Bana da ilkten bayan ismi gibi gelmişti ama unisex bir isim sanırım.
Birsel ismi bayan ismi mi erkek ismi midir yoksa her iki cinsiyette kullanır mı?
Bana da ilkten bayan ismi gibi gelmişti ama unisex bir isim sanırım.
1-Yaptığın çok yanlış bi durum sevgilininde olsa izni olmadan telefonu karıştırılmaz...
2-Birsel bayan ismide olabilir Erkek ismide Örnek: Derya diye komşu kızıda var aynı isimde erkek arkadaşımda
3- Telefona cevap verenin firmasının ismi olabilir..
yanlış olduğunu biliyorumm :( pekii o konuşan erkek olduğuna göre o hat o erkeğin üzerinedir değil mi?
anladım yani o hattın kullanan o konuştuğum erkektir di mi demek istiyorum, yani erkek arkadaşım bi bayanı aramamıştır :(
? Farzetki o telefon birsel adında bir bayanın ve o bayanda erkek arkadaşının yakın arkadaşının veya akrabasının sevgilisi? sen o numarayı ararken neden olayların nereye varacağını düşünmüyorsun ? Tanıdığı biriyse hemen sevgiline yetiştirecek ve zor durum da kalacaksın,erkek arkadaşın sana güvenmeyecek...Ki erkek arkadaşının bayan arkadaşı olamazmı ? Neden insanlar sevdiklerine güvenmezlerde onların hiçbir bayanla görüşmesini konuşmasını istemezler.Tehlikeli işler.Bu soruyuda o numarayıda unut
iyi de tanıdığı birisiyse de benim yaptığım nereden anlayacak ki de yetiştirecek sevgilime? ben ona farklı bir numaradan sarı çizmeli mehmet ağayı sordum sadece yani benim parmağımın olduğunun anlaşılması mümkün değil.
o no benim numaram değil ki benim üzerime kayıtlı değil yani hal böyleyken benim yaptığımın anlaşılmasına ihtimal yok ama tabi ki sevgilimin benden habersz bir bayanı araması doğru olmazdı çnkü bn ondan habersz hiçbir erkek arkadaşımı aramıyorum
bence fikrin çok yanlış..ki eminim bir gün ortaya çıkar ve inş. buraya yazarsın.Vede ne alaka atıyorum sevgilinin bayan iş arkadaşları var onlarla fikir alışverişinde bulunması gerekiyor..Takım arkadaşılar..Veya sevgilin bir firmada çalışıyor pazarlamacı olarak yanındaki arkadaşıda bayan..böyle durumlarda ne yapmayı düşünüyorsun? Durum vahim Allah o arkadaşın yardımcısı olsun...İnsan kendini bilmeli...
ben kendimi biliyorum arkadaşım ama çevremde kendisini bilmeyen onlarca bayan varken erkek arkadaşımın benden habersiz bi bayanla görüşmesine izin veremem, nasıl ki ben görüşmüyorsam.. görüşücek olan benim erkek arkadaşım olamaz zaten, bende kurallar böyle.. ayrıca erkek arkadaşımla aynı okul ve aynı sınıftayız yani iş arkadaşlarıyla fikir alışverişinde bulunmak vs. gibi bir durumu da sözkonusu değil, ok?
neyse ki ona karar verecek merci sen değilsin di mi :)
haddini bilmende güzel :)
Birsel hep bayan ismi olarak geldi bana. Hiç erkek tanımadım. Ama Fikret nasıl kız ismi olabiliyorsa. Bu da olabilir. İşkilenmeyin hemen.
İkisinde de olabilir.Ama sevgilin,ona ne kadar güvendiğini görse gözleri yaşarırdı:)
Her ikisi de. Tanidigim bayan da erkek de Birsel isimli var.
erkek kaç yaşlarında peki?
:D Ayni kisi degildir merak etme. Bir aile tanidigimiz, 28 yaslarinda
teşekkür ederimm :)
Rica ettim
Cevap
9Cevap
bişey yakalayana kadar yada sen yakalanana kadar devam et telefon karıştırmaya :) anlaşılan güven problemin var senin
unisex olup olmadıgını bılmem ama bana dırekt bayan ısmı gıbı geldı
erkekmiş işte. bence kız ismi ama unisex de olabilir.
bayan ismi tabi hiç raslamadım o nasıl isim anlamı nedir?:))
Gürsel erkek ismide, Birsel ismini ilk defa duydum.
hiç erkekte rastlamadım bu isme bayan ismi biliorum
Travesti de olabilir dikkat et.
Bayan olarak geldi bana
tek soruyu okudum bence bayan
noyu aradım erkek çıktı ama:S
bayan ismidir.
benim PC'de Sosyal paylaşım siteleri kapalı ama sonrasında başka bilgisayardan bakınca cevabını yazarım.
Bayan ismidir .
tabiki bayan...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar