Kendimi keşfedemedim, kişisel gelişimim için ne tavsiye edersiniz?

1990 doğumluyum ama hayatımın bazı aşamalarını kendimi hala tam olarak mutlu olarak görduğm bir iş yok şöyle ki ideallarım bir sıradan muhendis yada sıradan bir meslek sahibi olmak değil idealim bu kapitast sistem de bir güçlü holding kurmak ama oyleki eğitim ve merakımda doğru şeyler istikametinde gitti mi bilmyirom şöyleki iilk once istanbulda ytü metalürji muhendislik eğitimi aldım ama bolumun itibarsızlığı ve kendimi tatmin edememenin hüznü ile tekrar sınava girdim istanbl hukuk kazandım i stanvılda girmeyeceğim bolm yoktu ama hukukun itibarlığı bana bu bolumu seçtirrdi ama hukukta ve sozel şeylere aşırı bir ilgim ama sevmiyorda değilim ama en fazla ilgim neye var deseniz bilgisayar web tasarım programlama (oyleki kurduğm bir siteyle kısa surede 400 500 tl kazanmayı basardım helal iş ileegal değl :) aslında açtığım siteyle insanlar benim sayemde para da kazandı bir nevi insanlara işde veriyorm aylık gelire gelince düzenli olmasada bazen 900 bazen 1500 bazen 3000 oljuyor ortalama 1500 2000 diyebilir 19 yaşımdan beri bole gelirm ve serbest çalışıyrom hım bu arada yaptığm işlerden dolayı okula gidemiyorm neyse ama hayatta girişmci ve kendi işini kurmus insanlara iş vermiş ünlü bir iş adamı olmak istyiorm sanırm ne tavsiye edersiniz
Kendimi keşfedemedim, kişisel gelişimim için ne tavsiye edersiniz?