Hürrem sultan ne burcu olabilir ? Siz seçin. ... Başka bir fikriniz varsa mesaj gönderebilirsiniz
Oğlak
Akrep
Kova
Aslan
Yay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba arkadaslar, ben 100 de 100 eminim Hürrem Sultan bir Aslan burcu, onun tüm özelikleri bende de var bende Aslanim, benim elimde onun gibi imkanlarim olsa intikamimi alirim ve düsmanlarima gülüp gecerim. Aslanlar ayni zamanda cok zekiler bir ise atlilirlarsa zor birakirlar her türlü planlar kurarlar ve cook sabirli olurlar ve insanlar sever aslanlari bende öyle bazen arkadaslarim diyorlarki sen buna ne kadar dayanabilirsin senin sinerlerin et den degil celikdenmi diye sorarlar, ya da egon cok yüksek ya da sen gercekten zeki sin ya da arkadaslarimi gülmekten yerlere yatiririm istersem tabi her duruma göre kendimi o duruma hazirlarim. Aslanlar aslinda tam liderler aslan hanimlar evlatlarini öyle korurlarki cümle alem hayran ile bakar. Aslanin sevdigi renk ise altin ve turunc sari portakal aslan kadinlarda saclari biraz kirmizilik vardir. Aslanlar hem severler hemde döverler kahkahlari da hic eksik olmaz, aslan Kadin sevdigi esine derki ben senin kollarinda ölmek istiyorum senin kalbine gömülmek istiyorum cünki aslanlar dramayi severler, ve aslan kadin severse tam sever hic ihanet etmez askina aynen hürrem iste. Iste arkadaslar hürrem beni anlatiyor ama malesef onun gibi varlikli degilim ama aslan gibi kalbim var kalbim zengin bu da kafi hayirli aksamlar.
@Skyway__ bence aslanlar bir ise yaramiyorlar hic akilimi da gormedim
@Skyway__ Kanuni Sultan Süleyman 6 Kasım 1494 doğumlu o da bir Akrep burcu
Yeni hürrem hayırlı uğurlu olsun bi sen kalmıştın
Akreptir.
Hem kıskanç içten pazarlıklı hemde cinsel dürtüleri fazla.
Kusura bakmayın akrepler :/
sen akrepmisin komi :/ üzülme benimde yukselenim akrep
<3
Hürrem sultanın akrep olmasından ancak gurur duyarım bir akrep olarak! ama neşeli ve sempatik bir karaktermiş.. akrep olduğunu sanmıyorum.. aslandır kesin.. yükseleni belki akrep
bende akrep burcuyum hakkatende dogru haa :D
içten pazarlıklı değiliz biz yeaaaa :((
Cinsel dürtüleri fazla olan tek burç boğa erkeği ve boğa kadınıdır bişey bildiğiniz yok sallamayın.
Burda kendi burçlarınızı yazacağınıza araştırın. Hürrem Sultan yay burcu kadınıdır. Yükselenide oğlaktır. Akrep için cinsel dürtüleri fazla yazan arkadaş Azgın boğayı duymamış galiba. Açsın astroloji okusun, mitoloji okusun.
işin gücün kalmamışta bunumu düşündün şimdi.tabii canım bütün dertler bitti bunu düşündün dimi.sen bu kafayla devam et..hürremde bizi görecek demi..
Aslan diyerek salladım aslan gibi kadınmış onca kadını erkeği parmağında oynatmış
Cevap
22Cevap
Ben koç burcu diyecektim ama seçeneklerde yok onun için Akrep sectim ama inan bana burçlarla alakası yok.Kadin adamını hiç kimseye kaptırmak istemiyor.Ben bu burça ''kadın'' diyorum başka bir sey demiyorum.Seven kadın adamını başka kadınlara kaptırmaz :)
@Cardgre 27 Ekim 1506 doğumlu Akrep Burcu.
Koç burcu değil
Hürrem tam bir aslan kadını. Akrep diyenlerin astroloji hakkında bir şey bildiğini sanmıyorum. Akrepler daha gizemli ve şüpheci olurlar. Hürremse oldukça dobra bir karakter. Tıpkı bir aslan gibi girdiği heryerde dikkatleri üstüne çekebiliyor. Hırslı ve büyük bir güç tutkusu var. Aşkına son derece sadık. Yüksek bir özgüvene sahip ilk bölümde de gördüğümüz gibi. Yani herkes o kadar insanın yanında padişahın adını bağıramaz. Sadece dizide değil tarihte de oldukça kendinden emin bir kadın olduğu söyleniyor. Ayrıca Hürrem ismi "yüzleri güldüren" anlamına gelir bu ismi Kanuni ona vermiştir. Aslanlar da insanlara neşe vermeyi severler. Doğuştan lider ayrıca. Daha ne söyleyeyim...
Aslan diye dusunuyorum hem fiziksel olarak benzıo hemde huy olarak ama yükseleni akrepp olabılır akrebe bıtek kını ve ıntıkamcılıqı benzıo ancak hurrem ne ketum nede sessız bı kadındı sohbetı guzeldı ve sen kahkahaları sarayın obur ucundan bıle dyulduqu ıcın suleyman ona hurrem (yuzumuzu gulduren) ısmını vermıstır tabıı bu benım tahmınım :D
aslan dıye dusunuyorum akrepler keturm olurlar hurremse şen kahkahalarıyla saraya sesını duydurtan bırı olduqundan kanunı hurrem (yuzu gulduren) ısmı vermıs ayrıca meryem uzerlıde aslan tıp olarak benzemese ssecmezlerdı ayrıca cok hırslı gozu hep yukseklerde aslan dıye dusunuyorum ama yengecte olabılır
Hürrem Sultan yay burcu kadınıdır. Kösem sultan boğa kadınıdır tarihçiler bunu defalarca açıkladılar. Burda herkes kendı burcunu yazmış. Açın azcık tarıh okuyun araştırın burda sallamayın. Öldüğünüzde kimin ne burç olduğunu sorarsınız gerçekelride buşeklde duyarsınız saygılar
Nerde okudun yay olduğunu ki
Akrep olabilir.Özelliklerini bilmiyorum ama akrebin iticiliğinden bunu demek istedim.
Bana Sorsanız Ya AT burcu Ya da Yılan ;)) yılan At karışımı bişi :D
Aslan kesinlikle. Çoğu kişi niye akrep demiş şaşırdım. Bizde şöyle bir huy var bir karakter dişliyse direk akrep derler ama Hürrem'in karakter özellikleri tam bir aslan kadınını yansıtıyor. Aslanlar daha liderdir ayrıca.
Ve yabancı forumlarda da çoğunluk aslan olarak kabul ediyor Hürrem'i.
Aslan cünkü Aslan kadinlari lider olur .. Aslan kadinlari herzaman güzeldir ;)
akrep diye öylesine işaretledim 50 tane kız akrep demiş :D
en hain en kötü en pislik burçtur
yada
öğle bir burç olsa yılan burcu olurdu kesin :)
Gerçekten Hürrem Sultan 15 Nisan doğumlu koçtur. Meryem Üzerli aslan burcudur.
arkadas bu soruyu nasıl akıl edipte sordun hayret :) hürremin burcu ne ola :D
Seni ks nin hürremi ilan ediyorum kızım hürrem sensin hatta istanbulu falan sen fethetmişsindir:)))
Akrep demek geliyor içimden ama kanuni akrep burcu akrepler aslan la asla anlasamaz boğa yok seceneklerde bence boğa burcu
Kanuni akrep değil boğa burcu iyi araştır.
27 Nisan 1495 d. t
Koc, oglak, akrep bunlardan baska hicbirsey olamaz.
Koç ve oglak alakası yok
meryem uzerliden bahsediyosan kişiliksiz ve nedense güzel sanıyyo kendini :D
Haseki Hürrem Sultanın doğum tarihi 27 Ekim 1506 yani Akrep burcu.
Akrep burcu Kadını güzelliği ve çekiciliği ile meşhurdur.
o tivide izlediğiniz hürrem sultan değl kaşarın biri
Gerçek Hürrem Sultan KOÇ burcudur nokta (en iyi cevap gerçeklerdir :)) )
Akrep olabilir diye düşünüyorum, bende akrep burcuyum kendimden bir bağlantı kurdum :)
kesin akreptir kişi kendinden bilir huylar aynı:D
akreptir akrep bnden :)
Hürrem Sultan gerçekte koç burcuymuş.
ben balığım balık olmadığı kesin :)) aslan'dır kesinlikle..
O rus burcu :D :D
yılan burcudur o yılannnnn :D
yengeç ya da aslan olabilir..
bu soruyu sormuş olman bile beni tedirgit etti
haaaaa tabiki KOVA <3
Aslan ya da koç olabilir
Zındık burcudur... :)
bence akreptir benziyoruz ahagha:D
bence aslan burcudur.çünkü çok hırslı.
bence Nebatat-ül arpa vü yulaf ,yani başak :)
B: Akrep
ben gibi...
Terazi :)__ Sorunlu bir tip çünkü :)
Bence ortaya karışıktır:)
Oğlak burcu olabilir...
yılan burcudur yılan :D
Kıskanç burcu.
yılın sorusu
Osmanlıda burc mu vardı kafirler :D
aslan degil o çakalll burcudur çakal :P
aslan olabilir. entrika plan falan filan
Akrep :)