4 yıldır evden çıkmadım napıcam?

Öncelikle, Yaşım 18 nasıl bir insanım bende bilmiyorum fakat 4 yıldır evden sadece 3 defa çıktım geçen oturuyodum, düşündüm sadece 4 yılda 3 defa dışarı cıkmışım, okuyodum lise 1'de okulu bıraktım açık ögretimden okuyorum bıraktım açık ögretim'ide Ailem bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından randevu aldı gittim, ilaç verdi sonra kullandım 1 ay sonra 1 gün yattım orda, sonra çıktım kalmak istemedim,

Aslında Arkadaş çevrem yok degil, kimseye güvenemiyorum en ufak bişiyde aglıyan insanım, bu huyumdan'da sıkıldım en ufak bir şey'de mutllu olan bir insanım aslında,

Üst komşumun kızlar'ı geliyor (Erkek)'im , 2 gündür evden çıkmadım vay anasını satiyim gibi şeyler söylüyor 4 yıl çıkmadım özgüvenim hiç yok kendimi aşırı tipsiz buluyorum, çevremdekiler yakışıklısın demesine rahmen,

İstanbul'da yaşıyorum bu şehir'den nefret ediyorum nefret ediyorum nefret nefret nefret..

Dışarı cıkınca sanki birisi arkamdan gelip öldürücekmiş gibi hissediyorum, yolda 5-6 tane insan göriyim bir korkma bir yavaşlama gözüm gidiyor kayıyor resmen hemen eve gidesim geliyor gidiyorum'da,

4 senedir abartısız 3 defa tek dışarı çıktım evde sürekli Bilgisayar'la meşgulum, Bilgisayar'da zaman geçiriyorum Bilgisayar bagımlısı degilim.

Psikoloji bölümü felan okuyan varsa neden böyleyim?

Atarax ve cipralex ilaclarını kullanıyorum, en ufak bir üzüntülü şarkı dinleyince bile aglıyan insanım,

Pek konuştugum insan'da yok sürekli yanlızım.

Artık cidden napıcagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.