Yorumları dehşet içinde okudum sistemin en büyük amacı rock kültürünü yozlaştırıp yok etmektir bunun içinde rock müziği popüler gibi göstermiş dinleyenleri ilerisini düşünmeden anlık yaşayan bireyler gibi lanse etmiş tir ki bu rock müzik ve onun yarattığı alt kültüre en büyük hakarettir ve görüyorum ki sistem amacına ulaştı ulaşacak yazık çok yazık
Rock müziği içi boşmuş gibi lanse edilmiş nedemek anlık yaşamak zevk almak gerisini düşünmemek bu bildiğin pop açılımıdır nerde rock müziğin felsefesi başkaldırması sistemleri otorite yi eleştirmesi dini ve toplumsal baskılara göğüs germesi nerde savaşlara karşı durması
yani bu senin görüşün tabii de ben genelde çevremden veya rock müzik yapan insanlarda bu özelliği gördüğüm için böyle bir tabir yaptım ve genelleme yani.. ben karakterlerinden bahsetmişim gördüğüm, gözlemlediğim kadar fakat sen felsefesine iniyorsun gereksiz ve yanlış anlaşılmış bir tartışma bence..
ayrıca saydığımız sıradışılık, anı yaşayan, gerisini düşünmeyen tabirlerini de pop rock açılımı diye kısıtlamamız da saçma. arabesk, jazz veya rap dinleyen insanda da olabilir bu özellikler.. diyorum ya tamamen karakter meselesi
Çocukken uğranılmış şiddetti veya mutsuzluğu hatırlamamak kadar kaçmak isteyecek kadar oyalanmaktır, dikkati dağılmış ve dağıtan ve de dağıtılmış olmaktır. Şaka şaka. :)
bence mutlu olmaya çalışıyorsun aslında içten içe bir acı seni yiyip bitiriyor.. çünkü rock insanı genelde böyledir ve bu yüzden rock dinliyodur sen bağıramadığında bir rock veya metal parça açıp senin yerine acılarını haykırışlarını bağırışlarını dinliyorsun.. bu yüzden ölüm krkun olmuyor ve herşeyi yapabilecek kapasiteye sahip oluyorsun, çılgın ve sıradışı yapıyor bu insanı.. bencede rock insanın tanımı bu
En İyi Cevaplar