Entomofobi yani eklem bacaklılardan korkma, böcek, örümcek, tırtıl, yengeç, istakoz , akrep, karides vb. Böceğimsi varlıklar. Şahsen ne kertenkeleden ne yılandan nede fareden korkmam ama böceklere asla dayanamam minicik böcekleri görsem daha çığlık atıyorum resmen, sizdede Entomofobi var mı?
attığın resimler bilerek iğrençleştirilmiş yalnız. ben normalde çok severim ama bu resimlerden iğrendim. elimde falan dolaştırırım örümcekleri o dereceyim. hobim bu hatta.
ben en cok kertenkelelere tav oluyorum olduruyorum yarısı bır tarafa dıger yarısı bır tarafa kacıyor kacarken nerdeyse halay cekecek bır de akrepten korkarım ben
Fotoyu açtım bir titreme geldi. Acayip tırsarım. Dokunamam üstümden böcek geçse vücudum kızarır sivilce çıkar. Yakında böcek görsem zıplar kaçarım. Çok kötü bişey fazla dalga konusu oluyor
Önceleri çok korkardım sonra araştırmaya başladım merakımı büyütüp terraryum aldım bir tane yaşantılarını inceledim özellikle akrepler. Ve 7 8 senedir koleksiyon yapıyorum.
ahaha ben de geçen gün yanlışlıkla elime almışım, nasıl olduğunu hiç sorma neyse iki gün etkisinden çıkamadım. Huylanılmayacak gibi değiller ya neyse 😂
En İyi Cevaplar