İnsan bazen acaba ben mi yanlış anladım diye düşünüyor. Ama aklımı da arada kurcalıyor işte.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmcam gögüslerimi elliyordu 15 yaşımdayken bir de penisini elletiyordu kimseye birşeyde diyemiyordum korkudan büyük diye bana mı inancaklar yoksa ona mı rezil olmakta vardı işin ucunda neyse bir müddet istediklerini yaptırdı aynı şekilde ta ki 18 olana kadar 18 olduğumda penisini çıkarttı sadece yalayıp boşaltmamı ardından bie daha asla böyle birşey yapmayacağinı dile getirdi benimde kalbim küt küt atıyor dizlerim titriyordu istemiye istemiye kabul etmek zorunda kaldım daha da olması aramızda öyle birşey 3-4 yıldır da görüşmüyoruz hatta
012 Yorumla- +1 yıl
Yuhh istemeye istemeye nası yaparsın aptal mısın
- +1 yıl
Peki sen hic mi istemiyordun çünkü genelde o yaşlarda ergenliğin etkisi olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılO an benim durumumda olmadan anlayamazsın işte
- +1 yıl
Anlattiklarin doğrudur inanıyorum ama benim dediğim ergenlik etkisi bircogumuz yasadik bu donemmelro
- +1 yıl
Hiç alakası yok SNA o kada taciz etmiş 18 oldun artık bişeleri anlamış tepki vermen gerekirken istemeden amcana sakso yapmışın hayır yapmıcam demk cokmu zor du. Ergenliğin etkisi ile snn de istediğin olmuş olablr
Cevap sahibi+1 yılTabiki ilk başta istemedim direttim beni tehdit etti
- +1 yıl
Ilk yapilan çok önemli o an senden sert tepki gorseydi yapamazdi ergenlik döneminin ve ilk defa sana verdigi garip duygu senin sessiz kalman onu cesaretlendirdi
Cevap sahibi+1 yılBu kadar ileriye gidebileceğini düşünmemiştim hem ne diyebilirdim ki
- +1 yıl
Iste heo çıkış noktasi ilk sefer sahit olduğum benzer bir olay vardi da ondan biliyorum sonra ilk sefer o istediğini ona farklı geldiğini anlatti bana
Soran+1 yılAma bu da çok fazla yani tecavüzden bir farkı yok.
- +1 yıl
Kesinlikle yok tabi canm anlıyorum seni yaşadıkların benim gördüklerim duyduklarimla hemen hemen ayni ama bence gençlikte insan in hoşuna gidiyo hic aklina gelmiyo reddetmek
- +1 yıl
Ne ile tehdit, napck şikayet edecektın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılUgradigimi biliyorum ama Bazen cok kucuktum acaba ruyami gordum diye dusundugum oluyo Sonra insan okadar seyi ruya gorurde bilmezmi diyorum taciz tacizlemi kaldi onuda bilmiyorum kafamda cevapliyamadigim her zaman aklima gelen bu lanet sorular var
01 Yorumla
Soran+1 yılBelirsizlik çok kötü. Bir de net hatırladığın bir şeyi acaba karşı tarafı yanlış mı anladım diye düşünmek de sinir bozucu. Fiziksel in dışında sözel de oluyor bazen.
Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Lise çağlarımda uzaktan akrabamız benden 16 yaş büyük evli bayan beni çok taciz etmişti. Bacaklarını açardı karşımda. Sürtünürdü bana. Keşke o zamanlar gereğini yapsaydım. Pişmanım.
15 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
Soran+1 yılErkekleri böyle durumlar kızlar kadar kötü etkilenip zor durumda kalmıyorlar.
Sanirim 12-13 yaşlarında bir kiz tarafindan uğramıştım yasim 6 ya da 7 idi. O an anlamamistim ama büyüdükce de ne oldugunu anladim tabiki.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde uğruyor demek ki
Soran+1 yılBelki yanlış anlamışsındır kız da küçükmüş zaten.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
21Cevap
ensen ilişkiler ülkemizde %40 civarında ve daha fazla olduğu düşünülüyor
ama bizde bir sıkıntı yok çok şükür010 Yorumla
Soran+1 yılEnsest gibi bir şey de değil aslında. İli üç defa olan bir şeydi yanlış anladım belki o zamanlar.
Soran+1 yılBir de şans meselesi. Ensestlik Avrupa ve İskandinav ülkelerinde de çok görülen bir durum eğitim seviyeleri iyi bile olsa. Ama en azından oralarda insanlar haklarını daha kolay arayabiliyorlar
Soran+1 yılBenimki onların yanında devede kulak kalır. Aklıma getirmemeye çalışayım en iyisi.
Soran+1 yılŞu anda değil ama kafayı toplayınca yazabilirim bu günlük bu kadarı yetti bana.
Soran+1 yılTeşekkürler. İyigeceler
ev içinde değil de bir toplulukta cinsel tacize uğradım.
03 Yorumla
Soran+1 yılTepki gösterebildin mi peki?
Soran+1 yılAnladım
+1 yılErkek akrabalarım
Erkek arkadaşlarım
Tanımadığım erkekler
Tüm erkekler
Beni teker teker ellediler19 Yorumla- +1 yıl
ahahadjs asldmkasdöads. çds
Soran+1 yılDalga geçme
- +1 yıl
@Kadrabal ne kullaniyorsan 200 tl lik almak istiyorum 😮
- +1 yıl
@Kadrabal oha ne yani terbiyesiz kadın çocuğu yazmak mi istemistin
- +1 yıl
@Kadrabal yo annenin suçu yok bizzat sen motorsun binmek isterim 😍
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzenim seda penisimi okşamıştı ben uyurken tam uyuduğumu sanmıştı ama ben uyanıktım içine geçirdi elini kalkınca korktu çekti.. :D
010 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
Cevap sahibi+1 yılBak ya inanmıyor ciddiyim
- +1 yıl
Kaç yaşındaydınız :)))
Soran+1 yılErkeklerin gördüğüm kadarıyla olumsuz etkilendikleri bir taciz durumu yok. Hepsi eğlenerek anlatıyor.
Cevap sahibi+1 yılben 14 o 13 köyde yer yatağı açmışlardı bize odada gece geç saate kadar oturduk sonra ben arkamı döndüm uyumaya çalışıyordum yaklaştı nefes sesi geldi napıyor lan dedim bu galiba eli vajinasında çünkü hissediyordum hareketler yapıyordu nefesleri artıyordu sonra sürtmeye başladı bana ben ses vermedim o da uyudum sandı şorttan elini geçirdi hemen taş gibi oldu benim ki bir iki okşadı git gel yaptı tam ereksiyon olunca çekti.
- +1 yıl
:D hikaye gbi anlat
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam oğlum harbi oldu lan beni tanımıyorsunuz neden yalan söyleyeyim elime ne geçecek bir düşün ya :D
- +1 yıl
Bilmem:))
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam İnanmayın amkkkk :D
- +1 yıl
Sakin ol genc
Gizli Üye(30-35)+1 yılben uğradım okulda hemde arkadaşım tarafından ve kimselere anlatamamıstm
09 Yorumla
Soran+1 yılİnsan utanıyor kendisini suçlu hissediyor değil mi? Bir de kimse inanmaz zaten diye düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kendimi kullanılmış hissettim o an cinsel obje olarak görülmek gerçekten berbat bir duygu
- +1 yıl
Okulda mi dışarıda mi
Cevap sahibi+1 yılokul içinde
- +1 yıl
bir kişi mi sevgilin falanmiydi yoksa o da
Cevap sahibi+1 yılHayır sinif arkadaşmdı öyle samimi falanda değildim
- +1 yıl
Zorla değildir o zaman bizim okulda olan gayet isteyerekti ama sonra işin rengi değişti
Cevap sahibi+1 yılkaç gece ağladım ben bunun için sen biliyonmu böyle isteyerek diyo bide
Soran+1 yıl@mrtkartall senin okulundaki isteyerek olmuş diye herkesin ki isteyerek olacak diye bir kural yok. Burda kimsenin kimseye yalan borcu yok. Herkes yaşadığı bir derdini paylaşıyor sadece.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de benden 6yas büyük kuzenim hic unutmam bir aksam dedemlerin arka odasinda soymuştu ne var ne yok elden geçirmişti sonra da ben yanaştigimda hicbisey olmamis gibi terslemişti beni
02 Yorumla
Soran+1 yılKuzenin erkek miydi?
Cevap sahibi+1 yılHayir kız
Ablamın kız arkadaşları beni gıdıklayıp öperdi
Çok güzeldi vururdum onlara
Ellerim kırılsın !16 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
Soran+1 yılErkekler kızlar gibi olumsuz etkilenmiyor gördüğüm kadarıyla.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNolmuş söyle bakalım bence olmaz sanırım düşünmez kimse böyle şey kondurmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılYa yazmak bile beni rahatsız eder şimdi. Bütü ihtimal ben yanlış anladım o zamanki aklımla.
Cevap sahibi+1 yılKim ve neydi anladığınız
Cevap sahibi+1 yılBazı durumlar ergenlik sebebiyle merak sayılmalı bence yapan kişiye göre değişir ama taciz şleri bir aşama büyük biri olursa
Soran+1 yılYok büyük. ama psikolojik işte kendime bile açık açık söyleyemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDeepdeduran1 ekler Mısın
Cevap sahibi+1 yılBelkş yanlış anladın boşuna takıyırsun bu rahatsızlık geçmez adını koymalısın
Soran+1 yılBugünlük bu kadar yazmam bile yetti. kafayı toplayınca daha sonra yazarım belki.
Cevap sahibi+1 yıltamam sevindşm biraz işe yaradı belli. Yazarsınız yine panik yapmaya başladığında geçmiş olsun. İyi geceler 🙃
Soran+1 yılTeşekkürler iyigeceler.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 Yaşında teyzem penisimi ağzına aldı, eliyle sakso çekti.
00 YorumlaEvet..
ne çok evet diyen var ha..08 Yorumla
Soran+1 yılTepki gösterdin mi hiç?
Soran+1 yılİşte geçmiş zaman olunca insana hayal gibi geliyor bir süre sonra.
Soran+1 yılBence yanlış anlamışızdır deyip kendimizi kandıralım. Mümkünse hafızadan silelim.
Soran+1 yılO kişöyle açıkça konuşamadıktan sonra sinirimiz geçmeyecek çünkü.
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Göçmen ailelerinde öyle şeyler olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 duvar arasında kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Şu anda bütün göçmen akrabalarının evinde neler yaşanıyor biliyor musun?
Soran+1 yılHmmm ne mutlu sana o zaman .
Yaşamışsan hala aile demiyorsundur umarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ortada bariz bir durum yok. O anlık kötü bir duyguydu bu. Bazı insanların davranışları tuhaftır genelde. Belki ben yanlış anladım o zamanki aklımla.
Soran+1 yılMalesef öyle.
+1 yıldayım beni bildim bileli ellerdi.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki rahatsızlığını dile getirebildin mi hiç?
- +1 yıl
çok küçüktüm örneğin 4-5 yaşlarındayken ev yapardık beraber içine girip uyurdum o da gelir cinsel yerlerimi ellerdi. bir süre köyde yaşadık ilkokulluydum bana dokunur kendi cinsel organına bastırırdı ben lise 1 deyken göğüslerim çıkmaya başladığında göğüslerimi ellerdi. kaçardım elini ittirirdim gene ellerdi o zamandan beri de görmedim zaten.
Soran+1 yılBir daha görmediğin iyi olmuş. Senin durumun apaçık taciz zaten. Neyseki bende bu derece bariz birşey yok. iki üç kere olan ama rahatsız hissettiğim adını koyamadığım kötü bir duygu.
- +1 yıl
bir de gene 4 yaşında filanken mahallede benden 5 yaş büyük bir çocuk beni zorla öpmüştü. ülkede kız olmak cidden zor.
Soran+1 yılEvet kimseye bir şey ispat edemiyorsun hatta kendini suçlu hissediyorsun.
+1 yılUgradim komsumuzun kizi tarafindan..
06 Yorumla
Soran+1 yılNe tepki verdin?
- +1 yıl
İlk seferinde korkmustum kendisi bendne buyuktu 1 kac yas ama sonrakilerde hosuma gitmisti 7 yasindaydim ozaman nbleyim 😳
Soran+1 yılErkekler böyle durumlarda kızlar gibi kötü etkilenmiyor.
- +1 yıl
Erkekler cocukken sadece kizlar tarafndan tacizede ugramiyir ben sadece sansli olanlardanim beni taciz eden kisi erkekde olabilirdi ozaman ne yaralar acar hayatimi nasil etkiler bilmek dahinistemem ote yandan bensu yasimda bile kadin tacizine ugruyorum uatelik hic tanimadigim teyzeler falan inan benim icinde cok korkunc ve tedirgin edici olabiliyor
Soran+1 yılŞans artık böyle durumlar.
- +1 yıl
Malesef
+1 yılvah vah demek sen ugradın ha geçmiş olsun ne oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyeyim onu.
- +1 yıl
Günaydın kzılık zarın mı gitti yoksa i/tilermi serefsizler
Soran+1 yılYa öyle tecavüz boyutunda birşey değil. Öyle olsa yanlış mı anladım acaba diye düşünmem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmcamin oglu acik acik etti kac kez
08 Yorumla- +1 yıl
Fiziki mi yoksa daha mi ilerisi
Cevap sahibi+1 yıl@mrtkartall ileri gitmedi. Beni zaten 5 bucuk yildir seviyor. Pesimi birakmiyor yillardir yalvariyor. Ama bir kac defa onu cok üzdügümden dolayi icip icip gelip zorla sarilmalari öpmeleri olmustu.
- +1 yıl
Garip ya böyle sevmeyi de insanin akli almıyor gerçekten takintili insanlar seni hayattan bile soğutur
Cevap sahibi+1 yıl@mrtkartall sen ne diyosun ya 22 yasimdayim ömrümü yedi resmen
Soran+1 yılAilene söyledin mi bu durumları nasıl tepki verdiler sana?
Cevap sahibi+1 yılHayir sadece beni yillardir sevdigini biliyorlar ve iisin kötüsü cocuk cok sevuyor kiymet veriyor bizimde rizamiz var falan diyorlar istiyorlar yani bu isin olmasini
Soran+1 yılAilen bile böyle diyorsa artık. Seni savunup o kişi ve ailesiyle bile irtibatı kesmelilerdi. Ama insan ailesini kendi seçemiyor işte.
- +1 yıl
Zor ya gerçekten böyle seyler oluyo malesed düğün basanlar bile oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılUgradim dayım tarafından
Dayımın oğlu tarafından09 Yorumla
Soran+1 yılBir tepki gösterebildin mi o dönemde?
Cevap sahibi+1 yılGosteremedim
- +1 yıl
Neden gösteremedin anlamıyorum kac yaşındaydın ki
Soran+1 yıl@mrtkartall sen anlayamazsın. özellikle kız çocukları küçüklükten itibaren hep susturulur. Hatta sen kuyruk sallamasan bir şey olmazdı diye suçlanıyor da.
Soran+1 yılKendimi ispat edemem nasıl olsa diye düşündün demi.
- +1 yıl
Yok canm anlayamazsin deme anlarim dinledim bunlari birebir yasayan birinden hemde kac yil ama başlangıç noktasi hep farkli bir ergenlik hissi zevk korku karisimi bir durum ama ileride hep sarpasariyo işler
Soran+1 yıl@mrtkartall o zevk korku karışımı varsa da çok nadirdir.
Cevap sahibi+1 yıl@mrtkartall
Dayiminkine dört beş yaşındaydım
Dayımın oglununkinde sekiz dokuz yaşında var yoktum
Bunun farkına çok sonra vardım tabiki
O yüzden tepki gosteremedim
Soran+1 yılEmin ol insan farkına varsa bile o an tepki göstermiyor. Sanki kendisi suçluymuş gibi sesini bile çıkaramayabiliyor.
Ablam uykuda yapti ben cocukken
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamışsındır belki
Soran+1 yıl58 yaşında değilsindir herhalde
+1 yılAile içinde hayır ama kuzenlerim evet.
07 Yorumla- +1 yıl
Ama büyük kuzenler
- +1 yıl
Devam mi ediyorlar?
Soran+1 yılPeki tepki gösterdin mi o zamanlar?
- +1 yıl
tepki vermiyordum. Devam etmiyorlar.
- +1 yıl
Yaaa Kıyamam yasin kacti?
- +1 yıl
@AtKafası28 20 yaşındaydım :D
- +1 yıl
Yani olaylar yeni oyle mi?
hayır elbette bunu düşündüren ne
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUğradım halamın oğlu yaptı 😞
03 Yorumla
Soran+1 yılBir tepki gösterebildin mi peki sonrasında?
Cevap sahibi+1 yılOlayı hatırlamıyorum aslında hayal gibi hatırlıyorum. Kemer sesi var gibi ama ondan ne öncesini biliyorum ne sonrasını. Belki de kendi kafamda uydurmam. 😔
Soran+1 yılBelirsizlik kötü ya 😯
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayir..
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 YorumlaOlmadı Allaha şükür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım
02 Yorumla
Soran+1 yılBir tepki verebildin mi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılugradım evet
04 Yorumla
Soran+1 yılHemcinsin tarafından mı?
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılBir tepki gösterebildin mi?
Cevap sahibi+1 yılbu cok uzun hıkaye tepkı gosterdım evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılUgradim
02 Yorumla- +1 yıl
Kim tarafından
Soran+1 yılNe yaptın peki o dönemlerde?
+1 yılhayır
00 YorumlaYok hayr ugramadm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. evet
01 Yorumla
Soran+1 yılHemcinsin tarafından mı?
+1 yılKim o yapan
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyeyim. Gizli olduğum halde yazamıyorum işte
- +1 yıl
yabancı degilz biz
Hayır😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılsorun ne
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyeyim.
- +1 yıl
Sebep?
Soran+1 yılDile getirmekte çekingenlik duyuyorum.
- +1 yıl
Ozelden yaza bilirsin istersen 😕
Soran+1 yılŞimdi değil ama başka bir zaman yazarım belki
- +1 yıl
insallah :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşündüm
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki yüzde yüz emin oldun mu yanlış anlamadığına?
Cevap sahibi+1 yılYok olamadım ya
Soran+1 yılBelirsizlik de kötü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl olduki
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyeyim.
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılİçimde anlamsız bir çekingenlik var dile getirmem konusunda.
Cevap sahibi+1 yılAnladım
+1 yılNe oldu ki?
013 Yorumla
- +1 yıl
N3den soyleyemezsin ki :)
Soran+1 yılSanki söylersem daha kötü hissedecekmişim gibi. O yüzden.
- +1 yıl
Ozel yaz bence ihtiyacın var
Soran+1 yılCesaret bulursam yazarım
- +1 yıl
İyi gelecek emin ol ;)
- +1 yıl
Eee?
Soran+1 yılYani şimdi yazacak kafada değilim bugünlük bu kadar yetti
- +1 yıl
Ben cok kötüyüm bana yazar mısın konuşalım :(
Soran+1 yılİnan kafam tükendi şu saatlerde kusura bakma.
- +1 yıl
Iyi seni yakın gördüm konuşmak istedim sen bilirsin :(
- +1 yıl
@Drya34 ne oldu mu :)
+1 yılYoktur herhalde yaa
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Küçükken hiç cinsel tacize uğradığınızı düşündünüz mü? (Özellikle aile içinde )?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler