Beyler bayanlar kavga konusunda cesaret aşılamak için neler yapılmalı? 180 im kaslıdır hafiften vücudum ama bir türlü o cesareti bulamıyorum. Kızlar gaz versin diye kızları açtım. Erkeklerde taktik versin :)
#Kavga
#Kavga
Ufaktan ufaktan başlayarak. Ben 11 yaşında Şu an ki oturduğum yere taşındım ve herkes yeni olduğum için üzerime geliyordu. Ve içimden şunu dedim ozaman zamanı gelicek herkesin. . . . koyucma. ilk başta disim geçecekleri indirdim, en sağlamına kadar sırasıyla gittim. artık dövusecek adam yoktu. tabi askere gittim duruldm kimseyle isim olmuyor artık. Boş isler
Sözle ve ya fiziksel olarak bile dövüşüp yenebileceğin insana ''haklısın'' ''büyüksün'' demek, bazen en büyük tekniktir. Adam 9 senelik Kick Boks hayatına güvenerek, 2 metre ilerimde, ufacık bacağım kadar birine profesyonel bir dövüşçü gibi tekme tokat daldı. O ufacık dediğim çocuktan, çıkan dikiş tutmaz, adamın tam olarak 4 farklı yerine derin bir şekilde girip çıktı. Üstümde ki tişörtle böbrek tarafında ki deliğe en son bastırıyordum ve her çektiğimde suratıma ince şekilde sıcacık kan sıçrıyordu. Yani şimdi seni burada ''kavga'' için alacağın taktikler kurtarmaz, o arkadaşı kurtaramadı çünkü. Kavga etmemek için, şiddete baş vurmamak için teknikler araştırman daha faydalı. :) İyi günler.
burada şampiyonlukları olan bir boksör durakta bekliyormuş ve bir hırsız bıcakla gelip adamın cuzdanını alıp gitmiş. fakat boksor gururuna yediremeyip adamın peşinden gitmiş ve bıcağı kalbine yemiş. anlican ne kadar güçlü ve cesaretli olsanda sokak kavgalarına asla bulaşma. unutma kural yoktur.
en fazla bir dayak yerim ama en azından dayak yiyecek bile olsam karşılarında olacağımı bilirler diye düşün. cesaret kavgayı kazanmakta değil kazanamayacak olsanda boyun eğmemektedir bu sözü ilke edin...
Cevap
10Cevap
Kavga çözüm değil Anaya bacıya karıya nişanlıya şerefine namusuna sövülmediği müddetçe. Ha oldu ki çok ciddi bir durum sağ alt çeneye tek yumruğu koy sonra gözün bir şey görmez. Ama dediğim gibi hayati bir konu dışında kavga çözüm değil
oglum sen manyakmisin? kavga etmek ne ya liseli cocukmusun nesin durup dururken niye kavga etmek istiyorsun sen hic hayatinda karnini bicakla desen oldumu hic hapse girdinmi hic kafani agzini burnunu kirdlarmi? isine gucune bak ya beladan uzak dur
Ben ofise giderken sürekli sataşıyor küçükken kavga ederdin olur biterdi ama artık öyle değilki nezarethanede yatıyosun
kavga etme sende uzak dur hayatina bak
Kavga anında karşı tarafın gözü döndüyse ya senin daha pis gözün dönecek ya da bana bir tane bile vurursan seni öylebir si*erimki ayakta durduğuna şükredersin gücün yetmiyorsa ağzın var tehdit et herkes ufacık bile olsa o tehdit den korkar yani küçük bir korku bile içine bıraksan karşı tarafın g*tü yemez tabi söyleyiş tarzına bağlı
Kavga dövüş hoş bir şey değildir. Dövüş son çare olarak kendinizi müdafa etmek için başvurulabilecek bir yoldur. Cesaret biraz genetiktir birazda sonradan içinde bulunduğunuz ortamlardan alırsınız.
Kavga etmek basit insanların işidir. Konuşarak çözmeyi denemelisin.
İçinde yoksa yumruk bile kaldıramazsın isterrsen dünyanın en güçlü adamı ol
kavga etmeye gerek yok. Kavgayla dovüşle bir şey hallomaz
Xdxdxdxdxd sen kimsin lan sen kimsin diye aynada prova yap
25-29 yaş aralıgında gözüküyorsun ama beyin yaşı hala 13 de kalmış kavganın nekadar boş oldugunu benden daha cok senın bılmen gerek.
Kavga sozlerle olur gerisi acizlik
Bos işler hic bulaşma
Dayak yiyerek..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?