Dilerim 2012 de hayallerinizin hepsi olmasa bile en azından biri gerçek olur :)
En büyük hayaliniz nedir?
Dilerim 2012 de hayallerinizin hepsi olmasa bile en azından biri gerçek olur :)
bir ev iki oda bir salon, bir eş iki çocuk bir kız bir erkek, bir araba dört kapılı mini cooper sarı siyah veya kırmızı siyah renkli. bir iş çok para kazandıran değilde yeteri kadar kazandıran kimseye muhtaç olmayacağım kadar ve çok zengin olmayacağım kadar. iyi bir yazlık senede bir kaç defa kafa dinlemeye gideyim mümkünse deniz kenarı olsun yüzmeyi çok seviyorum.
masallah masallah :)
bir gökdelen en üst katı sadece bana ait içinde oda yok duvar yok geniş bir alan yanlar komple camlı tümüyle şehir manzaralı ve gökdelenin kapısında beni bekleyen bir mercedes yılbaşından sonra bu hayal gerçek olacak dün gece gördüm ak sakallı ihtiyar para senin rahat ol dedi
o ak sakallı dede her sene bana sölüyor sıkıntı yok dıyor sende dıyorda daha goremedık :D
İleride evlendiğimde eşimle ve çocuğumla bütün dünyayı karış karış gezmek ve biraz olsun hayat koşuşturmasından uzak durmak,huzurlu,mutlu sevdiklerimle sadece anın güzelliklerini yaşamak isterdim.İmkansız gördüğüm bir hayal işte.Ama hayalini kurmak bile yüzümde tebessüm oluşturup,kalbimi ısıtabiliyor.
Çantayı sırtıma takmak, içerisinde çadır ve diğer erzaklarla ve sevdiğim adamla beraber hç bir şey düşünmeden motorlarımıza atlayıp dünya turuna çıkmak ama banyo harici şeyler için hotelde konaklamadan doğayla baş başa olucağımız yerlerde konaklayarak ilerlemek.. Bunu deli gibi istiyorum :(
Cevap
51Cevap
Hayal bitmez insanda. Her gün birşeyi hayal eder dururuz insanoğlu.Ama en büyük hayalim ve Allahtan isteğim, 30 yaşına bastığım güne kadar yaşamımı dolu dolu yaşamak ve o gün aniden ölmek. Daha uzun yaşamak istemiyorum, önümde 4-5 senem olsun yeter bana diyorum.
yok artik
tek kişilik hayaller kurun, hayallerinizin içine başkalarını soktuğunuzda yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar... işte o zaman gerçekten hayal oluyor...
benim hayalim çalıştığım mağaza zincirinde müdürlüğe terfi edip eşimle birlikte İzmir'e yerleşmek...
Hayalim Aklımdaki oteli inşah etmek. Eşime ve çocuklarıma hatta torunlarıma güzel bir hayat sunmak.Ailemle mutlu mesut yaşamak ve evlenmeden önceki ailemlede görüşmek.
Şimdi elimde sadece çekirdek ailem var ama inşallah otel eşim çocuklarım torunlarım olacak :)
Allahtan başka ne istiyimki belamımı :D
20 bin kişiye canlı canlı DJ performansı sergileyebilmek..
Şöyle bir baktım da, hakikaten hayal be..
belki bi gun olur:) bilemeyiz
çalamam da, gidebilirim :)
link
Türkiye'de sadece bir tane var ve sahibi halen daha ölmedi.
oldurelim alalim elinden:))
:)
benim var. hayallerde yaşıyorum. gerçekleşmesi çok zor ve o zorluğa değer mi karar veremedim ama olsun düşünmesi bile güzel. ne olduğunu söylemeyeyim, çocukça ve safça geliyor. hem ayrıntısına giremedim hayalimin. şimdilik bende kalsın o yüzden.
bu meşhur "en büyük hayal" hayatın farklı dönemlerinde farklılık gösterebilir. öss den önce istediğim bölüm öss sonrası o bölümü bitirebilmektir benim için :)
sonrasını da göreceğiz bakalım daha neler hayal edicez :)
Şarkı sözlerimin kıymetli eserlerimin yine kıymetli birileri tarafından dile gelmesi ardından milyon kişinin gönüllerine değmesi
vay guzel:)
en büyük hayalim, mutluluğu bir ömür yaşayacağım, hayatı paylaşacağım, varlığıyla huzuru bulacağım bir sevgili, eş her neyse işte.. aslında o kadar küçük ki dünyam..
Üniversiteden mezun olduğumda saçlarımın olması ...:))
ahah guzel:)
benim en büyük hayalim üniversite mi en güzel sekilde bitirdikten sonra güzel ve temiz bir ise sahip olmak ve sevdigimle dünya evine girmektir...
huzurlu bir aile ortamı eşim çocuklarım ve sevdiklerimle
guzel
Mustang 67 Shelby ile dünya turu ve dünyadaki tüm roller coasterlara binmek
hayalleriniz yoksa sizde yoksunuz diye bir söz okumuştum benim öncelikli hayalim insanlara yardım etmek için şehir şehir dolaşıp eğitim vermek
GErcekleşemeyecek kadar hüzün verici hayalleri tekrar yinelemek acı veriyor.
hayat denilen filmin yönetmen koltuğunda olmak :) ( Yüce Allah'ı kastetmiyorum)
Cocuklarimizla,esim izlerken sahne almak. Ne guzel olurdu. :)
En büyük hayalim yaşamımın ilerleyen yıllarında başarılı ve mutlu olmak.
Tostos'un profil resmindeki hatundan daha iyi kalcaları ve daha iri göğüsleri olan bir kadınla tek gecelik bir ilişki yaşamak :D
duydugum en kotu hayal
Dikili bir agacim olsun istiyorum ben hangi alanda olursa olsun. Bosuna yasamadimizin bir kaniti.
Hayaller gerçekleştiremeyecek kadar sahtedirler, zaten bu yüzden onlara hayal diyoruz.
Tek bir hayalim yok.. bir çok var. Hepside gerçekleşmeyi bekliyorlar :)
şudur diyecegim bri hayalim yok...birden cok seyin birleşimidir hayalim...
SAS komandosu olmak ardından Bordo Bereli olmak.
zor ama imkansız değil.
pilot olmakı olmadı şimdi microsoft u ezecek bi rakip olucam =)
Hong Kong'a gidebilmek...Tabi bunun için para da gerekiyor..
80 bin kişi önünde rhcp çalmak. ama hani red hot'ın gitaristi olarak. yoksa öyle cover band tarzı olmaz.
Beni Seven Ve Sevdiğim Biriyle Yuva Kurup Çocuklarımız Olması. Aşkımızlada Herkeze Örnek Olmak İstiyorum. Enbüyük Hayalim Bu. Ben İnanmıyorum Ama Umut İşte.
sevdım kızın benı sevmesı ve onunla evlenıp çoçuklarımız olmasını ısterım ve okulu bıtırmek tabıkı
Ne kadar büyük hayalin varsa o kadar büyük kırılırsın mantığıyla kırılmamayı yeğlemişimdir her zaman.
Hayırlı bir eş ve hayırlı çocuklara sahip olmak .
guzelmis:)
Sevgilim olsun sonra onla afrikaya gidip jip kiralayıp baş başa safari yapmak <3
üni'yi hayrlısıyla btrmek :D ve dunya turu yapmayı cok ıstyrum
hayallerimdeki gibi olmak ve sağlıklı mutlu yaşayabilmek :)
Seninle evlenebilmek.
hadi yaa:)
Ama bu hayalimi eksilemeni istemezdim :( keşke olmaz deseydin de eksilemeseydin :(
ben eksilemedim,kesin birisi kiskandi :D arti verdim simdi sana uzulme
Hahaha kıskançlar varsa şayet , demek ki taliplerin çokmuş. Off işim zor desene :/
:)
Gözleri benimkiler gibi siyah , teni benimki gibi beyaz , saçları benimki gibi simsiyah bir erkek çocuk sahibi olmak :(
şunu gerçekden çok istiyorum
Baba maça gidelimmi ? diye sorulan bir soru hayallerımı susluyor :/
Dünya ve içindeki her şey benim olsun.
yok artik:)
1965 model siyah mustang yapmak bahçemde olcak işten geldigimde yapcam falan filan.
Şampiyonlar ligi Finali
Fenerbahce - Diyarbakırspor en büyük hayalim bu :P
nedne imkansız olsun :/ imkansız diye birşey yoktur :) buna inanmayanlar vardır
1+1 bile olsa bir ev almak.
tüm hayallerim büyüktü ama hepsini alıp götürdü...
belki bir başkası daha fazlasını getirir
Küba, sierra maestra, kendi kahvemi üretmek
idari yargı hakimi olmak
tek hayalim; tek hayali olmak .
bi ben bi o bide allah biliyo..:)
sevdiyim insanal bir omur boyu mutlu bir yasam
hayal kurmaya gerek kalmaması
emeklılıımde ızmıre yerlesmek...
çocuklarıma iyi bir baba olmak ve öğretici olmak
Hayal içinde yaşayan bok içinde ölür .
dünyayı ele geçirmek.
Yatla dünya turu...
çok zengin olup bir kız var onla evlenmek
bir kız var bana uzak bebeğin annesi d.d
italya veronada şarap içmek
çok fazla hayal kurmam adım adım ilerlerim.
100milyar dolar kazanmak
dehşet derecede para kazanmak
Dünya devleri arasında olmak
bütün hayalerimin gercek olması.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar