Evet bu konu da tavsiyeler istiyorum. Biraz soğuk bir insanım biraz da çekingen ama tanıştıktan sonra hoş sohbet sevecen bir insan oluyorum. Sorunum kimseye güvenemem ve ilk adımı atmaktan çekiniyorum bunları aşıp sıcakkanlı biri olmak için neler yapmalıyım?
Cevabın nedir?
bende aynı senin gibiyim ama bundan şikayetçi değilim boşver insanları tanıdıktan sonra onlara karşı samimi davranıp davranmaman gerektiğine karar vermek daha iyi senin soğuk yaklaşmanın sebebi kaşısındaki insanı tartmak ve güvenip güvenemeyeceğini anlamak yani çok güzel bir savunma mekanizmasına sahipsin
21 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle herkese güvenememekten diğer kızlar gibi laçka serbest değiliz ondan
En İyi Cevaplar
Zorlama içinden geldiği gibi davran. İlk adımı atmak içinse kalbinin sesini dinle. Akışına bırak
45 Yorumla- +1 yıl
Yok arkadaş için işte uni ye başlayacağım ama soğuk biriyim çevrem pek olmadı bu yüzden ve de çekingenim bunu yenmek için
- +1 yıl
Soğuk olöam daha iyi bu seni ulaşılmaz yapar. Bırak insanlar sana yaklaşsın sende o sırada gözlem yap. Emin ol az konuşan öyle yerinde ağır duran insanlar diğer insanların daha ilgisini çeker. Onlar seni keşfetmek isterler. Onlar seni keşfetmek için uğraşırlarken sende çayını al ve onları çoktan keifetmenin keyfine var.
- +1 yıl
Çok güzel anlattın cidden bir mutlu oldum rahatladım biraz daha o zaman hiç öyle şeylere gerek yok
- +1 yıl
Teşekkürler
sıcak kanlı bir insan olmak bence iyi bir şey değildüşünsene herkezle samimi oluyosun hemen tarzım deyil her insanlada sıcak kanklı olunmazki sadelik iyidir her zeman tabi aşırısıda iyi değil orta dan biraz daha az
013 Yorumla- +1 yıl
Böyle kaşlarım çatık bile yürürüm karşı taraftan ilk Merhaba gelse ilk adım gelse aslında çok konuşurum ama diyorum soğuk durmam dan herhalde aa tabi bir de tip olayı vardır ya ona da yapıcak bir şey yok
- +1 yıl
genelde bende çok sert bakışı olan birisiyim bir kaç gün önce bir film izledim hint filmi çok doğal ve espiri komik gülüş mimikler felan hoşuma gitti kendime sordum ben neden böyle olamıyorum cittiyet sürekli genelde belkide sorun bizdedir ne bilim sürekli kendime sorular soruyorum
- +1 yıl
Evet bende öyle hep ciddiyet
- +1 yıl
Böyle olmanın daha dogru olduğunu hakkında çok yorumlar geldi ve sevindim açıkçası böyle olmak daha iyi galiba
- +1 yıl
Evet arayı bulmak lazım karketerdrn vazgeçilmez zaten böyle insanlar az kaldı herkes serbest ve laçka aradaki fark görülüyor zaten
- +1 yıl
Bende sinir oluyorum öyle insanlara kendimi sorgulamaya başlıyorum özgüvenim gidiyor kötü oluyor yani
- +1 yıl
en sevdiğim yönüm yanlız biri gibiyim okadar insan varken bir kaç arkadaşım var sadcee bazen kendime şunu soruyorum onlar belki doğru sen yanlış kişisin hep sorguluyorum kendimi hata hep onlarda ya bendeyse bilmiyorum ama yanlış yaptığımıda düşünmüyorum zaten ne kadar fazla kişi olursa çevrende o kadar sıkıntı yaşarsın dertlerin büyür zaten şu an bile çok fazla sorun varken bide o şekilde düşünemiyrm
- +1 yıl
Evet aynen bende öyle dedim bu kadar insan böyle ve ben böyleyim o zaman bende sorun var ben niye nasıl böyle oldum onlar doğru ben yanlış dedim ama tabi ki değişmedim herkes kötü ne yani tek ben mi iyiyim ben mo doğruyum. Balık burcuyum balık burcunun kendinden başka düşmana ihitcayi yok kendimi yerden yere vurabiliyorum ve kalbimi sogutuyotum
- +1 yıl
benim burcum boğa ve özelikelri beni anlatıyor yalan süveniöylemekten nefret ediyorum söyleyen insanları da hiç sevmiyorum zaten sevilecek gibi de deyiller o tarz insanları çok rahat anlıyorum iyi bir insanım öyle olduğuma inanıyorum iyi kavramını anlatan sözcüklerdeki gibiyim hislerime güvenirim çoğu insanı konuşmasından ve yüz ifadesinden anlyrm hane insan sarrafı diyorlar ya öyle gibi çevremdeki çoğu insan kötü olduğu için onlardan hep uzaklaşırım tuaf biriyim ben zeki biri olduğumu düşünürüm en ince ayrıntılara takılırıım pratikleri severim yapacağım şeyleri kafamda gözlemlerim ve eyleme geçerim hafızam baya bir kuvvetlidir konuştuklarımı kolay kolay unutmam türümün son öreneğiyim diyebilirim size :)
- +1 yıl
İyi birisiniz gibi bunlar güzel davranışlar bence olmasi gerek nyani keşke herkes sizin gibi olsa ama insanlar çok değişti artık. Ben kendimi anlatmayı pek sevmiyorum aslında galiba anlatasım da yok boşverin beni üç aşağı beş yukarı söyledikleriniz gibi
+1 yılİlk bakışta soğuk ve çekingen olman güzel bir şey. İnsanları tanıman için zamanın olur. Değişmeye çalışma hiç en güzeli o.
111 Yorumla- +1 yıl
Böyle yorumlar çok geldi ve moralim de biraz yükseldi öyleyse doğrudur. Evet herkese güvenemiyorum tanışamıyorum utanıyorum ama tanıştıktan sonra hoş sohbet sıcak biriyim ama arkadaş çevrem olmadı her insan ister dimi arkadaş grubu olsun ama ben yakın arkadaşım tarafından bile kırıldım belli bile etmiyorum edemiyorum
- +1 yıl
Ben senin olmak istediğin gibi biriyim çok zararını gördüm. Senin gibi olmak için de çaba sarf ettiğim için biliyorum hissettiklerini. Herkes fazla arkadaşı olsun ister ama ne kadar çok insan o kadar çok sıkıntı bence. 1-2 arkadaş olsun düzgününden yeter de artar bile :)
- +1 yıl
Yok çok da istemiyorum ama uni ye geçicem umarım güzel arkadaşlarım olur yakın arkadaşlarım uni den kendine yakın arkadaş yaptı ve resmen bana sanki 12 sene benle değilde onlarla vakit geçirmiştir gibi davranıyorla çok gücümë gitti
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyim üniversitede ki arkadaşlıktan kork bence. Çoğunun gerçek yüzünü sonradan göreceksin o da zoruna gidecek. Felaket tellalı gibi konuştum yine. Uyuyayım en iyisi :)
- +1 yıl
Off demeyecektin işte bunu benim umudum vardı...
- +1 yıl
Belki de bana en kötüleri denk geldi.. Üniversitede ki ev arkadaşımı 3 sene sonra gerçek yüzünü tanıyabildim. Meğer çok saf biriymişim dedim o gün. Umarım iyi insanlarla tanışırsın..
- +1 yıl
Çok acı veriyor işte o durum ya böyle bir olay yaşıyorsun sonra bütün insanlara güvenin kalmıyor daha farklı Psikolojiye giriyorsun anlıyorum seni umarım senin de karşına iyi insanlar çıkar teşekkür ederim
- +1 yıl
Aslında o ve onun gibiler sayesinde insanların konuşmalarından ve yüzündekilerden nasıl bir kişiliğe sahip olabildiğini anlayabilme yetisi kazandım. Her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi.. Ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
Evet tek iyi tarafı deneyim kazanıyorsun acıya dayanıklı olmaya başlıyorsun
- +1 yıl
Teşekküler en iyi görüş için :)
- +1 yıl
Önemli değil
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
25Cevap
+1 yılbence böyle iyi, ben de öyleyim ve tanıdıkca samimi oluyorsun zaten ilk başta soğuk ol ne olacak. Kimseye güvenmemelisin zaten tanıdıktan sonra bile
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum artık
Ben soğuk insanları seviyorum ya 😂 Eğlenceli oluyor uğraşmak etmek. Onlar da tuhaf tuhaf bakıyor bir şey diyemiyorlar ama sanırım içlerinden "allahım neden hep ben" diyorlar 😂 Sonra açılıyorlar ama... İyi insanlarsınız. Bence öyle kal
21 Yorumla- +1 yıl
Aaa çok şaşırdım cidden senin gibiler artsa keşke güzel bir arkadas çevrem olsa keşke. Evet tanıştıktan sonra susmam hep konu açarım ama o ilk adımı atamiyotum bu yüzden de arkadaşım yok yakın arkadaşıma bile kırıldım belli etmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden bunu istiyorsun? gercekten sen istedigin icin mi yoksa cervrendeki kisilerden etkilenerek mi? Bende senin yaslarinda sicakkanli falan olmak istiyordum oldumda sonra insanlardan igrenmeye basladim cunki herkes birer seytan yine ozume dondum. boyle daha mutluyum az insan cok huzur.
20 YorumlaTanıştıktan sonra samimi birine dönüyorsan o zaman soğuk biri değilsindir sadece utangaçlığın seni öyle gosteriyordur onu atmaya çalış ve biraz daha rahat ol
10 Yorumla
+1 yılEğer içinden gelmiyorsa olmaya çalişma yapmacik olursun.
51 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklısın
Diğer insanlara sudan sebeplerden laf at, aaa napıyorsun falan de, o ne, neyle uğraşıyorsun diye yanlarına git. Çok yararı olacaktır açılmana. Hem insanlar kendileriyle ilgilendiğini duyunca onlar da sana karşı daha sıcak davranacaktır.
10 YorumlaSoğuk çekingen insanları severim bu çekicilik alanına bile girer benim için sadece kendine yakışan davranışlarla devam etmeni tavsiye ederim..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorum için ve hep bu yönde yorumlar geldi sevindim fikrim değişti zaten aynı kalmak daha iyi galiba
Bende böyleyim ne yapsam olmuyo yok soğuk nevaleyim gıcığım Napayım ya
20 YorumlaBende öyleyim kıramıyorum bu huyumu.. Gerçi çokta rahatsız değilim mesafe her zaman iyidir. Seni kendine yakın bulan insanlar zaten bir şekilde o duvarını aşabiliyor sonrası en tatlışından arkadaşlıklar.
00 Yorumla
+1 yılbence böyle olman iyi yani tanıştıktan sonra açılman en azından insanların seni tanıması gereken davranışların oluyor
10 Yorumlamalesef bende aynen öyleyım işte demekkı faka dengı yok kafa dengı ınsanlar bulsak tam tersı oluruz bence
01 Yorumla- +1 yıl
Evet evet artık aynı kafa da insan bulmak zor zaten o yüzden böyle oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim bosver akısına bırak hersey olacağına variyor zaten bir sekilde.. Zorlamaya hiccc gerek yok sen kendi yolunda devam et. Bu sahte insanlara sevecen olmaya calisma sen zararli cikarsin yavas yavas tanırsın elbet birilerini. arkadassız filan kalmazsın korkma. bende gecen sene uniye baslarken korkmustum ama oyle olmadi
00 Yorumla
+1 yılBoyle biri olmaya gere yok nasilsan oyle devam et yoksa sevecen olucam diye yapmacik olursun
10 Yorumla
+1 yılGuleryuzlu ol. :))) ve kibar ol teşekkür et gülumse özür dile konuşmaya çalış insanlarla
02 Yorumla- +1 yıl
Evet öyleyim ama diğer kızlar daha çok glauva ondan böyle soğuk kalıyorum
- +1 yıl
Zamanla düzeltirsin merak etme :)) başta yapmacık ol sonradan oturuyor
+1 yılİnsanları sev ve onları gülümsetmeye çalış benim temel prensibim bu :))
04 Yorumla- +1 yıl
İnsanları severim yardım etmeye çalışırım dinlerim onları ama işte utangaçım ilk adımı atamam falan
- +1 yıl
Utangaç olmamaya çalışıomusun hiç :))
- +1 yıl
Hiç çalışmıyorum
- +1 yıl
Peki :))
tanıştıktan sonra hoş sohbet sevecen oluyorsan sıcakkanlı olarak karşındaki kişiylr konusursun. tabi oda sıcak kanlı bulursa seni 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Evet tanıştıktan sonra hoş sohbet
Yere bir damla bal dok ve yala:D olmadi amudaya kalk daha nepcen kizim :D
00 YorumlaBende böyleyim boş ver bence böyle iyiyiz mesafe iyidir.
00 YorumlaO tavsiyelerle olmaz içten gelecek 😊 Sıcakkanlı olmak içimde olacak yani 😇
00 Yorumla
+1 yılGüvenmek teslim olmak değildir. Güvenmekle baslayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKomik buldugun seylere kahkaha atmaktan cekinme surekli gulumse sevecen tatli olursun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılEtrafında kafa insanların olması gerekli
Halden anlamalılar
Alttan almalısın00 Yorumla
+1 yılKisinin kendi yapisi o. Oyle biri degilsen davranislarin yapmacik olur.
00 Yorumla
+1 yılDoğal ol 😊 sıcak kanlı olacağım diye yapmacıklığa kaçabilirsin.
00 YorumlaArkadaşlarım beni öyle bilir ama yabancılar çok soguksun derler :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende öyle tanıştıktan sonra sorun yok ama tanışamam bile utangacım
aynı benım gıbısın bende ılk adımı atmaktan hep cekınırdım. Ama artık cekınmıcem yoksa olmuyo bu ısler sen atcan ılk adımı sen konuscan yoksa kalırsın dımdızlak
00 Yorumlaİnsanlarla konuşmayı deneyin, ben de biraz dediğiniz gibiyim 👍👍
00 Yorumla
+1 yılNeysen o.. değiştirmek mümkün ama sen olurmusun soru işareti.
00 YorumlaTanışdıkdan sonra gerisi gelir , zor durum senin için Mutlu olmak isdersin ama olamazsın,
02 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle şuanda tam
+1 yılSoğuk olmak iyidir gülünce sırnaşan çok olur
10 Yorumlaİnsanlarla konuşmaktan çekinme
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaksine harikasin , soguk olan kizlar daha iyidir
10 YorumlaSadece gulumse, devami geliyor sonra :)
10 Yorumla
+1 yılolumsuz olma iyimser ol ama kendinide ezdirme
01 Yorumla- +1 yıl
Evet biraz da olumsuzluk var ama aşıcam artık
Bana da tavsiye verin ya
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden geldiği gibi olman daha samimi emin ol.
00 Yorumla
+1 yılZoraki olmaz icten olmali bu
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan gelen birşey
00 Yorumlaİçten gelmiyorsa yapmacık durur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yıl@Vazgeçgönül_ konuşa konuşa olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni sprunlari bende yasadim simdi 27 yasindayim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek ayrıl bitmiş zaten ilişki
01 Yorumla- +1 yıl
İlişkiden değil ki geniş arkadaş çevrem yok genişi bırak yakın arkadaşıma bile kırgınlım
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiklere açık olarak
00 Yorumla
+1 yılSıcak kanlilik doğuştan bence 😉
00 YorumlaÖyle şeyler doğuştan gelir genelde
00 Yorumla
+1 yılkişilik karakter :) değişmez
00 YorumlaÇok çekingenimdir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı. Beni örnek al. d
00 Yorumla
+1 yılSamimi ve içten bir gülümsemeyle başlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOlma boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
+1 yılo konuda iyi degilim
03 Yorumla- +1 yıl
Bende ve bu yüzden de pek arkadaşım çevrem yoktur ama artık değişme vakti bence
- +1 yıl
arkadaş basit
- +1 yıl
Evet evet uni ye başlayacağım işte artık soğuk ve çekingen olmak istemiyorum
+1 yıliçinde olacak...
00 Yorumla
+1 yılHep gülerek içten 😊
00 Yorumla
+1 yılKanını tüpe
02 Yorumla- +1 yıl
Kanını tüpe koy kaynat afdsdexdd
- +1 yıl
Ooo evet keşke o kadar kolay olsaydı
içinden gelcek
00 YorumlaOlunmaz kanks
00 Yorumla
+1 yılAmaan olupta norecen
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılDoğuştan
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği