Kocam bana iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun dedi. Bu sorunumu nasıl yenerim?

Selamlar evliyim küçük cocuklarim var aslında iyi bir evliliğim var ama ben kendi icimde çok zorlanıyorum evden dışarı kocamsiz çıkamıyorum kocam evde olmadan temizlik yapamıyorum hiç arkadaş çevrem yok kimseyle muhabbet edemiyorum sadece evde çocuklarla oyun oynuyorum kocam işten geliyo muhabbet yok. Hiç bir iş beceremiyorum. Yalnızlıktan insanlarla iletişimi unuttum biri bir şey sorunca heyecandan cevap vermeyi unutuyorum doktora gittiğimde bile heyecandan konuşmayı unutuyoruk o yüzden eşim geliyo o anlatiyo benim sorunumu bugün eve tamirciler geldi eşim evde yoktu sorular sordular yanlış cevap vermisim eşim eve gelice kızdı benimde zoruma gitti agladim zaten ağlamaktan başka bişey beceremiyosun iki kelimeyi bile bir araya getiremiyorsun dedi. Nasıl Yenerim bu sorunu hiç bilmiyorum etrafimda kimse yok cocuklarimdan baska çok yalnızım kendim bi markete bile gidemiyorum bu ozguvensixlik nasıl gecicek benden kocamı nasıl utandirmicam hiç bilmiyorum konuşmayı nasıl becericem
Kocam bana iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun dedi. Bu sorunumu nasıl yenerim?