21 yaşındayım çoğu kız teklif aldı ben almadım Lisede herkes benimle çirkin diye dalga gecti ve şimdi sokağa bile özgüvensizlikten tek başıma çıkamıyorum kendimi hiç sevmiyorum kaç kere sevdim hepsinde çirkin dediler 😢 Ruh halim şu an o kadar kötü ki diğer kızlar kendini prenses görürken ben kendimi çok cirkin ve ucu be gibi görüyorum nasıl mutlu olabilirim?
Hayatta herkesin sorunu var ve herkesin sorunu da kendisine göre büyüktür bu yüzden sana bak insanlar açlıktan ölüyor diye bir şey söylemeyeceğim ama şunu bil ki bir tek sorunu olan sen değilsin hatta bu sorundan muzdarip olan da bir tek sen değilsin fakat dışarıda birçok insan gülüyor eğleniyor. Bunu sen de başarabilirsin çünkü hayat senin kıymetini bil. Bu işlerde ise sabretmek gerekir er ya da geç birisi çıkacaktır karşına bu yaşadıklarında senin için birer deneyim sadece. Hayatının sonraki yıllarında kullanman içinbiriken gereken deneyimler. Hayatının başrolündeki karakteri sensin ve başroller her daim mutlu olmaz ama mutlu olmak için hep çabalar.
Sorduğun soruya cevap vermekten ziyade daha pozitif düşünebilmen için yazdım umarım da bu konuda yardımcı olabilmişimdir çünkü ben senden 3 yaş küçük olsamda benzer durumdan şikayetçiyim ama bunların hepsi birer deneyim :)
Alla alla kendine bakım yap kılık kiyafet giyim saç bakimi yap sana yakisan modelleri dene... Kizin biri bana demisdiki çikrin kız yokdur çirkin ne demekdir sence demisdi allahn eşcinseli lezbiyen mal bütün kızları güzel zannediyo aptal şey kavga ettik sonra sevmiyorum lezbiyenleri nefret ediyorum
bakım bakım bakım. değişim yap arkadaşım. kiloluysan zayıfla. git makyaj malzemesi doldur yüzündeki kusurları kapat. güzelleş. çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. bende bir ara öyle hissediyordum. önce sivilcelerimden kurtuldum şuanda zayıflşamaya başladım. başla hemen değişime
topuklu giy. şuanki anne babalarımıza bir bakalım. annelerimiz dehşet güzellikte babalarımız çok mu yakışıklı? hayır. instagramda yavuzmerve19 diye bir hesap var. kıza zayıf ve baya kısa. erkekte aksine yapılı uzun. ama kızın yüzü güzel bakımlı güzel giyiniyor. olay sende bitiyor
Karaktersiz çok , ben lisedeki lanet yaratıkları unuttum. Kendini geliştir güzellik üzerine ve artı olarak spor yap müzik dinle kitap oku böyle şeyler tatlım. Sıkma canını demiyorum çünkü can sıkıcı bir durum hırs yap ve ez onları
bende kendimi hep çirkin hissettim ve öyle gördüm, çevrem bana öyle olmadığımı söylesede. ben bunu önemsemedim demicem ama bu benim hayatımda büyük bir engel de değil, yapmak istediklerimi yapıyorum. kitaap yazıyorum, el işleri yapıyorum, ağaç yontuyorum, şarkı sözü yazıyorum. mutlu olduğum şeyler yapıyorum
hayatin gayesini anlamaya calismalisin. bu dunya imtihan yurdu. oldukten sonra iki yurt var biri ebedi zevk biri ebedi azap yurdu. sen birak baskalarini rabbini razi etmeye bak eğer samimi olursan hersey corap sokugi gibi gelir
Saçmalama be her şey dış görünüş mü önemli olan düşüncelerdir sen boşver takma öyle diyenleri onlar salaklar işte cidden adam olan dış görünüşle alay etmez sıkma tatlı canını 😊
En İyi Cevaplar