Ne yapmam lazım? ? Ölmek istiyorum?

n doğuştan kadersiz dogmusum arkadaşlar artık hayattan bıktım hiçbir zevk almıyorum ölmek istiyorum babam beni yengemin teyzemin dayımın bütün kizenlerimin yanında dövüyor tek suçum kardeşimin ağlaması artık babam benim psikolojisimi bozdu bana allah belani versin dedi ol artık dedi hiç seslenmedim yattım 1 gün boyunca araliksiz kalkmadim ishal oldum 1 hafta geçmedi stresten bugün de köyde birisi tuvalete büyüğünü yapmış öylece bırakmış annem de git temizle dedi ben de ben temizleyemem kim yaptıysa o temizlesin anne dedim babam kalktı beni bir dovdu niye anne ne karşılık veriyor sun diye tek suçum bu... Annem ise hicbir is yapmaz evdeki bütün işleri ben yaparım babam a karşı beni doldurur gelir beni dovdurur babam döverken de daha çok vur mehmet daha çok vur diye bağırıyor benim kollarim mosmor kaldıramıyor um artık utanıyorum 17 yaşındayım benim yasimdakiler çok şanslı sevgilim hiç olmadı hayatımda sigaram yok yalanim da yok size bir günümü anlatiyim sabah en erken ben kalkarım kahvaltı yi hazırlar herkesi kaldirrim sofrayı yine annem kardeşime değil bana kaldirtitirir. bulasigi ben yikarim öğle yemeği akşam yemeği çamaşır bulaşık bana ait herşeyi ben yaparım ama kimseye yaranamam her gün is yapmaktan heryerim ağrıyor artık bıktım tek istediğin şey üniversite kazanıp gitmek babam diyor ki biz mersin de yaşıyoruz tek mersini yazabilir sin başka şehirde tek kalamazsin diyo babam polis ve çok sinirli çok korkuyorum kardeşim sort giyiyor yarım buliz giyiyor affedersin iz ama kilotu görünecek nerdeyse ona çok yakismis kizimdiyo. Ben sort giymem pantolon üstüne kolsuz buliz giysem kıyamet kopuyor evde ben kimseye yaranamiyorum ağlıyorum annem diyor ki bir zerre kadar umrumda değilsin diyo babam ve annem bana sürekli kufur ediyor karsi komşu nun kızı intihar etti aşağı attı ben de ölmek istiyorum artık ne yapmam lazım yardım edin
Ne yapmam lazım? ? Ölmek istiyorum?