+1 yılOrtaokulda din kültürü öğretmenimiz dua ezberletiyordu. O hafta da ayetel kûrsi duasını ezberlemiştik. Teneffüs bitti biz sıra arkadaşımla derse girdik. Ağzımızda da sakız var, arkadaşım yutmayalım ya dilimizin altında saklarız demişti. Ben de tamam dedim. Herkes sırayla okudu bir bir duaları. Sıra bana gelince daha besmele çekerken pat diye ağzımdan masaya fırladı sakız. Sjsjsj
Yine ortaokulda platonik aşk yaşadığım bir çocuk vardı. Sürekli onu takip eder, o lavaboya giderken ben de ellerimi yıkamaya giderdim. Kızlar ve erkekler tuvaleti karşılıklıydı zaten. Yine bir gün o lavabodayken ben de girdim, zaten tuvaletim de vardı sjsjsj. Neyse beraber çıktık. Ben önde gittim, ondan hoşlandığımı çakmasın diye. Arkamdan kulağıma eğilip eteğini düzelt demesin mi? Arkama bir baktım ne göreyim? Eteğim külotlu çorabımın içinde kalmış. Totom meydanda :D41 Yorumla
Soran+1 yılOfffff offf :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast yaparken duşta ablam yakalamıştı hatırlamak bile istemiyorum silmek istiyom hafızamdan ama yok olmuyo. 12 - 14 yaş civari tuvaleti kilitlemeyi unutmuşum babam geldi :) hmmmm... çok küçüktüm dayımın şeyine dokunur bu ne diye sorduğumu hatırlıyorum.
251 Yorumla- +1 yıl
Değişik anılar var snde :))
- +1 yıl
Omg mast yaparken yakalanmak mı çok feci sksld
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam evet unutmak çok istediğim şeyler bunlar yani :)
- +1 yıl
Alemsin:)) dayı olayı ilginç:)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam anlamadim
- +1 yıl
dayının şeyine dokunup bu ne demişin ya :) ılgınç komik :)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam şimdi düşünüyom da belkide o zaman dayımınki kalkmış olabilir bende öyle elim değdi belkide çok küçüktüm o zamanlar ama yinede şimdi hatırlar utanıyom rezil oldum :) unutsam iyiydi
- +1 yıl
:D. olabilr kalkmış ondan dikkat çekip dokunup sormuşundur inik olsa niye sorar cocuk orayı :) ne kada küçk olsa bir kız çocuğu olsa sormaz öyle bişe şimdi utanabilin geldi geçti nolcak o zaman çocktun. dayın ne demişit hatırlyon mu :)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam duymamış gibi yaptı heralde tam olarak hatırlamıyom orasını.
- +1 yıl
:):). zor soru tabi ne desin o anda yeğenine. snde acayip çocukmuşun küçükken :)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam genelde çok utangacım küçüklüğümde de çok utangaçtım ama neden öyle bişe sordum bilmiyom. belkide bayan ve erkleklerin cinsel organları farklı olduğunu daha bilmemiş bir yaşındaydım madem orda sert bişeye elim değidiğinde çok dikkatimi çekitiğine göre. dimi
Soran+1 yılSıktın mı? Yok sa hafif iteledin mi? :D
Cevap sahibi+1 yılo kadar da sert sıkmadım galiba. elime tuttum işte (rezillil offfff ) orda ne var acaba dye merak etmişim heralde. :)
Soran+1 yılOfff kavramışsın bir de :D dayın ne ereksiyon olmuştur :D Bana da yapsana :D
Cevap sahibi+1 yılyuhhhhhhhhh sen nereye çevirdin yuhhh ben o zaman küçüktüm yaaa pedofil mi dayım sanki azsın :(
Soran+1 yılPedofille alakası yok ki erkek bile öyle tutsa otomatik kalkar :D
Cevap sahibi+1 yılhaa orasını bilmiyodum. anladım :)
Soran+1 yılKeşke benim de senin gibi bir yeğenim olsaydı :D
- +1 yıl
Yani sende haklısın :) sert olmasa merak etmen çocuk aklı işte şaşkınlık merakla sormuşun
- +1 yıl
İyki acmamışın oradaki ne diyp :)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam :) :) :) evet
- +1 yıl
:))) sn burda miydin. Yeni girdim herhalde utangaç:)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam yeni girdim evet
- +1 yıl
Hmmm. Ama bnce utancağın bişe varsa dayı değil ablana yakalanma olmalı ;) :) çok olmaz o da
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam evet ablama da rezil oldum offf benim çocukluğum ve ergenliğim hep rezillik hahhaha :)
- +1 yıl
:)))) olur öyle şeler. Nası oldu yakalanman birden mi dalmıştı bitmeye yakın mı gelmşti
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam bizim ev değildi zaten duş alacaktım banyoya girmiştim. duşun su sıçratma şeyi var ya onunla yapiyim dedim yatıyodum. banyonun kapısı kilitleyince bile tam olarak kapanmıyomuş ben onu bilmiyodum. ablam da kapıyı çekti ablamı gördüm oda beni görmüştür kesinlikle. offff :)
- +1 yıl
Ve şok şok şok :) sen bir elin duşun o kısmı aranda tutarken zevkle ablanla gözgöze gelirsin ablanda bir şok :)) şaşkınlık içinde kaldın
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam offf sen benle alay ediyon. daha fazla utandırıyon. şimdi domates gibi oldum. :)))))))))))))))))))))
- +1 yıl
Yok ya alay demiyelim ona:) utandırmıyom durumu tahmin:) domates :)))
- +1 yıl
Ablanın tepkisi noldu domates :))))
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam bilmiyorum hiç bir tepki vermedi ki:) sadece kapadı kapıyı.
- +1 yıl
Kadın o şokla ne diyeceğni bilemedi :)) kapadı. Sen devam ettinmi zevk yarım kalırsa olmaz :))
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam o zaman zevk kaçtı nereye saklandı bilmem. o da utandı heralde :))))) hhhaahhhhaaa
- +1 yıl
:))))) deli. tutup kulağından getireydin kaçmal yok gel buraya diye :)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam :)))))))))))
- +1 yıl
:))))))) .
- +1 yıl
Başladığı işi bitirsin nereye gdiyomıuş DMİ ama :))
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam kırıldı heralde bana baş başa kalacaz demiştin hani ablan bakıyo diye :))))
- +1 yıl
Alaydın gönlünü :)) yabancı değl geçti falan deseydin
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam tanıştırmamıştım ikisini birbirlerine :))))))))
- +1 yıl
Olsun sn desen anlardı o :)
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam hhahhhh :))))))))))))))
- +1 yıl
bir tane vurcan bak nası dinlyo neler yapıyo SNA :)))
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam sonra barıştık gönlünü aldım sen merak etme şimdi aramız iyi :)
- +1 yıl
Eminim öyledir :D
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam eskisi gibi sık sık ziyeret etmesede ara sıra geliyor :)
- +1 yıl
Her zaman olmaz tabi , vakti var onnda:))
- +1 yıl
:))))
Cevap sahibi+1 yıl@manyakhipopotam uyusana ne uyumuyon bu saate kadar :) hemde gülüyon. yeterince domates oldum bütün gece benle alay ettin neşen yerine geldi sanırım :)))))))))))))))))) şimdi uyu :)))
- +1 yıl
Sıcakk, uyku gelmedi daha:) komiksin. evt neşelendm saol:)) domates :)))
Bir gün halamın köyündeyim. Bisiklete biniyorum ama nasıl sıkışmışım var ya altıma yapıcam. Neyse dedim köy yoluna gideyim boş oluyor genelde 4 km lik yol sonuçta. Bıraktım bisikleti başladım çöğdürmeye :D Arkamdan çisss çisss diye ritim tutan insan sesleri geldi. Ben hem çöğdürüyorum hemde koşuyorum yan yan :D Sonra bindim bisiklete gittim. Akşam köy meydanın da gençler toplanmış tabi gözlerimin içine bakıp gülüyorlar. İşin en kötüsü hoşlaştığım kız da oradaymış. Yani çöle düşsem kutup ayısıyla karşılaşsam bu kadar şaşırmazdım. Sen git 3 km'lik yolda onların önüne işe :D
20 Yorumla
+1 yılOlmaz mı? Küçükken çükümün sünnet yerini, pantolonun fermuarına sıkıştırılmıştım. Hastaneye giderken bütün mahalle görmüştü
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ara patronumun dedikodusunu yapıyorduk sonra patronum da bizi dinlemiş tabi işten kovulmuştuk 3 kişi
Bir de bir ara misafirliğe gitmiştik altıma işemiştim
Ablama kız istemeye gelmişlerdi sonra biz ablam kuzenler arkadaşları kahveleri doldurmuşuz sonra damadın kahvesine bol bol tuz karabiber pul biber ne bulduysak koyduk sonra bakıyorum damada birşey olmuyor meğer kahveyi yengem içmiş yengeminde karabibere alerjisi var kadın hastanelik oldu çok utanmıştım
Bu olay da iki hafta önce yaşandı sevgilimin evinde odasındaydık sonra annesi bize kek getirmeye geldi odaya sonra biz de o sırada sarılıyorduk ama annesi de keki bırakıp ben sizi bölmüyüm çocuklar deyip gülerek gitmişti orda da utandım nedense :D böyle işte baya baya vaar27 Yorumla- +1 yıl
Ahaha hepsine ayrı ayrı güldüm çok iyi ya ajskls başka varsa anlat allah aşkına sklsld
Cevap sahibi+1 yıl@gülüşlerdekikrnlk Var. Olmaz mı? Baya var 😂
7. sınıfta karne alıyorduk. Sonra öğretmenimle yanaktan öpüşelim derken dudaklarımız 2 saniye değdi öyle. Herkes güldü sonra ben de çok utanmıştım bee! 😂
Soran+1 yılErkek miydi?
Cevap sahibi+1 yılYok erkek değildi
Soran+1 yılOffff daha kötü be :D
- +1 yıl
aynen daha kötü o alskdjkasd
Cevap sahibi+1 yıl@gülüşlerdekikrnlk Aynen öyle 😳
+1 yılbikere otobüse binmiştim yanıma oturan herkes kalkıyodu. farklı bakışmalar fısıldamalar kendimi çok kötü hissetmiştim. yer verdiğim insanlar oturmuyor. o anki duygu anlatılmaz sağolsun sonra bir abi sebebini söyledi. ben dişçiden gelmiştim. ağzımda kan varmış. :) o yüzden beni ne sandılarsa artık:)))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisedeyken eski sevgilime kaybettiğim kıza dön bir bak istedim temalı havalarda takılırken olmuştu bir şeyler. Voleybol oynuyorduk çocuk da var tabi hemen karşımda ve baya iyi oynuyor bu. Bende iyiyim duy göstermek istedim çok aşağıdan gelen bir topu alayım dedim ve o anda olan oldu tabi altımdaki pantolondan caaaart diye bir ses gelmesin mi? Çocuk duymadı ama en yakındaki arkadaş duydu gülme krizine girdi tabi bende başladım gülmeye hala kimse anlamıyor yarım saat sonra gülmemiz kesilince söylemek zorunda kalmıştık malesef o kadar gülmeye :/
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılliseden bölüm birincisi olarak mezun olmuştum ödülümü almaya sahneye çıkarken merdivenin basamağına takılıp düşmüştüm bir elimde peçete patlayan dudağımı tutarken öbür elimde ödülü aldım üstelik tüm öğretmeneler okul müdürü millieğitim müdürü vali belediye başkanı okul arkadaşlarım hepsi oradaydı yerel gazeteye bile patlak dudakla çıktım çok rezil olmuştum
21 Yorumla- +1 yıl
Yaa kahkaha attım skslld
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçenlerde yüksek bel pantolonumu giyinmiş pahalı bir gözlük takmış baştan aşağı marka giyinmiş gidiyordum havalı havalı, gelen geçen bana bakıyor metroya bindim birde kalabalık bana bakıyorlar allahım egom tavan.. Sonra metrodan indim tişörtümü düzeldiyim diye elimi attığımda fermuara deydi elim meğersem sonuna kadar açıkmış herşey meydandaymış skls utanıp koşarak kaçtım ordan
20 YorumlaEvet 😊😂😊😂
Ben sakar biriyimdir hemde çok sakar bir gün bize misafir gelmişti annemde git meyve tabağı hazırla demişti bende meyve tabağını özene özene hazırladım tabisi sonra elimde tabakla beraber salona girdim ve bir adım attım tabi bide ilk adımda ayağım kaydı ve yere şlap diye yapıştım meyvelerin hepsi kafama düştü tabi sonra ben gülme krizine girdim 😁😝😊10 Yorumla
+1 yılSokağın ortasında altıma işeyip arabaya kadar caddede yürüyüp arabayı batırmıştım. Yanımda sadece babam, arkadaşım ve onun babası vardı. Eve dönüp altımı değiştirmek zorunda kalmıştım. Allah'ım hatırlamak dahi istemiyorum, çok rezildi
25 Yorumla- +1 yıl
Nasıl işedin niye tutamadın sfhjdd
- +1 yıl
@gülüşlerdekikrnlk gülünce altıma işerdim hep eskiden, neye güldüğümü de hatırlamıyorum ama saçma sapan bir şeydir kesin
- +1 yıl
Ahahahafg çok iyi ya
- +1 yıl
@gülüşlerdekikrnlk o anda öyle gelmemişti pek ama şimdi hatırladıkça gülüyorum skhsı
- +1 yıl
Ahahah en güzeli ya gül tabi geçenlerde bende reZil oldum aşağıya yazdım sjskd
+1 yıl8. Sınıf balosunda annem bana dolgu topuk bir ayakkabı almıştı baya yüksek neyse beni bıraktılar balo yerine gidiyorlar arkalarından seslendim duymadılar bende koştum bir şey Soracam ve yüz üstü düştüm dizlerim hep kanadı öğretmenler arkadaşlarım hep güldüler falan
10 YorumlaMasturbasyon yaparken yakalanmak, ergenlik trajedisi
15 Yorumla
Soran+1 yılOvvv kime yakalandin hocam?
Soran+1 yılNasıl oldu hocam detay ver biraz
Soran+1 yılBişey dedi mi
- +1 yıl
Evde kimse yoktu, ergenliğimin verdiği derin istekle yatağıma geçip hayal kurmaya başlamıştım, ben bunu yaparken teyzemin annemden anahtarı alıp eve geldiğinden habersizdim tabi. Kadın bana bir şeyler almış kıyafet, sooneeeer diye çağırarak kapıyı açtı, toparlanamadım ve maalesef utancını yaşadım o anın bir yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn nefret ettiğim şey saçıma dokunulması topluluk içinde otururken arkadaşlar arasında arkadaşım saçımı çekti ısrarla devam etti sonra kaçtı bende peşinden gittim üstümde straplez vardı geri döndüm oturduğumuz yere herkes bana bakıyor önüne bak dşye straplez kaymış haberim yok rezil olmuştum :(
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff off :D
- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılİlkokul dönemlerimde 7 sene sevdiğim bir çocuk vardı. Ayağının dibine kusmuştum. Hatırladıkça hala utanıyorum. İğrenç bir gündü gerçekten.
00 Yorumla Var bir kere pastayi suratima yemistim.. Sonra halde lisenin içine girmiştim herkes işini gucunu birkio donup bna bkmisti :D
00 YorumlaIlkokulda altima zicmistim gulen kim varsa gidip yuzune tukurmustum 😀
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılmetrobüse giderken merdivenden çıkarken ayağım takılmıştı merdivene arkamdaki kadın da korktu galiba :) jet li gibi hareketler ypmaya başladı yıkılmıştım gülmekten. :)
10 Yorumla Sen gül diye siteye rezil mi edeyim kendimi şimdi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAffsafda herkesin illa vardır. KS yle paylaşmicanda kimle paylaşican :D
+1 yılİlkokul öğretmenim elimin üzerine oturmuştu ya 🙈🙈🙈
00 Yorumla
+1 yılBildirim geldi benim telefonumdan sandım ''aha mesaj geldi'' diye bağırarak telefona koştum
00 YorumlaSık sık yerde duran taşlara takılırım sinir oluyorum🙇
00 YorumlaÇıkarken kapıyı çalmak ve bütün sınıfın sanki bok varmış gibi gülmesi
15 Yorumla- +1 yıl
Serdar ortaç şarkısını hatırladım :)
- +1 yıl
Hadi çal giderken kapımı ;)
- +1 yıl
Ortaokulda nobetci cocuk cikarken kapiyi calmisti dalginlikla, gulmustuk baya 😂 Çok kotu ama ya. Pek abartilacak birsey de degil, insanlik hali aslında.
- +1 yıl
@Çok_sıkıldım benimde ortaokulda nöbetçiyken başıma gelmişti. O kadar sınıf gezersen normal bence 😒
+1 yılOluyor özellikle de ciğeri beş para etmez insanlara
00 Yorumla
+1 yılbir keresinde tuvalettryken abimin arkadaşı içeri damlamisti sonra çıkıp özür dilemişti bir ay şokunu atlatamamistim
00 YorumlaDus yaparken yanlislilikla babam girmisti banyoya
11 Yorumla
Soran+1 yılOvvvv sonra noldu beki ne hissetin
+1 yılBugün telefonla konuşurken yere yapıştım
14 Yorumla
Soran+1 yılBişey oldu mu?
- +1 yıl
Ayağımın üzerine basmiyorum
Soran+1 yılOvvv kimle konuşuyodun da gözünün önünü göremedin :D
- +1 yıl
Ya nE bilim bir anda yerde buldum kendimi
+1 yılYok.