Kalbi kandırmak zordur. Orda vicdan vardır vefa vardır tüm değerlerimiz tecrüblerimiz hayallerimiz doğrularımız vs vs vardır. Çok hassas bir yerdir orası. Herşeyin farkındadır. Yani kandırmak için bunlardan kopmak lazım bir şekilde. O zaman kolay olmuş olmuyo sanırım
Hani derler ya birşeyi 40 kez söylersen olur. Aslında bu şey beyni kandırmak içindir. 40 kez söyleye söyle beyin bunu doğru ve car kabul eder. 40 dememin sebebi sadece sözü örnek göstermemdi belli bir sayı vermiyorum yani. Ben herşeyin iyi olduğuna beynimi inandırabilirim. Müthiş bir hayatım olduğuna ve herkesin beni sevdiğine inandırabilirim beynimi. Bir belgesel izlemiştim verimli çalışmaya dayalı birşeydi. Ve orda uzman kendize sürekli ben başardım diyin başaracağım başarmalıyım değil başardım ben sınavı geçtim ben kazandım tarzı şeyler söyleyim çünkü beyniniz buna inanacaktır tarzı şeyler söylüyordu. Haklıydı.
mutsuzluklar mutlulugu dogurur. ikisi dengededir aslinda ama kalbin kirilinca o cokmus gibi gelir.. bir insan surekli mutlu olursa sikilir en basiti sevdigin insanla arada tartisirsin bu da sevgiyi ayakta tutar.. mutsuzluktan sonra gelen mutluluk hep daha tatlidir.
İster aşk konusunda ister sınava çalışma kendimi kandiririm çok. Panik ataklar geçirdikten sonra daha da lazım oluyor. Mesela psikologlar ne der bilir misiniz? Ders çalışmak için masaya oturan bir insana ellerini yumruk yapıp havaya kaldırmalari başarı hareketi yapmaları istenir. Şu an bu dediklerimi siz de yapın içinizde bir güç oluşacak basaracaginiza dair. Garanti veriyorum. Ellerinizi havaya kaldırdığınızda o gücü hissedeceksiniz. Böyle böyle motive ederler. En basit örneği verdim ben. Ya da içinizden surekli birini sevdiğinizi söylerseniz en ufak bir hoslantiyi fazla bile dusunmeniz beyninizin size onu seviyorum diye oyun oynamasını saglarsiniz
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Aamir Khan sözünü doğru buluyor musunuz? Sizce kalbi kandırmak kolay mı " all izz well " düşünceleriniz nedir efendim?
En İyi Cevaplar