Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Türk toplumunun bakış açısına göre evde kalma yaşı şöyledir arkadaşlar:
- lise mezunu kız 17-18 yaşındadır. lise bitince 19 gibi evlenir evlenmelidir. yoksa evde kalmış demektir ve sonra zinhar kötü yola düşer. herkese verir.
- önlisans mezunu kız 19-20 gibi okul biter. 21 (okul uzarsa maks 22) gibi evlenir evlenmelidir. yoksa evde kalmış demektir ve sonra zinhar kötü yola düşer. herkese verir.
- lisans mezunu kız 21-22 gibi okul biter. 23 (okul uzarsa maks 24) gibi evlenir evlenmelidir. yoksa evde kalmış demektir ve sonra zinhar kötü yola düşer. herkese verir.
- yüksek yapan kız 23-24 gibi okul biter. 25 (okul uzarsa 26) gibi evlenir evlenmelidir. yoksa evde kalmış demektir ve sonra zinhar kötü yola düşer. herkese verir.
- doktora yapan kız 25-26 gibi okul biter. 27 (okul uzarsa 28) gibi evlenir evlenmelidir. yoksa evde kalmış demektir ve sonra zinhar kötü yola düşer. herkese verir.
kız zaten 28 e kadar bulduysa bulmuş kaldıysa kalmış verdiyse vermiştir. 29-30 dediyse zaten elden bişi gelmez.
ironiden anlayan nesillere selam ediyorum. evde kalma yaşı yoktur, işte bunlar hep seks.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmışsın ama çok geç değil... Lys-Ygs sınavından sonra ilk tercihle ikinci tercih zamanı arasındaki profilsin. Biraz daha geç kalırsan bazı insanların ikinci baharlarına yetişebilirsin... ;) Ama umudunu kaybetme ;)
013 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin ikinci bahari olamam Allah korusun
Ben ilksem karsimdakide ilk olsun- +1 yıl
O zor. O zaman zamparanın kartı düşer. Çok zor yani bu saatten sonra ben ablacım. Allah'tan hayırlısını dilerim senin için...
Soran+1 yılZampara olan mi bekar kaliyor yani
- +1 yıl
Genellikle ya zampara olan, ya psikolojik problemi olan, ya çekingen olan, ya da senin gibi kaderini bir türlü bulamayanlar... Ama sonuncusunun sayısı daha az...
Soran+1 yılBen gordum 30 lu yaslarda evlenmemis ama onla kimse evlenmez adamin gelecegi yok ailesinde butun kardesleri yuksek meslek tahsil bir o ezik perisan
Onun annesi bile 27 yas alti kiz ariyor tabi oylesi uzak olsunda adam evine bakamaz evlenmek istiyor hic bir aile yanasmaz oyle
Yok kismet uzuluyorum
Soran+1 yılİsim olsa belki kismetim olurdu is yok evdeyim goren yok anne baba bile cekilmiyor
- +1 yıl
İşin çok zor be ablacım. Ama işin olsa çok rahat ederdin. Bizim ülkede de öyle bir kafa var. En beş para etmezine bile hint kumaşı muamelesi yapıyorlar. Tek tavsiyem dua et. En hayırlısını iste. Zaten hayırlı olan kaderini bulacaksan Fizan'da olsa yine bulur seni ;) Sıkma canını. Bu durumdan dolayı da kendini üzme. Değerli olduğunu unutma :)
Soran+1 yılİs buldugumu ailem yuzunden calismadim gel calis dediler ailem iste
Ev cok yoruyor- +1 yıl
O zaman iş için de dua et... Ya Allah en hayırlısını bilir dua et...
Soran+1 yılGercekten dula kalmak buyuk korkum
Dulla evlenenler arasindada buyuk yas farki var
Dul ilan bile hic evlenmemis ariyor- +1 yıl
Ya sen dua et... Kalbinden inan seni arayan bir erkek; ve senin aradığın o erkek var... Ve dua et ki bulsun seni...
Soran+1 yılDua efiyorum da evde kismet ayagima gelmez
- +1 yıl
O zaman çık gez biraz... Markete falan git mesela; alışverişe diye çık biraz gez...
+1 yıl40 45 inde evlenen cok insan gordum sen onlara göre taze kalıyorsun sende biraz gözünü ac etrafinda yok mu güzel bir kısmet ya da sana koca bulmaya calisan teyzeler falanda mı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılYok
Kismet yok- +1 yıl
Olur ya üzme kendini her seyin hayırlısını iste kimler kimler evleniyor sen mi bekar kalıcaksin
Soran+1 yılYas 30 u gecti
Benim yadimdan kucukler evli ya da bosanmis dul adamdan korkuyirum
en güzelini yapmışsın, bak biz, evlendikte başımız göğemi erdi ,, evlilerde sana özeniyodur emin ool ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ozenicek
Evde istenmeyen biriyim tursuluk oldum
Soran+1 yılPara nerde
İs bulamiyorum her gun evdeyim cekilmiyir
Soran+1 yılPara yok issizim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılöyle düşünmeyin, demek ki doğru insan konusunda o kişiyi bulamamış olabilirsin, bu senden kaynaklı bir şey değip ki bu... belki hayatın bundan sonrası için mutluluğu yakalayacaksın, yaş olarak bakma. . evde kalma gibi bir düşünceye kapılmayın. . karışna insanlar çıkacaktır eminim ben buna
00 Yorumla
+1 yılhayır evde kalmadın. eminim ki kısmetin vardır ve çıkacaktır karşına üzülmeden gerçek aşkı bekle derim
o evde kaldı olayları eskidenmiş. şimdi zaten okuyup çalışan kesim 25 30 yaş aralığından önce evlenmiyor ve hamile kalmak çocuk doğurmak zor diyeymiş evde kalmış olayları şimdi tıp ilerledi 80 90 yaşında anne olan kadın haberleri varken üzülme asla. annem kardeşimi 41 yaşında doğurdu mesela.00 YorumlaYoo bence değil ha kendimde 30 merdiven dayadım diye demiyorum kadının en güzel yasi 30 lu yaşları kendini kişiliğini tamamlamış oluyor.. inşallah güzel bir evlilik yaparsın..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvkiziyim o dedigim ben degilim
+1 yılSen kendine evde kalma sıfatını yakistirirsan başkası ne yorum yapsın.
Aksine kadının sahip olduğu en güzel yaslardir 30 ve sonrası. Gerçi hiçbir zaman sahip olamadık yazımıza geçip gittiler ama olsun :)00 YorumlaEgo'dan mi kaldın öyle? Evlilik çok saçma bir durum bence ama ne yazıkki bulunduğumuz ülke ve şartlar kadınların evlenmesi şart olduğu bir sistemde ilerliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılEv kiziyim
Oyle iyi biri olmadi egom yok
Uni okudum issiz evkiziyim
Soran+1 yılYok
Atanmadim kpss falan ozel sektorde is bulamadim aof mexunu asgari ucretli adam bile calisan kadin istiyor
+1 yılEvlilik geç olabilir. Anadolu'da yaşıyorsan evet geç kalınmış bir yaş diyebiliriz. Ama İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsan zaten insanlar 30-35 yaş arası evleniyorlar artık. İnşallah nasibin açılır.
10 YorumlaHayatta kısmet denen gerçeğin önüne geçemediğimize göre buda senin kısmetin. Ama bilemezsin ki yarının sana ne getireceğini. Hayırlısı Olur İnşallah Hakkında
00 YorumlaKimseye hesab vermek gibi bir durumun yok olamaz , bn kndimi nezman hazir hissedersem ozman evlenirim , evliligin yasi yoktur.. Evde kalmak terimi ise tamamen yalnistir , :)
00 Yorumlao işler hiç belli olmaz. benim de tanıdığım bir kız vardı. 33 yaşına gelmişti. umudunu tamamen kesmişti. sonraaa 26 yaşında süper kariyerli düzgün biriyle evlendi ;)
00 YorumlaEvde kalma diye bişey mi kaldı arkadaş yaa takılma böyle şeylere 😊
Zaten evlilik yaşı çok ilerledi allah iyilerle karşılaştırsın kötü evliliktense hiç evlenmemek daha iyi00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. yahu evlenmenın yası mı var?
bır kural mı 30 a gelmeden evlenmek
nedır yanı
takılma boyle seylere...13 Yorumla18 indeki kadın ferrari gibidir tam gaz gider ama!!! Yavaşlamaya gelmez arkadan biri çarpı verir... 30 undaki kadın roys roys gibidir kapıyı açıp içeri girdinmi çıkmak istemezsin ama!!! Zarar etmeden elinden çıkaramazsın!!! 40 ı görmedik
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl38inde evlenen bayan arkadaşım var, yani hayır yaşlı değilsiniz, evde kalmadınız :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO kariyerli kadindir ben issizim
- +1 yıl
farkeder mi? alan kişi kariyeri var diye almadı hoş :)
+1 yılBiz napalım o zaman? senin gibi çok var merak etme. Bu çağın insanlar zora sokarak şartları bitmeyen bir kurum oldu evlilik. Allah yardımcımız olsun , :(
00 Yorumla
+1 yılBir insanın her yaşı güzeldir ama kafa dengi bir insan seni anlayabilecek veya seni uyum sağlayabileceğin birini bulabilmen zordur
00 Yorumlaven ce bu yaş evlenmek için en ideal yaştır bir kadın için olgunluğun zirvesinde kadınlığın zirvesindesin şu anda
00 YorumlaKader Nasip Kısmet bunlar :) İnsanların hangi yaşta evlendiğinin bir önemi yok. Doğru kişiyi bul yeter. Takılma bence bunlara :)
00 YorumlaBakire de olsan artık kendine kız demekten vazgeçmelisin artık sen bir kadınsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPırlanta kızsın hanım hanımcık kızsın... bir bakmışsın... Pırlanta birini bulmuşsun.. kendine vefalı sadakatli karakterli saygılı edepli nefsine düşmemiş birini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılYok nerde bulucam
İssiz evdeyken goren yok
İs bulamiyorum
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi pırlanta insanları insanlar bulamıyor kardeşim... Sabret yanlışa düşme pırlanta bir çocuk çıkar karşına
+1 yılÇalışan bir kadınsan problem etme. Ama 31 yıldır evdeysen harbiden evde kaldın. Kendini geliştirmeye bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılUni mezunu issizim
+1 yılgüzel bişinkariyern varsa bence evde kalmadn ama ev kızıysan gecms olsn ablacm
02 Yorumla
Soran+1 yılUni mezunu issizim
- +1 yıl
hem mezun hem işsiz olman kötü olmus :/
+1 yılBence tam evlenme yasi bu olgun dusunmeden evlenilmemeli sonra olan cocuklara oluyor.
00 YorumlaHayır pek değil aksine tam kişiliği oturmuş daha sağlıklı düşünebilir bir yaştasın.
00 Yorumla
+1 yılBence bir erkeğin en olgun, ağırbaşlı aynı zamanda enerjik yaşları ;)
01 Yorumla- +1 yıl
pardon ben erkek olarak düşündüm bir an. ama kızlar için de fena değil. aynı şeyleri siz kızlar için de söyleyebilirim fakat kendinize bakmanız lazım, beslenmenize dikkat etmek lazım. Çevremde 30-31 yaşında evlenen çok kız var
Riskli yaslara girmissin diyelim 35 e kadar yolu var ama
00 YorumlaYani abla uzatmaları oynuyorsun 😅 35e kadar yolu var bunun yaa, hadi hayırlısı.
03 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Yoo neden evde kalasın yaaa boşver takma
kısmet değilmiş zorla evlencek değilsin ya?00 YorumlaÇerkezler senin yaşında eş aramaya başlıyorlarmış sıkıntı yok. Olur inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır 5-6 senen daha var insanların dediklerine bakma 31 gayet genç benim ablam ve abimde bu yaştalar abım daha yeni evlendi geç değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKizin 31 yasindakine begenen yok
+1 yıleh be gülüm bana bile bazı nineler şimdi benim bu yaşta okula giden çocuğum vardı diyorlar
00 YorumlaYok ama zamanı bence evlensen daha iyi olur...
Çocuk yapma olanların varsa tabi onun dışında sıkıntı yok...00 Yorumla
+1 yılEvde mi kaldin sacmaliyorsun en uygun yastasin erkegini en cok mutlu edebikecek yas senn yas
Tanimak isterdim00 Yorumlaherşeyin hayırlısı
sen allahtan hayırlısını iste inşallah sende kısmetini bulursun evde mevde kalmazsın inşallah01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılyok be artık devir eski devir değil 20 yşında çocukkken evleneceksin artık irkekler olgun görmüş geçirmiş kızlardan hoşlanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvkiziyim
- +1 yıl
evlenmeden kadın olmaktan iyidir kız olmak :))))
+1 yılEvde kalmadın tabi ki (: Allah hayırlı bir es çıkarsın karsına en yakın zamanda insallah
01 Yorumla- +1 yıl
Gece de 2 satır yazar, uykum geldi dersin artık...
+1 yılartık yaşlandığını hissediyor insan acayip bir dönem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBendensin kanka :) yok yav bence 35 e kadar zaman var panikle yanlis yapma
03 Yorumla
Soran+1 yıl@tesadüf__ hic azgin degilim
Sporsuz diyetsiz günün geçmemeli. Yer çekimi kanunu başlıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılZayifim
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 a kadar evlenmemiş kız evde kalmış olarak bakılabilir ama kendi tercihide olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihim kismen sayilir
İyi bir kismet olmadi olanlar olmayacak lardi
+1 yılkendı gelırın varsa bnce evde kal daha ıyı ne ugrascan erkekler calıs ye paranı catr catr
02 Yorumla
Soran+1 yılGelirim yok
Kendi bolumumde is bulamiyorum
Baska sektorde buldugum isi de babam calistirmadi
Gelirim yok annebabaya bagliyim cekilmiyor- +1 yıl
ozman evlen
+1 yılEvde kalmak deyimi saçma istediğin zaman evlenirsin
00 Yorumlanasibin vardı r mutlaka bozma moralini evde de kalmadın belkide çok iyi birisi denk gelicek
00 YorumlaKaldın
Bende evlenmeyecegim
Evlenmeyecek kadın lazim:/00 Yorumlabırakın bu ilkel kabile laflarını artık ya yıl 2016 evlenirsin evlenememen için bir engelmi var alla alla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil tabiki neden olsun; kafaniza takmayin.
Herşeyin hayirlisi.00 Yorumla
+1 yılyo bence tam yaşı, olgunluk ve isteklerinin ne olduğunu bilir, sohbeti hoştur, çocukluk yapmaz...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. evde kalmak diye bir çeyrek yok
kırkında evlenenler var00 Yorumla
+1 yılEvet, torun tombalak sahibi olma yolunu tutmalıydın bu yaşta.
00 YorumlaBence 30'lu yaşlar idealdir evlilik için. 35'e varana kadar evlenirsen normaldir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. yaşlısın diye evlenmiycekmisin yani. eğer hala istiyorsan ne kadar erken evlenirsen o kadar iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılKismet yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı yaşta olsaydık benim için yaşlı olmazdın. Genele bakarsak evde kaldın derler ama bence hiç de öyle değil.
00 Yorumla
+1 yılne alaka ya? niye böyle düşünülüyo anlamıyorum inan.
00 Yorumla
+1 yılHerseyde bir kısmet vardır bende 35 yasındayım bende evde kaldım o zaman 🙈
00 YorumlaBence kalmasın panik yapma 😁 , evnen ne yapıyor ki ayrıca tadını cikar
00 YorumlaTeyze sen yas kadinlarin 14 16 yasinda kizlari ogullari var
00 YorumlaYok yavrum ama 35'e kadar evlenmezsen o zaman evde kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl31 yaş bir kız için? Nasıl cümle o.
Evlilik için geç değil bende 28 yaşındayım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef evde kaldın 27 den sonra kalmıs oluyosun dert etme bende evde kaldım 29 yasımdayım
01 Yorumla
+1 yılGösterip göstermemene bağli
01 Yorumla
Soran+1 yılMinyonum da
Kismet yok
Ömür yolunun yarısındasın.
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem