Masonlar evlenemez diye bir kavramda yoktur.
Kulaktan duyma bilgileri baz alarak ön yargıyla yorum yazmayın Lütfen.
İlginç tepkiler verirdim sanırım :D o anki ruh halime bakar. Masonların yeni dünya düzeni diye uygulaması var. Bu uygulamanın sonucuna ulaşabilmek için gerekirse tüm mason üyelerininde ölümü göze alabileceğini biliyorum. Bu yüzden zannımca tehlikeli bir örgüt. Ama bundan korkacak değilim. Çünki bende ölmekten korkmuyorum :D
Mason demek duvar ustası demektir Hiram diye bir adam dernekleşmiş paralılar yani inşaatcılar Amacını yitirmiş🏊🏻🏊🏻🏊🏻
Eşim mason olamaz. Çünkü müslüman olmayan biri eşim olamaz..
helal olsun
Ablacım merhaba.
Yanlış analama sadece bilgi amaçlı cevap veriyorum.
Masonik kardeşler içerisinde Her dinden insan bulunmaktadır.
Türkiye kabul edilmiş büyük Locasının ve bir çok locanın Şartlarından 1 tanesi Tanrı kavramının kabulüdür.
Ateistler Locaya giremez.
cogu jahudidir
@evli_ve_mutlu Kişi kendi dinini yaşar.
Ya tamam muhabbet etmeyin görüşümün altında
@evli_ve_mutlu
Gavurlar gibi yaşamak. ön yargı.
Yorumlar için teşekkür
'' O kadar aldığın parayı kimlerle yedin sen ! '' derdim :D
Cevap
8Cevap
Bir ruh hastasıyla günümü geçirmek istemiyorum dolayısıyla mason biriyle evlenmezdim
seve seve hak yoluna getirirdim... sana yetmez illüminati gel sana göstereyim etli masarati derdim...
Yaşına hürmet abicim.
mason nedir tam olarak. Yahudilerle ilişkisi de. bizde kötü imaj var? gerijler gizemli.
Masonlugu bir arastir derim.
Bilgi kapısı açık araştırma hiç bitmez Eğer takıldığın nokta evlilikse :) Sizin araştırmanızı tavsiye ederim.
Valla masonlugun iyi bisey olmadigini biliyorum, bana ters ben islamin gösterdigi yoldan giderim, islamdada masonluk olmadigina göre, mason birisiyle evlenmemeyi tercih ederim.
Abicim işte yanlış bilgiler yüzünden bu ön yargılar var
Dinde Temel nasıl kardeşlik sevgi saygıysa Masonluğun en temel ilkesi Kardeşlik ve Saygıdır.
Yorumların için teşekkür
kim sana bu masolugu tavsiye etti? Masonluk neye hizmet eder? ya illaki bilmiyorum ne oldugunu ön yargili davraniyoruz tabi, ama yinede islamda yeri olmayan bir görüs oldugunu düsünüyorum, bunu laiklik, demokrasi, komunizm, kapitalizim ne kadar varsa hepsine karsi görüsüm aynidir. yanlis anlasilma olmasin
Masounluk Temel anlayışı
İnsanlara hizmet ve daya iyi bir yaşam sağlamak
o zaman ismi neden masonlukta islamiyet degil?
Masonluk bir din olgusu değildir Kıyas yapılacak bir Kudretide yoktur. ( dini anlamda )
Düşünki camiler ( Örnektir ) Buralarda namaz kılınıyor sohbet ediliyor.
Peki ya camiye gitmeseydi kişi ne kadar namaz kılar ne kadar sohbet ederdi. %85 bırakırdı süreklilik yalnızlıkla sıkılmayı tetikler.
Sen iyi bir insansın İnsanlar için iyi bir şeyler yapmak istiyorsun Peki neden İyi insanların içinde yer almıyasınki Orda daha fazla imkan daha çok aynı düşüncede insan var O yüzden Oluşumlar dinler anlamında Sıkıntı yaratacak bir durumu yok.
o bahsettigin olusumlar cami ve sohbet ortamlarinda olmasi gerek, neden ayristirip birde mason locasi kuralimki. Bu saydigin seylerin hepsi islamda var neden baska bir isim altinda zaten bana islamin emrettigi seyleri yapayimki. Haa bu bir yardim kurulusudur dersin onu anlarim.
Yardım kuruluşu ben diyemem ama İsterseniz siz o şekilde görebilirsiniz.
Ama Tv lerin lanse ettiği gibi Şeytana tapma ayinleri öcüler möcüler yok :D
:-)
ayrılırım musluman olacak ya da olmayacak
bilmediğin konu hakkında yorum yapmaktan çekin.
Masonların içinde'de müslümanlar vardır.
yaşayıp görmek lazım. ama masonlar zeki insanlardır sanırım neden böyle bir tercihte bulunduğunu öğrenmeye çalışırdım
Kesinlikle bitiririm.
Ayrilmak
Ben hangi tarikatta olursa olsun boyle masinlara laf atmiyorum hatta bir ara mason olmak istemisligim var
türkiyede bayanlar masonik faliyetlere giremez.
Turkiyede değil cicis butun ulkelerde boyle tarikata kadin giremiyor
İyi araştırmanı tavsiye ederim.
Loca Genel olarak Türkiyede bile sonradna Tek çatı oldu
Yurt dışında Her ülkedeki locaların işleyişi ve Rütüyeli farklı Türkiyede Bayanlar için masonik faliyetler kurulum aşamasında fakat tam anlamıyla Çırak usta Kalfa vb. sınıflardan yararlanamıyorlar.
( Tarikat değil ) olarak adlandırmasak daha sağlıklı bilgi olur.
Tamam sen katil ha biliyom su tarikat illa dini olucak of sikildim ya banane
Bu arada yaşın kurtarmıyır :D Girmek için
Hadi iyi günler.
Tamam abisi seneye katilirim😊😊☺😣😆 kac olmasi gerekli belgeler tamam mi dr robert langdon
şu an için 21 :) Ama sıkıntı içine girme 21 yaşında bile olsan girebilcek kapasiten yok.
Tamam cok guzel ugrasmak istemem kimseyle ztn
Müslüman olmayan biriyle evlenmem
Yapılanma içerisinde Müslümanlarda Bulunmaktadır.
JerryNick görüş paylaştı mükerrer üyelik
Sallamam.
mason biri evlenmezki mantıksız bir soru daha :D
Boş boş yorum yazma k. vadisini izleyim burda yargıya girme.
Masonlarda Evlenemez gibi bir Dayatma yok.
hatta masonik nikahlar bile mevcut.
Cahilliğini bu kadar belli etme Ön yargıyla girdin ve hala gidiyorsun.
Türkiye içerisinde herhangi bir dayatma yok Senin bu lafına göre bu insanlar ateist :)
Ciddi anlamda Masonlar hakkın'da çok yanlış bilgiye sahipsin. Hatta bilgi bile değil.
Hala saçmalıyorsun Birde saygı göster diyorsun.
Ben ciddi anlamda her hangi bir bilgi paylaşmadım 2. açık bilgiyi paylaştım.
1. Evlenemez ( Yalanını )
2. Müslüman değiller ( Yalanını )
Sen diyorsunki Neden evlensin Yer altı vs vs. boş muhabbetler Kendi dediğin gibi k. vadisinden aldığın 2-3 terimi pazarlama yapmaya çalısıyorsun. Yanlış bilgi türk medyası genel olarak Masonları ve Faliyetlerini karalamak amacıyla kötü olarak göstermektedir.
3-4 kitap oku diyeceğim'de Okusan bu kadar saçma bir insan haline gelmezdin. Belliki okumuyorsun Sen öte bayıl kalabalık yapma
o kadar bilgiliysen git mason locasına başvur :) ne güldürdün ya ben müslüman değiller demedimki onu kim diyor bilemiyorum :D sen saygı göstermiyorsunki tamam dediğin olsun diyeceğine kalabalık yapma diyon iyimisin haydi geçtim mason biri ile bir kız evlendi daha sonramı haberi olcak :D haydi Allah'a emanet :D
Mason olamaz
Olamaz ki?
Napak ölek mi
Olmaz
olmaz nedir? post kasmak için spamlama.
mason çıkmaz kendin gibi bilme herkesi.
sakin ol.
Ayrılırdım
:) ok
Sevnirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar