+1 yılInsan ter kokabilir ayagi kokabilir cirkin de olabilir killi da. Bu yaradilis meselesi. Muhim olan bunlara karsi gosterdigi tutum. Cok ovdugunuz avrupa hakkinda sanirim bir yazarin yorumu vardi "avrupa taharet muslugu kullanmadigi icin pacasindan b. k dusuyor" birakin artik su turkiye yi asagilamayi. Sen git ablacim ispanyol la evlen bizim icin sorun yok da vatandasina da b. k atma bir zahmet.
35 Yorumla
Soran+1 yılbakım her yerde bakımdır yaradılış meselesi diye ört pas edip kokun siz anca
- +1 yıl
Bunlara karsi gosterdigi tutum dedim ya okumasini bilmeyen insan. Sen once okudugunu anla sindir ondan sonra cevap ver
Soran+1 yılbende o tutumu sizin üzerinizden yorumladım sen de bunu sindir 4 mideli
- +1 yıl
Bizlere kaba diyen kiza bakele. Yolun acik olsun
Soran+1 yılilk önce karşı tarafın tutmuna bakıyorum seninde
En İyi Cevaplar
+1 yılburdan kıyaslarsan bız omur boyu elızabet :D
10 Yorumla
Türkler olarak (bazılarımız hariç) kız ve erkek olarak kendilerini salmış durumdalar yani eğer etrafında herkes bakımlı olsa onlarda bir şekilde örnek alırdı rusyada va bu durum mevcut olduğundan ve ayrıca bazı ülkelerin genetikleri gerçekten sağlam kızların boyu 170 den başlıyor 1 adım öndeler ama türkler kendine baksa arada fark olmaz bizimde maşallahımız var linç yemeden kaçayım ben :D
00 Yorumla
+1 yılBaklava da Antepten cikma 😁😁
21 Yorumla
Soran+1 yılçıkmış ispanyaya gitmiş ama 😂😂😂 durmamış burda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
İspanyollar da bizim gibi tip anlamda hatta Güney İspanya hem daha fazla günes ışını aldığı için hem de tarihsel olarak Arap ve Berberi etkisi olduğu için Türklerden daha esmerler hatta. Kuzeyi daha sarışın okyanusal iklim olduğu için. Madridde ortada hem esmer hem sarışınlar var. Kumral genel olarak. İtalya da benzer güneyi ve Akdeniz kıyısında yaşayanlar esmer, Kuzeyi alp dağlarına yakın olan yerler sarışın, roma Floransa fela da orta işte kumral denebilir. Yunanlarda öyle, Portekizliler de. Güney Avrupa bizden farkı yok tek farkı avrupalılar. Bizim ege, Akdeniz gibi tipliler. Sen gitmişsin en yakışıklı olanları koymuşsun uçak bileti al git bakalım sıradan halk nasılmış? Türk erkeklerinde o tipler neler öyle. Türk'ün de yakışıklısı var yani.
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin de kibar ve temiz olanı var.
Seçmesini bilmek lazım.
Ama kibar olanının, kimse yüzüne bakmıyor.
Bir "öküz" ve "p*ç" sevdasıdır, almış gidiyor.
O yazdığın kibar erkek, sadece teoride kulağa hoş geliyor.
Pratikte hiçbir kadın, kibar erkekle ilişki yaşamıyor,
yerine göre kibar, yerine göre öküz erkekle ilişki yaşıyor.
Gördüğümüz gibi; teori ve pratik, yine düşman kardeşler...20 Yorumla
+1 yılBeğendiğimiz erkekler ya İspanyol ya İtalyan.. Latinlikte marifet demekki 😉
31 Yorumla
Soran+1 yılöyle valla 😍😍😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sexyler 😍 türk erkeklerinde de yakışıklılık var ama nadir bulunuyorlar. 😄
21 Yorumla
Soran+1 yıldimii😍😍😍
+1 yılO ispanyollardaki baklava aynisi bnde de var boyumda var kilda yok ama turkim
24 Yorumla
Soran+1 yılkarışıklık olmuş sende heralde
- +1 yıl
Bilmem bu bakim meselesi turk rusu yok adam gibi sporunu yapan bakimi yapan erkekk yakiskli dir
- +1 yıl
Onlar bakim yapiyolar ozen gosteriyolar kendilerine ama turk. erkeklerinin cogu yapmiyo yapsalar. onlarda olur yani biraz ters kafalilar
Soran+1 yılaynen öyle
Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. İspanyol erkekleri vs Türk erkekleri
https://i.hizliresim.com/ZYV8Jg.jpg40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten güzel olmuş , güzel olan doğru tespit yapman değil , onlar kızlarla bu kadar dalga geçiyor ya hani kendileri 4/4lük
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen bir rus dur almış başını gidiyor dünyada bu kadar yakışıklı varken bizim türklere kaldılar
Cevap sahibi+1 yılen azından dünyanın en güzel kadınlarının olduğu ülke sıralamasında ilk 10a giriyoruz en yakışıklı erkekler sıralamasında listede bile yoklar :D
Soran+1 yılyaşa be aynn :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılhah birazda bizim gözümüzden bakın beyler. biz de rus kızlarla karşılaştırılmaktan bıktık
60 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri Rus kızı der, Türk kızlar İtalyan erkekleri der😂
44 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa değiş tokuş yapalım. Rus erkekleri de Italyan kadınlarla evlensin😂😂
- +1 yıl
Kız öyle deme belki bir İtalya'na denk geliriz hemen umudumuzu kaybetmeyelim 😂😂
- +1 yıl
Bende onu diyorum yaa. Türk kadınları İtalyan erkekleriyle evlensin. Türk erkekleri Rus kadınlarıyla. Kalan Italyan kadinlarla da Rus erkeklerini baş göz ederiz 🙈🙈😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahah anlaştık bunu tuttum 😂
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şey dış görünüş değil işte. O da bir yere kadar :)
10 Yorumla
+1 yılİspanyolların en bakımlısı ile, türklerin en bakımsızını karşılaştırmışsın, haksızlık yapma, İspanyada bunlardan kötüsü yok mu?
10 Yorumla
+1 yıltüm hanzoları doldurmuş kıyasladığı türk erkeklerine bak :D
git genç ve kaslı türk erkeği bul. eğer bulmayacaksan ispanyolların hanzolaından bul ki adil olsun kıyaslaman. :)11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir yorum neden disslike var anlamadım 😁
+1 yıltek tek 2 ülkede yaşayan bütün erkekleri kıyasladınmı:)
10 YorumlaGenelleme yapman anlamsız olmuş. Benim aylık kişisel bakım masrafım 500-600 tl Parfüm dışında.
20 YorumlaYo her türk erkeği öyle değil benim erkek arkadaşım ne yaparsa yapsın deodorant bile surmese güneşin alnında kossa yine gram ter kokmuyo hayret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSanki hepsi oyle ya da hepimiz oyleyiz. Hiih bu genellemeyi hos bulmadim 🤔
10 YorumlaO türk erkeklerin resimlerini cok mu aradin 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılyok direkt çıktı zaten😂😂😂
+1 yılUstteki turk alttaki ispanyol bin tane ornek sunarim sana.. kala kala bir turke kalacaksin.
10 Yorumlaİspanyada asgari ücret yıllık 12,548 dolarken. Türkiyede yıllık 15600 TL. Bizim ibiğimizi sıkıyolar. Daha yeni oldu bu ücrette.
00 YorumlaSimdi gitmissin nerde kıllı ayı resmi var onu koymuşsun 😂 koy oraya bir burak özcivit bir kıvanç tatlıtuğ adaletli bir karşılaştrma olsun. Acaba ispanyada hepsi boyle taş mı onlarda da vardr yani hanzo tipliler.
32 Yorumla
Soran+1 yılburdakiler kadar yok
Ondan sonra erkekler neden rus kızlarını istiyor. Siz bizi begenmiyosunuz ki biz sizi begenelim 😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılAhahahhh gece gece iyi gülüyorum misillemelere yok İskandinav yok İtalyan :D
00 Yorumla Bence temizlik konusunda Avrupayi asla ornek vermeyin😄
10 Yorumla
+1 yılTemizliği bir öğreten mi var. O olay ailede başlar.
00 Yorumla
+1 yılçünkü türkler tam olarak erkektir erkek adam da hem kıllı olur hemde ter kokar :)
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerine laf ettirmem kardeş. Ne yiğitler var aralarında.
54 Yorumla
Soran+1 yıltribüne oynama
- +1 yıl
Kardeş benim saha kapalı zaten tribünlere oynamama lüzum yok anladın? Dediğin millette tipsiz herifler yok mu zannediyorsun acaba sen? Her toplulukta yakışıklısı da olur standardı da olur. Bu konuda Türk erkeklerine haksızlık etmişsin.
Soran+1 yılsenin görüşün
- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılOnlar reklam, kanma sen :)
11 Yorumla
Soran+1 yılfilmi de izledim ben :)
- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin defter kaç ortalı hanım efendi her erkeği nasıl analiz ettin nerden biliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBugün nedir bu türk erkeği düşmanlığı ya beğenmiyorsanız alın vizenizi pasaportunuzu gidin de Rus Alman kızlarına yer kalsın :D
27 Yorumla
Soran+1 yılgiitik zaten geldğim güne lanet olsun ah ah nerde o andreo lar francisco lar marco lar patriciolar ah aman gelsin ruslar biz gideriz
- +1 yıl
Keşke ya valla siz de kurtulun biz de :D Çabuk git ama Francisco Marco falan seni bekliyordur ağaç olmuşlardır deşfkdişgdfi
Soran+1 yılolga natasha da seni bekliyor bak açmış kollarını gelsin kıllı erkekler biz veririz biz de yokluktayız onlarda diolar
- +1 yıl
Ya senin 18 yaş altı olduğuna yemin edebilirim dlşgfkjdlşgjdfşhjlşdgjhdgjhlşdfşsdkigiş ya tamam haklısın hanfendiye bir adet latin gönderelim dlşfjdlşgjdl
Soran+1 yılyalan yere yemin etme sabaha kalmaz çarpılırsın üstelik sen daha bebe sin ne anlarsın git sütünü iç uyu
- +1 yıl
En azından bu yaşımda senden olgun davranabiliyorum sen hala ispinyil irkikliri çik yikişikli tirk irkikliri gibirsin sdçfödç. ghmdfhmçdfmdf
Soran+1 yılay büyümüş de olgun olmuş ha ha komik çocuk
1 yılTürkiye de temiz parlak cilde sahip kılsız eli yüzü düzgün dış görünüşe sahip temiz yüzlü sempatik dış görünüşe sahip erkekleri disliyosunuz erkek uerine kpymuyosunuz
00 Yorumla
+1 yılO erkeklerin bizim kezbanlara bakacağına inanıyor musun? Lan daha kendi ülkenizdeki en ağır abaza denilen adam bile yanaşmadan çekmiyor. O adamlara istediğini vermeden Türk kızı çeker mi?
02 Yorumla- +1 yıl
O adamlar yabancılar 2 bizim kızlarla takılsa imdat der kaçarlar. Kendi kızlarına bakıp da meğerse ne şanslıymışız derler ya hesap et artık.
- +1 yıl
2 gün
+1 yılTürk değilim ama sadece bu soruna bir cevabım olucak
İspanyol erkeğine koyduğun resimler ile türk erkeğine koyduğun resimleri tekrardan gözden geçirsen daha iyi olur diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılİspanyol erkeklerinde de vardır pis olan. Arayip bulup en kötüleri turklere koyuyorsunuz😟
00 Yorumlahhahahha adaletsiz olmuş resimler 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılhakettiler
+1 yılOnlar için koyduğun resimler hep model ve oyunculara ait. Bizimkileri halktan seçmen adaletli olmamış. Çok taş erkeklerimiz de var. Siz böylesiniz diye Rus kızları bir bir götürüyor Türk erkelerini.
24 Yorumla
Soran+1 yılaman aman alsınlar cehenneme kadar yolları var
- +1 yıl
Bence haksızlık etmeyin. Onların da pasaklıları, çirkinleri var. Her ülkede var bu. Ama biz onların sadece ünlü olanlarını görebiliyoruz. Ünlüleri de bakımlı olur zaten.
Soran+1 yılben normallerini de gördüm %95 böyle
- +1 yıl
Peki.
+1 yılSorsan, İspanyol erkeğini en fazla televizyonlarda görmüştür haspam :D Ve ayrıca, o İspanyol erkeklerini doğuranlar, İspanyol kadınlarıdır...
00 Yorumla
+1 yılHocam şimdi sizi de bir görelim de bizde sizi Avrupalı kızlarla yarıştıralım. Cidden bu nasıl zihniyet yahu?
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten yapıyorsunuz bunu
- +1 yıl
Herkesi genelleyerek mi bu tanıya varıyorsunuz?
+1 yılSorun şu ki hepiniz Türk erkeği ile evleneveksiniz.. 😅😅
Hayal kurmayın, yıkılırlar..
#Vesselam06 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum...
- +1 yıl
Neden İspanya da mı yaşıyorsun?
Soran+1 yıldetayda belirttim ve dönmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun..
Biz çok duyduk çünkü Türk erkeklerinin tırnağı olamazlar deyip geri döneni.. ;)
Soran+1 yılben böyle döndüm ama..
- +1 yıl
Tamam hayat senin kafana göre ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbizim yakisikli olanlarla karsilastirsaydin bari, git sokaktaki ispanyollari gör nasil cingeneler
00 YorumlaHayatında hiç ispanyol görmemiş, gelmiş burada türk erkeklerini aşağılıyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsen ne bilion
😃😃aferin kız tuttum seni
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız fotolara koptum ahahahaha :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yok anam öyle değil. Bende en az izpanyol erkeği kadar bakımlıyım...
Gelip kokladın mı yavrum beni
50 Yorumla
+1 yılkonuş kız... hep rus kızlarını mı övücekler :D
11 Yorumla- +1 yıl
sendemi britüs sendemı :(
+1 yıl3 yil kuru yuk gemisinde calistim senin gece hayalini kurdugun her yere gittim insanlar her yerde ayni temizde var kirlide ama turk kizlari gercekten cok kotu vajinalari cok etli ve karnin orda kemik var sizi baska millet kari diye almaz
04 Yorumla
Soran+1 yılkaçını gördün
- +1 yıl
12 tane felan
Soran+1 yılsenin şanssızlığın o zaman
- +1 yıl
Her yerde iyide var kotude
En alttaki resim = ben :/
10 Yorumlaispanyaya gitsen sana festivaldeki boğalar bile bakmaz 😴
21 Yorumla
Soran+1 yılsana bakarlar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3. sıradakinin adı ne tanıdık geliyor
10 Yorumla
+1 yılsiz ne kadar bizi sevmiyosanız bizde sizi o kadar beğenmiyoruz ama napcaz evlenecez
01 Yorumla
Soran+1 yılzorunda dğilsin sen de bir rus bul namuslu (!) evlen
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. peki türk kızlrının bıyığı neden benim bıyığmdan fazlaaa
29 Yorumla
Soran+1 yılo da senin köseliğin
Soran+1 yılyok allaha şükür çıkarsa sana bağışlarım istersen
Soran+1 yılokudum
Soran+1 yıldedim ki aldım şu an yok çıkınca sana vercem kafan mı basmıyo anlamadım
Soran+1 yılhı hı komik seni
- Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılRus kızları
Ukrayna kızları
sen bu 2 ırkın özelliklerini taşıyormusun hayır başka bişey dememe gerek yok heralde03 Yorumla
Soran+1 yılsen rus istiosun banane senden
- +1 yıl
kıyaslama yapmıycan o zaman yaprak benim rus istediğim falan yok
Soran+1 yılsen ruslarla beni kıyaslarsn bunu anlarım ki umrum değil hepsi sizin olsun
Siz allah aşkına kimlerle beraber oluyorsunuz yahu?
Azıcık level atlayın.02 Yorumla
Soran+1 yılsiz beginner bizler için
+1 yılMaşallah uluslararası çalışıyorsun :)
20 YorumlaLatinler bir başka😍
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle valla😍😍😍
+1 yılsjsj neden rus kızları güzelken sen kezbansın
40 Yorumla
+1 yılHepsi boyle diye bir kaide yok sonucta
30 YorumlaHerkesi tek tek koklamak ne eziyettir ama...
10 YorumlaBulamadın mı oradan bitane
03 Yorumla
Soran+1 yılbuldum
Soran+1 yılmerak
+1 yılYaşasın memişler.
10 Yorumla
+1 yıltürk erkekleri mert adamlardır acımasız olma
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri