1- Kafa desen yapmaz. Sarhoş olmak için baya içmek gerekir bu da kusturur
2- Mayalıdır hemen mide şişirir ve kilo yapar
3- Tadı güzel değil
2- Mayalıdır hemen mide şişirir ve kilo yapar
3- Tadı güzel değil
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bira tek başına kilo yapmaz, yanında yenilen aşırı yağlı çerezler, cipsler kilo yapar. Tadı kaliteli olduktan sonra gayet de güzeldir ve yazın sıcağında iyi gider. Maya mideyi şişirmez asit şişirir ki, bu tüm gazlı içecekler için geçerli. Pirozisten bahsediyorsan bu şahsi bir sorundur birayla ilişkin değildir. Avrupa'da insanlar birayı kafa yapsın diye değil, herhangi sıradan soğuk içecek olarak isterler. Ki onların kafa yapmak için içtikleri alkollere senin benim param yetmez. Tamamen bölgeyle alakalı bir durum.
Alkol tadı için alınmaz. Neredeyse hiçbir içkinin tadı hoş değildir. Ayrıca kafa yapmıyor değil,5 şişeden sonra ben gidiyorum.
5 şişe bira mı içilir ne mide :)
bira özenip, sarhoş olmak için içilmez. tabi içenler çok ama ben diğer lezzetlerden ayırmam. eti, karpuzu, çikolatayı, kahveyi sevdiğim gibi onu da severim ve yemeklerin yanında tüketebilirim. meşrubat içeceğime bira içerim. tadı alışana güzel. miden küçükse şişirir. kafa yapmasına gerek yok. biraz sakinleştirmesi yeterlidir. alkol ilaç olarak görülemez. nasıl dondurma yemek mutluluk veriyorsa alkol da farklı bir şekilde mutluluk veriyor. ancak aciz kimseler alkolik olur. kendine güvenmiyorsan hiç başlama.
Bira dengeli düzeyde tüketilirse zihin açıcı etkisi var. Belirli hastalıkları önler. Bilmiyorum sigarayla falan arada bir içerim keyifli olur.
Cevap
27Cevap
Bira kafa bulmak için içilmez genel de yemek yedikten sonra ya da mangal yiyeceklerinin yanında içilir genel de arkadaşlar ile birlikte sahilde otururken tercih edilir ben genel de alkol tuketmem daha çok burn ve redbul içerim sigaraya ve cerezle birlikte efsane gidiyor
Bira alkol sigara gibi şeyler, insanların mazoşist duygularının eseridir. Mazoşist insanlar kullanır. Tadı güzel birşey içmek varken, tadı bozuk bir birayı kim içer anca ruh hastaları
Tadı bence Olağanüstü, Tadı için içiyorum ben
Kafa yapar ama sarhoş yapaz yanlışsın..
Ayrıca kilo yapmaz, kiloyu alkol'ün yüksek kalori oranı yapar
bundan kralı var mı be
fethiyekeyfimangal.com/.../...ak%C4%B1%20keyfi.jpg
Serinletir, hafif de olsa kafa yapar ve denizden cikinca iyi gider. Ayrica gun batimina yakin kumsalda arkadaslarinla yaptigin sohbetlerde de birebirdir.
hayatımda hiç bira içememişimdir hatta viskiden başka içki içemiyorum yaa bira iğrenç koklayamam bile
Taş dusurmede birebir...
ayrıca ortam sohbet içkisidir serserice bir durus ıcın idealdir.
Alkol olarak görmiceksin abartmıcaksın bunu dozunda bırakır cerezinle arkadasınla takılırsan haz verir.
Su niyetine güzel oluyor, hafif muhabbet içkisi. araç kullanacaksam mesela bira içerim ;)
bende anlamis degilim hic hevesim yok biraya birde gobek yapiyor
Her zaman sorduğum bir soru bu bira içenlere. Savunmaları hep tadı güzel olmuştur.
Kokusu da güzel değil. Genelde cila niyetiyle tuketiyorlar
Sana tadı güzel olmayabilir ama bana çok hoş geliyor mesela. Zevkler renkler tartışılmamalı.
sana güzel olmayan başkasına iyi. şahsi düşüncen. insanlar keyfi içer , alışkanlıktır illa bir şey oluyor yapıyor felan diye değil
Adam gibi icene guzeldir bira. Mactan sonra, dogumgunler de, eglenceden sonra...
Birayı alkol olarak görmüyorum, normal bir icecek olarak seviyorum.
hangi içkinin tadı güzel onu söyle bira diğerlerinin yanında yumuşak kalıyor yani tadı en güzel olanı
sizene boşver beni benim hayatım içerim be can sana mı kaldı derdi...
sorunları vardır derdı vardır sıkıntııs vardır ya da rakıp yokdurr
Yasak tatlı geliyor insana
Böbrek hastalığı vardır 😂
1- Can sıkıntısı olabilir
Zevk meselesi ben çok seviyorum bira içmeyi...
Keyif veriyor cakir keyfi
Bir başkaldırı olarak görür bunu
Demek ki erkekler o yuzden göbekli
Böbrekleri temizler 😀😀
Mıdeme dokunuyor jim ya da absinth
Evet tadı iğrenç shdy
Çılgınsın ya. Bira aşktır aşk
Zevk meselesi.
bence tadı müthiş
boş muhabbettir..
Icmiyorum zaten
Bira boş iş