Yalova li olan var mi Yalova insani nasildir?
Yalova sessiz sakin yerlerde yaşamak isteyen birisi için bir çilmiş kaftandır. Küçük bir şehirdir ve güzel bir havası vardır gezilecek yerleri çok olmasa da gece hayatı için Çınarcık normal yaşam ya da okumaya gelenler için ise merkezde yaşamasını tavsiye ederim. Gezilecek yeri çok yoktur ama ülkemiz de en çok Atatürk köşkü bulunan tek şehrimizdir tam 3 tane Atatürk köşkü vardır. Yalova'nın insanı genelde iyi değildir Yalova'da düzgün insan bulmak çok zordur bunun sebebi ise Yalova'nın yerli halkı Karadeniz'den veya doğudan göçmüş Kürt, Laz, Gürcü vb. dir ve buranın kültürüne ayak uyduramayıp kendi kültürlerini yaşatmışlardır. Ve son olarak eğer Yalova'da yaşayacak olursanız safranyolu ve ya Muş mahallesi gibi mahalleler de yaşamanızı tavsiye etmiyorum. Bilhassa Safranyolunda uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapılmaktadır. Her gece siren sesleri ile uyurum diyorsanız siz bilirsiniz.
Yalovali degilim ama yalovoda okuyorum. sehir sessiz sakin. ortam olan icinde mukrmmel sehir.
Insanida her yorede oldugu gibi. semtten semtte degisiyor
Yalova'mı değilim ama yazları hep giderdim neden soruyorsun
Kızları güzel erkekleri yakışıklı
Bazıları çok havalı
Bazıları kendi halinde (örneğin ben)
yalovalı için genelleme yapmak im-kan-sız
türlü türlü insan var, aşure gibi yer
Cevap
20Cevap
Yöreye göre insan ayrımı olmaz çevresindeki kişilere göre gelişir bunda yörenin şehrin bir suçu yoktur.
instanbula giderken çok kullanıyoz yalovayı da bilmiyoz apla
İsmet İnönü Yalova Kaymakamını görünce ayağa kalktı. :)
İyiydi bildiğim kadarıyla suriyeliler gelmeden önce sahilde Türkçe konuşmalar duyduğumuz zaman
Manitan Yalova’nın neresinde ismi ne kaç doğumlu aslen nereli?
Yalova güzeldir ama insan olarak kozmopolit bir yapı var eskisi gibi değil açıkçası
Emekliler şehri yalova
@Krmzi_sortlii sendeyiz seksi çocuk. 😂😂
Degilim ama iyilerdir
Hiç haz etmem
Yeni geldim bende ama iyi diyolar
salak mısın :D
merhaba ben Deniz :D
nasılsın Şeyma salak değilsindir umarım :D
Güzeldir.
sakin sosyallik yoktur yolavadayım
Hepsi Arap 😁😁
Süper ler 7 aydır burdayım sıkıntısız yani
cok karısık orası
Hiç tanıdığım olmadı
Genellikle hırsızdır
Yalova kaçamak yeri
Katılıyorum
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?