Annem çok faz uyuyor ne yapmalıyım?

Ben bildim bileli annem çok fazla uyur. Eskiden çalışmıyordu akşam en geç 12 gibi yatmasına rağmen sabah 13'e 15'e kadar uyuyordu. uzun süredir çalışıyor. İşi ağır değil.2 gün çalışıp 2 gün izin yapıyor. Mesela dün izinliydi akşam 10 a uyuydu. ertesi gün 18 de ben zor uyandırdım. Erken kalkıp işe gittiğinde bile kendinde olmuyor baygın oluyor. Kahve içip ayılıyorum diyordu. Bugün bayram mesela. Annem akşamcı 2 gün. Kalkıp bir kahvaltı hazırlayıp babamı uğurlamadı bile. Babam kahve içip gitti. Anneme de herkes evde karın yok mu senin diyor o kadar mahcup ediyorsun beni diye söylendi ama annem hiçbir yerine takmadı. Ben babam ne zaman kalkıyor bilmiyorumn değişiyor saatleri. O yüzden ona göre ayarlayıp kahvaltı hazırlayamıyorum. Annem bildiği farkettiği halde hiçbir şey yapmıyor. Bayram temizliğini bile zor yaptırdım ben de yardım ettim tabiki de. Doğru düzgün yemek yaptığını bile hatırlamıyorum sürekli makarna yapıyordu. Aşırı tembel. Evde annem yok gibi hissediyorum. Aslında hiçbir zaman bir anneye sahipmişim gibi hissetmedim. Birileri beni dövse iftira atsa suçsuz olduğum halde annem ne yaptın sen diye bana hesap sorar beni döverdi. Hayatımda hiçbir şey yok hiçbir güzel şeye sahip değilim. En azından annem-babam doğru düzgün olsaydı. İntihar etmeyi düşünüyorum. Tahammül edemiyorum daha fazla. Sinir hastası oldum resmen.
Güncellemeler
+1 yıl
Bişeyleri anlayabilmek için yaşamanız gerekiyormuş bunu bir kez daha verdiğiniz cevaplardan anladım
Güncellemeler
+1 yıl
kansız değil şekeri yok depresyonda değil babamla severek kaçtı
Annem çok faz uyuyor ne yapmalıyım?