Ya da huzurlu?
Çok mutsuz ve huzurluyum, mutlu olmak istemeyecek kadar.
''Nobody said it was easy.''
Çok mutsuz ve huzurluyum, mutlu olmak istemeyecek kadar.
''Nobody said it was easy.''
Insan icinde bulundugu durumdan memnun olmayinca degistirmek ister. Mutsuzken mutlu olmak cok uzak degildir, gelecektir. Husuzsuzkende huzur gelir. En guzel ornegi de basariyla alakalidir, en buyuk basarilar daima en buyuk cokuslerden sonra yasanir hep boyle olmustur. Memnun olmadigin durumu once dert eder, sonra degistirmek ister ve sonrasinda caba sarfedersin ve durum belli olculerde de olsa degisir.
Bu senin bilinçaltinda rahatlik cemberine girmis.. alistigin bir durum oldugu icin.. mutlu olmak sana tuhaf geliyor.. yani mutsuzluk seni guvende hissettiriyor
Mesela bunu diş fircalamak gibi dusun eger alisirsan fidini fircalamadan rahat edemezsin.. ona bilincaltin alisir.. bir seyler yiyip fircalamayinca seni asiri rahatsiz eder.. sen de mutsuz hali aliskanlik haline getirmişsin mutlu bile olsan donup melankolik bir hale gelmek istiyor bilincaltin
Mantıklı bence de teşekkür ederim.
mutlu olmak ile mutsuz olmak ter orantıdır. biri arttıkça diğeri azalır. bazı insanlar mutlu olduklarında mutluluğun bozulacağından korkarlar bu da onları huzursuz eder. bunun yerine mutsuz olup huzurlu olmayı tercih etmişlerdir. yanlış bir kavram ama kişinin isteğine bağlı bir şey tabii..
Belki aradığın şey mutluluk değil huzurdur.
Teşekkür ederim. 💕
Cevap
25Cevap
Mutsuz olmak ınsanı mutlu edermi mutsuz oluyorum bundan mutlu olcam bu nasıl bır anlam ilişkisi iyi de iki işi nasıl yapcam hem mutsuzolup bundanda mutlu olcam
Mutsuzum ama mutsuz olduğum için çok huzurluyum ve mutlu olmak istemiyorum. Bu yüzden halimden memnun ve mutlu hissediyorum. 😔
deıdgınde karısıklık yok mu mutsuz olmak ıstıyorsun ama mutlu hıssedıyorsun hissedemezsin mutsuz olcan mennun olablırsın ama mutlu olaman dedgıne gore :/
Bilmiyorum D:
Neden mutlu olmak ıstemıyorsun
Bir düzenim var sanırım onu bozmak istemiyorum, bildiklerimi değiştirmek istemiyorum. Eski insanlar eskide kalmıyor yenilerini istemiyorum vs. vs.
Her zamn bildiklerin dogru değildir kimsede eskide kalmaz bir insanın değişmesı de senın verdegın degerle orantılı degılmıdır bu dedıklerın mutsuz olmak degıl bunlar biri icin mtsuz olmak ıstemıyorum demek degılmı :/
Offfffff :(
Nese rahatsız etıgım ıcın kusra bakma kafanı agrıtmak ıcın dememiştim hakkını helal et :)
Yok ya çok teşekkür ederim asıl
ne demek Her zaman , oflamak ıstedıgınde yaz :D
Bir aralar bendede bu vardı mutsuzluktan zevk alıyordum neredeyse
Geçti demek nasıl geçti peki?
Geçer tabi kız kendini kandırdığını anladı
Şimdi ben yalnız kaldım baya bir süre. Aslında yalnızlığı hiç sevmezdim ama insanlar beni yalnızlığa mahkum etti. Sonra mecburen alışmaya çalıştım bir süre baya acılar çektim sürekli ağlama krizlerine falan giriyordum. Sonra bıktım bu durumdan çözüm yolları bulmaya çalıştım sevdiğim şeyleri keşfettim farklı insanlarla tanıştım fikirlerini aldım sonra mutlu olup sosyalleşmeye başladım. Böyle :D sende yaşarsın bunları merak etme
İşte bu anlamıyor bu
@Elijah1996 yoo. Eksik birşey demişim şimdi orasa beni yalnızlığa mahkum edince alıştım sonra kendi sevdiğim şeyleri yaptım mutlu oldum ama insan yoktu etrarımda. Biz çok insanı mutluluk olarak gördüğümüz için yalnızlığı mutsuzluk olarak adlandırıyoruz. Ama tek başınada mutluluk elde edilebiliyor
@careful atlama birader
Peki ya senin yanında olmak isteyenleri istemiyorsan?
Yazsana sen bana @careful
@the_misfit_ kendini kandırıyorsun yapma
Sus.
Öykü sende biliyorsun bunu
@Elijah1996 lan beyinsiz, şimdi soruyu sorandan da yiyeceksin engeli, sevgilimden de engeli yiyeceksin, en sonda benden alacaksın sonra salak gibi kalacaksın, bir daha cevap falan veremiyeceksin, bu bölüm soruyu soranla, görüşü yazan arasında olur, sen aradan çekilsene daha halen neyine durup cevap veriyorsun kuş beyinli, engeli yiyip oturcan yerine, insanların işlerine burnunu sokmasana !
@careful abla git ütünle ilgilen sen
@careful ya abla git allasen çocuklarına bak sen
hiç sorgulamadan mutluluğu yasamayı tavsıye edın herkese
Her mutsuzluğun sonunda büyük bir mutluluk var tecrübeyle sabit agahsfhs
Valla onu bilmem de size de arada bir bir acı çekme bir mutsuz olma isteği gelmiyor mu
bu ne değişik soru 😳
Öyle sanırım :/
sadece mutsuz olmayı kabullenmişsin o kadar..
Yaşanır mı böyle hiçbir şey denemeden yapmadan?
yaşanmaz.. bazı şeyleri denemelisin olumlu-olumsuz sonucu nolursa olsun en azından elimden geleni yaptım dersin ve kendini suçlamazsın..
Sen de gücünü yalnızlıktan alanlardansın o zaman😏
Mazoşist fantezisi olsa gerek.
Belli bir safadan sonra mutsuz eder :)
İlginç bir şekilde bazen ediyor.
O zaman sorun nedir?
Hiçbir şey yapmak istemiyorum bu yüzden.
Garip o asıl oluyor çok degişşşşşşik birisin? 🙈
köpek besle :)
O ne değiştirecek ki?
hayatında sadece sana sadık bir dost bence nese getirir
olabilir değişik bir fikir.
Normal degil ben mutsuzum ve uzgun
İnsanın kendini kandırma yöntemi bu.
pek etmez ya
Bilmiyorum bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modundayım. 😔
Beni ediyor.
mutlu olmak insanı hiç mutsuz eder mi...
Sen neden mutsuzsun?
Yorgunum, gücüm yok. Yeni birilerine ya da yeni şeylere ne zamanım ne de isteğim var. Kendimi çöplüğe kapatmış ver orada olmaktan memnun gibiyim. 😒
Yorgunluğunun kaynağı ne peki?
Özlemek olabilir.
O varken kimseye ihtiyacım yoktu, o yok hala aynı hissediyorum. Gelmesini istemeyerek bekliyorum. Çok saçma iğrenç ama bana huzur veriyor bu.
Bu kişi senin eski sevgilin ve senden atriko sende kendini güçsüz hissedip eve tikadin seni düşünmüyen gününü gün eden biri için kendine zarar verdin ve hiç gelmedi sen tek başına çöplükte öldün ve duydun ki onun 4 tane çocuğu var
Yo anlattığın gibi değil ve güldüm sağ ol. 😀
GülmeNe çok sevindim hemde çok cunku benimde piskolojim iyi sayılmaz ama bir şeyler öğreniyorum artık sende kendine çeki düzen ver ve yemin edip siteden ayril ;)
Ederrr
Nereden biliyorsun?
bende aynı şekildeyim fakat beni mutlu etmiyor.
O memelerle nasıl mutlu olamazsin
var oyle psikopatlar
sence edermi :D
Hayır etmez
Farklı bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar