İkizler burcu kadını hakkında düşünceleriniz nelerdir? Özellikle erkekler size gelsin bu soru..
Baktım ama göremedim böyle bir soru umarım gözden kaçırmamışımdır :)
Baktım ama göremedim böyle bir soru umarım gözden kaçırmamışımdır :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer - Çok çekici, esprili, cazibeli, canlı ve akıllıdır.
- Ondan, özgürlüğünden vazgeçmesini isteyemezsiniz.
- Aradığı adam, onun gibi hareketli olmalı, gezmeyi sevmeli, insanlarla birlikte olmak istemeli, romantik olmalı, aşk konusunda fikirleri olmalı, kıskanç olmamalı, vs., vs., vs..
- İkizler kadınının çevresi her zaman erkeklerle çevrilidir ve öyle kalacaktır, dişilik ışınları çok çok çekicidir.
- Ondan "evet" sözünü duymayı başaran erkek, onu elinde tut mak için verdiği her sözü yerine getirmelidir.
İyidir iyi..
Benim burcum. Severim burcumu.
Merhaba;
İkizler kadını özelikleri anlatılamaz yasanması gerekir..İkizler herzman risk alır,sevdiği partneri genelde pisikopat ve kesikin suratlardan olusur (Maço).Kültürel anlamda kendini geliştrmeyi çok iyi bilir.Tkaıntıları herzman onlara sorun yaratır fakat belli etmezler .Örnek güzel oldukları halde mutlka biryerlerinde kusur ararlar..Sabah kalktıklarında gergin olabilirler..Özgürlüklerine düşkündür..Ben bir Koç erkeğiyim tamamen bu görüş kendi gözlemlerim sonucudur..
Bi' tanesini tanıdım hayatım değişti... Akrep burcu anlaşamaz derler ama ben yükselen ve burcu akrep olan birisi olarak tabuları yıktım.
Cevap
14Cevap
Gerçek bir yüzleşme, gerçek bir aşk yaşama ihtimali ortaya çıktığında, maymun iştahlı, gerçeklerden de, sevdiğni sandığından da dört köşe, dört bucak kaçar. Her yüzleşmeyi, her karşılaşmayı engelleyecektir. Maymun iştahlıya sorsanız, varsa yoksa son aşkıdır! Oysa aşık olduğu, onun ne ilk, ne son aşkıdır! Maymun iştahlı, yaşamının her döneminde başka bir insan modeline aşıktır çünkü. Ne ilk aşkı diğerlerine benzer, ne ilk gençlik sevdası bir başkasına... Ne yetişkin olduğunda sevdiği benzer diğerlerine, ne olgunluk, ne de son aşkı ötekine... Ama maymun iştahlı, her seferinde aynı türküyü çığırır işte!" Sen benim hem en son, hem en büyük aşkımsın hayatım! "Der.. Ne dersiniz? Maymun iştahlıya nasıl inanalım? Hangi maymun iştahlı birini en çok ve en büyük tutkuyla sevebilir ki? Bence hiçbiri... Ama işte gel de, bunu bir de maymun iştahlıya anlat! Tabi anlatmayı becerebilirsen eğer... Ne yalan söyleyeyim. Ben anlatamadım arkadaş! Ama ne kadar anlatamasam da, şunu çok iyi biliyorum ki, hiçbir maymun iştahlı, bir tek kişiyi hem büyük bir aşkla, hem de sonsuza kadar sevemez. İkizler kadını yukarıda bahsettiğim kişiliktir, asla ve asla güvenip aşık olup yola çıkmayın, sevgili olmadan burcunu sorun. Ikizler derse ordan haber vermeden uzaklaşın, arkanıza bile bakmadan gidin kazanan siz olursunuz bu kadınlar dünyaya zavallı aşık erkekleri secde ettirmeye gelmişler siz, siz olun allah'tan başka kimseye secde etmeyin ikizler burcu çift karekter bir burçtur dolayısı ile, sevgilileri çifttir oyuna gelmeyin. Saygılarımla arz ederim...
İnsanın canından can alır ikizler kadını can!...kan da alabilirler.
hatta dalak aldıklarıda görülmüştür..
Can almaz, can katar. :-))
Artiladim :-)
dün gün boyu ikizler burcu kadını düşündüm bugün de kova kadınını düşünüyorum biz erkekler hep düşünürüz böyle hey allahım ya sabır ya akıl ver allahım akıl
Senin burcun ne
kendi burcum da ikizler..ve ikizler kadınına bayılırım süper anlşıyoruz..kim nederse desin..yaşanmalı
dengesizliğin zirvesi,uyumsuz,asosyal,kibirli ve bencil,umarım sevgilin ikizler değildir :)
Arkadaşlar sevgilim ikizler burcu ota boka trip atıyor olmadık konuları büyütüyor bi gün bi konuyu onaylayıp diğer gün vazgeçiyor geçinilmesi zor bi kadın zoru sevmiyosaniz vazgeçin derim yoksa yorulursunuz
zeki ve çieviktir erkek kadın haklarının eşit oldugunu savunurlar ve çoğunlukla ateist olabilecek kapasitededirler baş kaldrmayı severler
iyi anlasırım ailecek severız hıc kacırmıyoruz takıpcısıyız :)
İkizler burcuysan söyliyim şimdiden. Bu sözlükte istenmiyorsun :(
Sözüm size burç soruları soranlar. Hepiniz alınsın üzerine.
alkışlıyorum...
Alkışların çok olup artık bu burçların bitirilmesini istiyorum.
ya hu ben kiz halimle ilgilenmiyorum. Erkek adamın burçla falla ne işi olur
evet biz sitecene burç soruları soranlardan nefret eder ve onları dışlarız...
ayrıca küçümser ve komik lakaplar takarız
evet mesela soran arkadaş sana da yakın zamanda bir lakap takıciyiz...
evet biz cinsiz :D
adama sabır lazım olacak bol bol
Çok cilveliler aklınızı hoplatabilirler yerinden
@Romulus senin burcun ne
Bana genelde seksi geliyorlar.
Senin burcun ne?
İkiz çocuk sahibi olma ihtimalin yüksek. :)
İyi sevişirler.
ortalamasını alacak kadar kızla seviştin demek :)))
İyi bilirim kendilerini
:DDDD boğa var :D
bende terazi ikize uyar ne dersin?:)
çok eğlenceli tipler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar