Evet bu iğrenç durumun adına özgürlük diyenler, kimse karışamaz özeli diyenler var, işte saçma sapan, masum gibi görünen cümlelerle savunanlar var ya işte onlara yazık diyorum.
ulan bu nasıl bir karakterdir, hiç mi nefis yok.
hadi onu da geçtim özelse git özel yerde yap ya da yaptır, neden topluma açık yerlerde özelini sergiliyorsun. bunun adı özgürlük de olamaz. çünkü özgürlük başka. ki bu durumun, benden çok seni rahatsız etmesi gerekir, sen bu karını teşhirciliğe itiyorsun.. apaçık yanacaksin deniliyor ayette bir koca eşini nasıl kötülüğe iter anlamiyorum...
Aslında karısının göğüslerini kalçalarını millete seyri alem yaptırmak isteyen erkektir. bazılarına normal gelmesini anlamak pekte zor değil. karısını vitrin niyetine alanlar sırf ben çağdaşım işte görüyorsunuz her yerimden modernlik akıyor diye namusunu ortaya koyanlar... Diyecek laf yok. yazık...23 Yorumla
En İyi Cevaplar
rahatlık? açık GEZDİRMEK? kimse kusura bakmasın açık konuşacağım saç teli görüp azıyorsanız sizin suçunuz! her bireyin özgürce kendi kararını verme hakkı vardır ve sizin gibi insanlar kadınların bir birey olduğunu kabullenemiyorlar. o kadın çıplak gezse bile kimsenin bakmaya hakkı yoktur!
51 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. bende anlamıyorum :D
o yüzden kapalı birisi ile ilişki kuracağım.
bu ona zorlama gibi gelmemeli. kendi tercihi olmalı.
bu arada "gezdirmek" ten kasıt gezdirmektir yani :D
bayanlar için söylüyorum yanlış yerlere çekenler var :D
bu kadar agresif olmayın11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elalemin derdi sizi niye gerdi? Ayrıca kadın köpek mi ki birisinin yanında "gezgirilecek"? İyice kafayı yediniz siz. Unutmayın siz de bir kadından çıktınız.
1063 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Soruma cevap ver
- +1 yıl
Peki ona birşey uydurdun geçtin buna cevap ver bakalım.. bir adam karpuz satıyor önüne açmış bir karpuzu sen o açık kesik karpuzu mu alırsın yoksa tamamen kapalı olanimi... şimdiki erkekler kadınlara karpuz kadar değer vermiyor bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
Saçmalıyorsunuz şu an. Ben ne bir karpuzum, ne de bir mektubum. Kimse beni kendi yaşadığı ya da yaşanmaya zorlandığı çizgilere sokamaz. İstediğiniz kadar kadınlara cansız nesne benzetmeleri yapın, istediğiniz kadar iffet ve namus dersleri verin. En namussuz sizsiniz de haberiniz yok. Kadınların bedeni üzerinden ahlak bekçiliği yapmayı kesin. Önce kendi insanlığınızı, kişiliğinizi sorgulayın. İnsanları cinsel uzuvlarına göre, bedenlerine göre, tercihlerine göre değil kişiliğine göre sevin. Acıyorum size. 37 yaşındasınız ve bu yaşa kadar boş yaşamışsınız, sevgisiz yaşamışsınız. Hiçbir farklılığa tahammül göstermeyerek siyah beyaz yaşamışsınız. Sadece acıyorum.
- +1 yıl
Biz sana nesneleri anlatmiyoruz verilen değeri anlatıyoruz.. sen lafı d*Tun den anlıyorsun biz neyapalim illa değersiz olmak istiyorsunuz olun
- +1 yıl
Cahile laf anlatilmaz ki. Sen nasıl bir insan (!) sın ki gezdirmek fiilini sadece hayvanlara atfetmişsin. Seni çok gezdirdirler demekki. . Öyle sanıorsun. Ama ben söyleyeyim şekerim o öyle değil. İnsan sevdiği birini de yanına alıp ona güzel yerleri gezdirebilir. Ayrıca ben erkek olsam eşiimin en güzel hallerini ben görmek isterim başkasıının görmesine tahammül edemem. Bu ise gericilik değil aksine sevgide ileri gitmektir. Başka hayellere eşini konu etmemektir
- +1 yıl
Tatlım sana katılıyorum ve sana şu sözü hatırlatayım müsaadenle Mevlana Celaleddin-i Rûmî “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.” der. Boş ver sen bunlara laf anlatma ne de olsa algıda seçicilik yapıyorlar. Belki de anlamıyorlar.
- +1 yıl
Evet ezberletiliyor. Çünkü kuranda geçiyor ve ezberleyene hafız denilior. Malesef ezberleyenlerden değilim. Çok isterdim hafız olmayı. . Olabilene ne mutlu. Hepsine can feda. . Sen de bir ara oku istersen. Gerçekten kırmak için değil okumanı anlamanı çok isterm. İnan böyle süşünmezsin o Kitabı okudugunda..
- +1 yıl
Ahirette de siz acınası bir durumda olacaksınız yazık. .. kimki kuran bilmedi sanki dünyaya gelmedi. . yazık Allah hidayet versin inşallah
- +1 yıl
@evlimutlucocoklu sizlere acıyorum. Herhalde sanıyorsunuz ki kapalı olunca cennete gideceksiniz açık olunca cehenneme. İnsan önce kalbini düzeltmeli sonra dilini sonra kıyafetini. Kalbiniz bozuk sizin.
- +1 yıl
@Fight4FreedomOrDie dünyada ki en aptal söz ne biliyormusun.. ben namaz kilmiyorum, ben ortunmuyorum ama benim kalbim temiz bundan daha cahilane bir söz yok dünyada
- +1 yıl
Her kalp içindekini terler. .
- +1 yıl
@Fight4FreedomOrDie o söz sizin gibiler içindir
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ben beş vakit namazını kılan, açık ve merhametli biriyim. Sen insanların inançlarını sorgulayan, dilinden zehir akan, kapalı (!) harika bir muslumansın.
- +1 yıl
@Fight4FreedomOrDie namaz farzsa ortunmekte farz neden o farzı yapmıyorsun cahilliğin de bukadari pess
- +1 yıl
@evlimutlucocoklu
Profilinde Erdoğan resmi olan birine tek bir kelime etmemek lazım. Yeni gördüm kusura bakmayın. Şimdi anlıyorum. Tabi ya pardon. Allaha kulluk etmez erdoğana edersiniz sizler. Kulvarımız çok farklı gerçekten.
Dedikodunun dibini yaparlar
Erdoğana taparlar
Kimsenin kusurlarını örtmez, didik didik ararlar
Sonra: Biz misliminiz timim mi
Tamam kardeşim siz hakiki Müslümansınız (!) - +1 yıl
Sen Allah için ne yapıyorsun delikanlı gibi soyle ben cevap vereceğim. Önce bu sitenin nasıl bir yer olduğunu bile bile geziniyorsun, guzel kızlara bakıyorsun, özelden mesaj atıyorsun. E o zaman sen de Müslüman değilsin. Veya günah işleyen kimse Müslüman değil. Benim baş ortum seni mi gerdi. Sana değil allaha hesap vereceğim ben
- +1 yıl
@Fight4FreedomOrDie. bizim dinimizde kullara tapmak yok Allahın yolunda gidenleri sevmek vardır.. Allahü teala buyuruyorki evliyalar, veliler benim dostumdur onlara uyarsanız hidayet bulursunuz.. Recep Tayyip Erdoğan reisimizide Allaha olan bagliligindan sebep çok seviyoruz. ... sizinkiler seçim kazanırsa içkiyle kutlar ama bizim reisimiz baş komutanimiz kazanınca secdeye gider bilmem aralarındaki farkı anlatabildim mi. ...
. - +1 yıl
@elalor Açılmış Kola İle Açılmamış Kola Birmi? Sizin Üzerinize Düşen Her Bir Göz Er Kişinize İhanettir. Bu Haram İşlerle Helalinizi İtersiniz. Mahremdir Tabii Ki Gözükmücek. 2 Yanıp Çıkarız Sanıyorsunuz Heralde :)
Er Kişi, Hatun Kişilere Bir Benzetmede Hakarette Bulunmamış Sadece Demişki Hatun Kişileri Açık Gezdirenler Hiçmi Kıskanmazlar? İşe Gelince Çatır Çutur Kıskanç Erkek İstiyoruz Diyorsunuz Ama? Sizlere Akıl Ermez Kardeşim. Açta Hanbeli Mezhebine Bir Bak. Bırak Örtünmeyi Namaz Kılmamanın Hükmüne Bak.. Burda Diyemem Yürek Dayanmaz.. - +1 yıl
@Fight4FreedomOrDie.. Ameller niyetlere göredir hem günah işleyen kafir olmaz ama inkar ederse kafir olur
- +1 yıl
Örtünmeyi kim inkar edebilir? Ben asla. Sadece nefsimiz var ona yenik dusebiliriz. Benim de nefsime yenik düştüğüm konu bu olabilir. Sizler bunu saldırgan tavırlarla sorgulayamazsınız. Sorarım işte Allah için ne yaptın? Hepimiz günahkarız. Sizler beni sorgulayamazsınız. Ancak Allah sorgular. Sizler mükemmel misiniz? Bu sitede bos zaman öldüren kimse bana ben senden ustunum diyemez. Allah katında kim daha değerlidir onu bilemezsin.
- +1 yıl
Vallahi size helal olsun soran kardeşim ve diğerleri ne güzel cevap vermişsiniz tabi anlayacak kafa varsa 👍👍👍👍👏
- +1 yıl
Sevilecek birisi tabiki Allaha bukadar bağlı olan bir insan sevilmezmi Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah
- +1 yıl
@evlimutlucocoklu Şehidimize Kelle Dendi? Askerlerimizin Kafasına Çuval Geçirildi? Apoya Sayın Dendi? Yandaşları Son Peygamber HZ. MUHAMMED (SAV) Olmasaydı Son Peygamber (Haşa) rte Olurdu Dediler. A a @soran Olurmu Hiç, Onlar Allah Dostu :) Şirk Falan Yapmıyolar. Yıllara Fırıldık Fetö İle Olan Dostluğundan Bahs Etmiyorum Bile. :)
- +1 yıl
Yürek Dayanmaz Yürek Bu Cümleyi Kurmaya Bu Şirki Koşmaya Bu Denli Dini Kullanmaya Vicdan Dayanmaz. Biraz Akıllı Düşünün. Ekonomi Durumu Ne? Sıfır. Terör Durumu Ne? Yerlerdeyiz. Mülteci Durumu? Söz Konusu Dahi Etmek İstemiyorum Hatun Kişilerimiz Tacizlerine Bile Uğramışlar. Dolar Euro Zaten Darbeden Sonra İç Açıcı Değil. Ama Sabah Ezanı Okudu Ama Yol Yapıyor. Onun Ezanı Kabul Olmazda, Yoluda Yapıversin Bari Eline Yapışmıyorsa :))
- +1 yıl
@Tek1_ hanımefendi zihinsel engeliniz mi var? Siz avret yeriniz açık mı dolaşıyorsunuz. Biz örtüyoruz valla. Benzetmelere bak ya. Örümcek beyinliler.
- +1 yıl
1. ci Olarak Benimle Haddinizi Bilerek Konuşun Ben Görüş Paylaşana Dedim Sizlik Bişey Yok.
2. Olarak Madem Örtülüsünüz Üstünüze Alınması Gereken Bir Durum Yok.
3. Olarak Ben Siz Kadar Düşemiyorum Kusura Bakmayın Allah'ın Yarattığına Hakarette Bulunamam Buda Sizin Seviyenizi Belirler.
4. Bana Birdaha Ağır İthamlarda Bulunmayıp Haddinizi Bilmezseniz Kalbinizi Kırarım. - +1 yıl
herkesin niyetini yalnızca allah bilir efendim. kimse kimseyi eleştirmesin. yaptığı yanlışta olsa bu onun tercihi. bedelini ödeyecek olanda kendisi. bu uyarıları şu yaşına kadar 1000 defa almıştır bu hanfendi. söylediklerinizi dinleyecek olsa şimdiye kadar dinlerdi. o yüzden uğraşmayın kapansın konu burda.
- +1 yıl
Anlamadım sen kimden yanasın
- +1 yıl
@BryanHawk 😂😂😂😂
- +1 yıl
@BryanHawk muhakkak ki kafirler öyle kimselerdirki onları korkutsanda korkutmasanda habibim onlar iman etmezler. bakara Suresi Ayet 7... bu ayet burda din aleyhinde konuşanlara gelsin diyecek bişey yok daha. .. bir insan senin yanında ateşe düşse onu kurtarmaya calismazmisin insanlık olarak elbette yardım edersin elinden geldiğince onu kurtarmaya çalışırsın ha bizde sizi cehennemde yanmayı diye uyarıyoruz bir müslüman olarak gerisi size kalmış. .. selametle
- +1 yıl
@evlimutlucocoklu bende islamdan yanayım efendim.
-5 yıldır ks deyim. yeni yeni farkettiğim şeyler zaten :D yola gelmezler uyarsan kötü olursun.
tamam yaptığına yanlış demiyorum. lakin, dediklerinden mana çıkartacak olan kişiler kendini belli eder. baktın yanlışını mı gördün? uyar geç. polemiğe girme. sen sorularını cevaplasan bile o soru sormaktan bıkmaz hiç şüphen olmasın :)
haydi selametle :) - +1 yıl
@BryanHawk sana demedim soruyu sorana
- +1 yıl
@Tek1_ senin avret yerin kafansa bilemiyorum.
- +1 yıl
Valla Canım Ben Azından Örtülüyüm Deyip Açık Resim Koymuyorum. 24-25 Yaşındasın Yaşını Bil. Görüş Paylaşan Kişi Yanlış Bir Cevapta Bulunmuş Gibi Gözüküyor. Biz Ona Nazaran Yazdık. Yani Kişileri Aşağılayarak Biyere Varamazsın. Hadi Allah'ın Yarattığını Sorguladın Sonra Namaza Seni Çağrıyor. Hangi Yüzle Gideceksin? Artık Yazma. Sana Burda Laf Anlatacak Değilim. Konuşarak Çözemiyorsan Aşağılayarak Küçülme.
- +1 yıl
@Tek1_ kapalıyım dediğimi hatırlamıyorum. Senin IQ da mutlaka bir sorunun var. Avret yerinin nereler olduğunu öğren sonra ahkam kes burada. Cahil kokuşmuş beyinli. Sen Allah ' ın adına karar da veriyorsun ooh maşallah. Sorsam iki rekat namaz kıldığın yok boş boş konuşma. Algılayabilecek durumda olsan konuşarak anlaşırdık ama maalesef. Bu sizin anladığınız dil. Bildirimleri kapatıyorum artık daha fazla seviyene düşmeyeceğim.
- +1 yıl
@Fight4FreedomOrDie Sorsan 2 Rekat Namaz Kıldığı Yokmuşmuş. Ooo Kişilerin Allah İle Arasında Olan Bağlarına Ne Ara Karışır Oldunuz? Örtülüyüm Diye Yazan Sen Değilmiydin? Balık Hafızalı. Kaybol Burdan Kuş Beyinli. Sana Sabrımı Zorlama Dedim. Kimsin Sen? Nesin? Senin Yeryüzündekilerden Farkın Ne? İslamına Bir Tutamda Ego Katmış Kezban Seni. Sen Kimsinde Benim Yorumlarım Seni İlgilendirsin? Yaptığın Yorumlarda Tek Bir Mantık Yok. Senin Yaradılana Saygın Yok Yüzsüz Antilop. Kaybol Ulan.
Ama buna kadının karar vermesi gerekmiyor mu? bir başkası benim yerime nasıl karar vere bilir?
126 Yorumla- +1 yıl
Allahü teala buyuruyorki benden başkasına secde etmenizi emretseydim kadının kocasına secde etmesini emrederdim..
- +1 yıl
Allah sana kocana tap demiyor eğer var orda gözlük takta oku birdaha
- +1 yıl
Benim için aye ve sûreler yeterli. Allah takvâlı bir erkeği kadına danışman kılar, can yoldaşı hayat arkadaşı eder.
Yanlış inançla nerde serseri, başı bozuk, saldırgan Ahlaksız erkekler var kadınların başında Tanrı kılmışlar. Kadın gerçek Yaradanını bırakıp kocasına tapar korkusundan.
Ya hu Allah bir kadına yeter. Onun istediği gibi olan bir kadına erkek ancak hayat arkadaşı ola bilir.
Yoksa erkek kendi her istediklerini kadına dayatıp onu kısıtlayamaz. Tani inançlı bir erkek Allah'ın istediğini der, kendi istediğini değil - +1 yıl
Anladım arkadaşım sen bana Peyğamberimiz SAV gibi değilde onun gibi olamaz kimse zaten, onun eshabelerinden bir erkek gibi erkek göster ahlak ve davranışına göre, ben onun 4 cü karısı olurum ve Peyğamberimiz SAV da yolunu giderim.
Öyle bir erkek yok. Kendimizi kandırmamızın da bir alemi yok.
Ben ancak benim Hz. Fatime değilim ki, Hz. Aliyi arayım?
Ben ancak kendim ola bilirm. - +1 yıl
He tamam. Ben taklid diyince müctehid falan sandım.
Zaten Peyğamberimiz SAV Kurani Kerim'den sonra bize nasıl yaşamamız gerektiği konusunu aydınlatıyor, Örnekler veriyor. Ama ben olun demiyor, çünki onu gibi olamayız. Rabbim bu dünyada kaç milyar kişi yaratmışsa, her birinin parmak izleri, göz rengleri kadar karakterleri de bir birine benzersiz ve farklı yaratmıştır. Hem aynıyız, hem her detaylarımıza kadar farklıyız. Onun için de bir birimiz gibi olmaya Özen gösterirsek mutsuz oluruz. Ama örnek ala biliriz. Nitekim Peyğemberimiz SAV gibi. Özümüzü ve özelliğimizi koruyarak örnek
Herkes senin gibi milletin karısına kızına bakmıyor o yüzden rahatlar. Nereden bilsinler sapıkların baktığını
33 YorumlaYetistirildigi cevre ile alakali onun ailesinde normaldir oyle gormus onun icin esinide oyle giymesinde bir sorun yaratmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılolum benim özellikle açık saçık giyinen eş isteyen arkadaşım vardı :D gvtlık bana göre :D
04 Yorumla- +1 yıl
kardeş zaten bu devirde kadınlar evde bakımsız çirkin dışarıda adriana lima o yüzden boşanmalar artıyor milletin gözü dışarıya kayıyo
- +1 yıl
aynen
+1 yılOnlar hinzirdir disisini kıskanmayan tek varlık hinzirdir
07 Yorumla- +1 yıl
Dünya ne hâle geldi. . Allah hidayet nasip etsin inşallah
- +1 yıl
Hınzır yağı katılıyor herşeye ondan şimdiki erkekler karım dışarda güzel görünsün istiyor. .. kadın bir mucevherdir ama onlar illa bakır veya teneke olmak istiyor hayret. ...
- +1 yıl
Öyle tabi. .. mahsuru yoksa dün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. . dün çocuklarımı parka götürmüştüm orda bir kadın oturuyordu boğazı açık yani tulbenti üsten bağlamış bana dediki bu sıcakta bu çarşafı nasıl giyiyorsun bende ona şu cevabı verdim. ... cehennem ateşi daha sıcak. ...
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılSevgilimi 1 kez gezdirdim çok kıskandım ama yazın ne giyilcek ki
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden islamdan nefret ediyorum allah size lanet etmiş zaten çakma müslüman seni
00 Yorumla
+1 yılİşlerine gelmeyince saçma salak konuşurlar..
Neyse keşke tüm erkekler kıskansa01 Yorumlaonlara ait nie kıskansınlar
53 Yorumlaadam gvat olunca kıskanmaz
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenım yanı benım esim olarak havalara gırermıs oyle insanlar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılRahatlık değil giyinme özgürlüğü
113 Yorumla- +1 yıl
Kabullenmesenizde var.
- +1 yıl
Var ve bu kızda benim hayatımın ortasındaki kadın istediği gibi giyinir öküz gibi bakanlara git konuş sen namusuyla edebiyle gezene saldıran sapıklara söyle hadi
- +1 yıl
Sizin kapalı eşlerinizde tacize tecavüze uğruyor bilmem farkında mısın? Olay kadında değil erkeklerin zihniyetinde.
- +1 yıl
Sanane ne isterse giyer sen istersen kara çarşaf giydir ama milletin namusu 2 kumaş bez değil sizin gibiler bunu anlamaz ama
- +1 yıl
Profilindeki çeçen militanı şamil basayev yanlış tanımıyorsam ve senin düşüncelerine baya karşıı
- +1 yıl
Tanımıyorum islam hoş görü dinidir bence gidiniz ve bu saçma tavırlarınıza son veriniz
- +1 yıl
Karşındakiler amentü billahi demiyorsa?
Açık derken başörtü şeysinden değildir herhalde :D
01 Yorumla
+1 yılValla bende anlamam :)
10 Yorumla
+1 yılKıskanmıyor demek ki 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle
Kendine guvenmekten cinimm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılTasma da takıyolar mı.
10 Yorumla
+1 yılAynen ya
20 Yorumla
+1 yılKiskanmazlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Gezdirmek:D
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKöpeğini falan mı dışarı çıkarıyorsun gezdirmek nedir
Cevap sahibi+1 yılSen biyere gideceğin zaman eşinden izin alır mısın gidebilir miyim diye?
Cevap sahibi+1 yılO da senden ne giyeceği konusunda izin almaz o zaman
Cevap sahibi+1 yılO da senin eşin olduğu için sen de almak zorundasın o halde. Ne kralsın ne paşasın kendine köle değil eş ara
Cevap sahibi+1 yılErkekleri "itaat edilmesi gereken varlıklar" olarak görmüyorum. Sadece fikir verebilir son karar her zaman benimdir. Köle yaşamaktansa gururumla özgür ölürüm. Boş yapmayın
Cevap sahibi+1 yılSenin görüşün de beni ilgilendirmez ben kendi doğrularıma bakarım hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılİslam da beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılBir insanın diniyle değil fikirleriyle tartışırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBem D
00 Yorumlaolsad gezdirsem
00 YorumlaKıskanmıyolar dmek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem