İçim boşalmış gibi hissediyorum?

bu sene lise sona geçtim.18 yaşımdayım. ailemin maddi durumu iyi değil. kendi işlerini yapıyor ailem ve çok borçları var) iş olmuyor. okul kapanmadan önce beni işe götürmek için konuşmaya başlamışlardı. reddettim çünkü zaten aile gibi değiliz babam alkolikti şimdi siroz. hiçbir şey umrunda değil iş yerinde bile tek bir şeyle ilgilenmiyor. ben yazın başka bir yerde çalışmak istiyordum dershane için para biriktirecektim. sen gel elemana vereceğimiz parayla seni dershaneye gönderelim dediler. bu arada annem rahatsızlandı. babamla tek başıma işe gittim. bütün yük bendeydi ve annem iş yerine geldiği ilk gün bağırıp çağırdı. ne biçim iş yeriymiş burası iş yerliğinden çıkmış dedi. müşteri geliyor lgilenmek için yanaşıyorum emir veriyor benim zaten yapacağım şeyleri. babam sürekli garson diye bana sesleniyor sözde şaka. yediklerime laf ediyor. geçenlerde bu kaçıncı su şişen diye sordu. harçlık almıyorum zorunda kalmadıkça. dershaneye de gidemeyeceğim kesinleşti artık. çok iş de olmuyor zaten. gitmek istemiyorum oraya. tatilin başında kütüphanede ders çalışırdım kitaplarım da orada. kitapları almaya bile gidemedim. getir burada çalış diyor ama çalışamam ki ben orada. ürültü var onu bunu yap derken kesilecek o çalışma biliyorum. tek istediğim ders çalışmak. anneme ben işe gelmeyip kütüphanede çalışayım dedim. olmaz dedi. millet kursta biray sonra ygs konularını bitiriyor dedim. ben senin kursa gittiğin zamanı da bilirim dedi. ben kurs için dememiştim. geri kaldığımı söylemek için demiştim. kavga ederken zekisi ama zekanı tarihi araştırma yapmak için kullanıyorsun ders için değil dedi. ben de en azından sigaraya alkole kullanmıyorum dedim konuyu saptırkma dedi bana. kötü bir öğrenci olsam, bir vukuatım olsa anlayacağım. her dönem belgem ve her yıl onur belgesi aldım ben bu güne kadar. ne olur akıl verin :(
İçim boşalmış gibi hissediyorum?