Kocamın kölesi olurum zihniyetindeki hatunum, sizce itici mi ?

uzun bir yazı olacak beyler. hep vardı böyle bir bastırılmış yanım. güvendiğim yanındayken huzur bulduğum, aşık olduğum erkeğimi mutlu etmek, yüzünü güldürmek, neşesi hevesi olmak onu memnun etmek hep haz vermiştir bana. sadece cinsellikte de değil günlük hayatta da. mesela eşimden önce uyanıp ona kahvaltılar hazırlmak, bugün şu gömleğini ütüledim hayatım bunu giy demek, işyerindeyken güzel kısa azcık da cilveli mesajlar atmak, evine hevesle gelmesin için elimden geleni yapmak hiç zor gelmez mesela. yatakta da keza bu böyle. tabularım yoktur, seksi sevişmeyi seven bir kadınım. seksin her türlüsünü de severim. kocam yatakta hep üstün olsun isterim bana gücünü göstersin, gücünü kullansın. dirty olayını çok seviyorum. küfür etsin naparsa yapsın arada yüzüme ard arda tokatlar patlatıyor. ben her geçen gün daha da bağlanıyorum bitaneme. tabii karşılığında sevgi görüyorum ki bu kadar şey yapıyorum kesinlikle kullanılmış hissetmioyrum. peki erkeklere göre pasif kadın ya da erkeğinin önde olmasını isteyen kadın itiici midir ? bu arada ayakları yere basan dışarıda çok baskın güçlü bir kadınım.
Kocamın kölesi olurum zihniyetindeki hatunum, sizce itici mi ?