Eveeeet arkadaşlar hayattaki öncelikleriniz nelerdir? İşiniz mi? Aşkınız mı? Aileniz mi? Kendiniz mi? Arkadaşlarınız mı? ve daha bir sürü şey... Bazen öyle bir önceliklerimiz olur ki kimseyi düşünmek istemez farkında olmadan etrafımıza ailemize zarar verebiliriz. Bazen de içinde bulunduğumuz durum bizi önceliklerimizi korumaya iter... Benim önceliğim herz aman kendimdir. Benim duygularım, benim hislerim, benim isteklerim... Yani ben ben ben sanırım ben bencilim biraz :D Aşağıdaki resimde beni anlatıyor sanırım :D Evet canım arkadaşlarım sizlerin öncelikleriniz nelerdir?
Hayattaki öncelikler zamanla değişir 114-15 yaşa kadar ailendir sonra biranda arkadaşların kankaların oluverir 20 li yaşlara kadar sonra aşkların olur ve zaman geçer iş önceliğin olur sonra kendi kurduğun aile tüm önceliğindir ama bir türlü insan sırayı kendine getiremez :(
Tabiki öyle ama hayat çok acımasız ve yalnız kalmayacak kadar kısa. Tabi birde yapı meselesi bazıları bu dünyaya başkalarını mutlu edeyim sorumluluğu ile gelmişler ben bunlardan biriyim. :D Halk arasında bize enayi de dedikleri doğrudur
Gerçek değere layık olan herkes önceliğimdir. Ayrım yapmak olmaz. Değer tek olan şeydir hepsini kapsar ve herkes bu değere layık olur eşit şekillerde. Sadece farklı değerler yansıtırım kişilerin verdikleri değere göre.
;) günümüz bebeleri işte.. Oyun seviyor ne yapalım. Önemli değil ;) .. Daha küçük bebe olur öyle şeyler sorun değil. Tabisi teyzesiyim ben bacak kadar çocuk sonuçta kızma canım sen ona.
Bu hafta lig başlıyor.. Arada kaldım tatil mi Galatasaray mı diye 1 haftalığına tatilim var gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum gidersem tatile maçı stadyumda izleyemeceğim..
En İyi Cevaplar