Halam bunu nasıl söyler?

Ben on dokuz yasindayim ve üniversite birinci siniftayim. Biz aydinda yaşıyoruz ama ben denizli de okuduğum için arada sırada halamlara gidip geliyorum normalde yurtta kalıyorum. Üç aydır halam beni sık sık çağırmaya başladı akşam yemeğine gel yatıya kal bilmem ne diye. Halamin oğlu da kuzenim yirmi dört yaşında onunla yalnız bırakmaya çalıştığını farkettim beni. Böyle olunca pek gitmek istemedim babama soylemedim çünkü ben yanlış anlamış olabilirim diye. Ama geçen bana gel selimle evlen dedi kuzenini tanıyorsun hem işi gücü de var dedi ben de hala bunu nasıl söylersin ben onu abim gibi gördüm kusura bakma ama evlenemem dedim sert davrandmadim. Ama ağırlığımı koymaya çalıştım bu kez halam da sen de ne orspu çıktım gidip elin sapik herifleriyle dusup kalacağına gel adam gibi oglumla evlen diye teklif ettik sana şırfıntı dedi kalktı kapıyı açtı yani beni kovdu. Bunu bana nasıl söyler? Babama desem kesin halam onu gazlar babam biraz kızgın biridir halama inanır ne yapacağım yardım edin Selim denen kuzen bozuntus da mesaj atıp tehdit ediyor beni başkasıyla gorusursen sizi ayırır babana da söylerim ya ben ya hiç kimse bok mu var milletten diyor ne yapacağım Allah rızası için yardım edin
Halam bunu nasıl söyler?