar gibilerini görünce ağızlarının suları akanlar var. Neden düzgün giyinen kızlardan hoşlanmazlar
Yani simdi haklilar bence ustteki kiz cok ama çok cekici ve hoş cidden. Ama hoslanmaya gelirsek zeki kisiler dis gorunusune gore hoslanmazlar zaten salla digerlerini😄
En İyi Cevaplar