İnsan olduğu gibi güzeldir reklama gerek yokk bence.
Aslında gösteriş yapanlar yerin dibine girdiklerinin farkında değiller.
Aslında gösteriş yapanlar yerin dibine girdiklerinin farkında değiller.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani tabi orasıda öyle.ama öyle insanlar tanıyorumki dışardan alamadıkları övgüleri dışardan onlara hissettirilemeyen güzellikleri kendileri zorla edinmeye çalışıyorlar bence.egolarının buna ihtiyacı var.onlarda eksikliklerini kapatmaya çalışıyorlar napsınlar.herkesin birşeye ihtiyacı vardır sonuçta hayatta.onlarında buna varmış.kim reklam yapıyosa yapsın.zaten iyi olduğu bilinen birşeyin rekalama ihtiyacı yoktur.iyi olan kendini belli eder o yüzden biz yolumuza bakalım onlar reklama devam etsinler ne diyelim herkesin kendi seçimi reklam vermekte kendini ipat etmekte. :)
1+ :))
Sonradan görme insanlar maymun gibidir. Maymun becerikliliği vardır onlarda. Yukarıda görür insan onları, tırmanırken çevikliklerine hayran kalınır; Ama doruğa ulaştıklarında artık yalnızca ayıp yerleri gözükür... ' Honore de Balzac'
hergün böyle bir insanla aynı ortamı solumak ... bu duyguyu en iyi bilen biri olarak bu sözü söylüyorum ,başka bi açıklaması yok :)
mesela ben askeri personelim adamın rütbesi çok düşük ama bi kızla konuşurken yada eski bi arkadaşıyla konuşurken asıl rütbesini değilde farklı olanı söylüyo adam astsubay subayım diyor uzman astsubayım diyor gibi.. nefret ediyorum bu şahıslardan.
doğrudur::)) doğru söylemek en güzeli
Katılıyorum sözüne. Kendini belli etme çabası beni deli ediyor. Süper egomuzu biraz olsun kontrol altına almamız gerekiyor.
tşk
Cevap
5Cevap
Benim çevremdede var öyleleri :). Özel hayatlarının çok aşagılayıcı oldugunu bu yuzdende kimse iltifat etmeyince kendini anlatmaya falan çalıştıklarını düşünüyorum :)
hak veriyorum:)
Kendilerini tatmin etmek için. Çünkü onların iç dünyası berbattır. Gösterişle kendilerini kanıtladıklarını sanarlar ama bence de bilmiyolar ki bu basitlikten öte gidemiyo..
:)
Öyle deme gösteriş insanları birbirine çekici kılıyo.Bak bana aşırı doğal olduğumdan dolayı evde kaldım:))
kalmassın kısmet meselesi:))
bazen acele etmemek en doğrusu sonra pişman olmaktansa geç olsun değer veren olsun:)
şöyle bi söz vardı... ehyeh aşer ehyeh.. anlamı "neysem oyum". işte bu sözü gururla vücudumda taşıyorum :)
sen hiç bir kadını doğada olduğu haliyle gördün mü? görme aseksüel olursun!
ormandamı:))
:))
benim annemde gösterişi sever ama o kadar çok abartmaz.
gösteriş budalası insalar böyledir işte napcan
bencede ben sevmiyorum gösterişi
ne bilem
severim:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar