Fesat düşünceli, şüpheci ve kimseyi beğenmeyen insanlar hakkındaki fikriniz?

hayatta neyi amaç edinir nerede yürürsen o yolda çürür bedenin... kötü düşünceler kötü insanlar doğrurur... fikirlerin ayna gibi olsun yüzünde.. yoksa içindeki ya zerihdir ya da şerbet... kötü düşünenlerin ayakları her zaman çamurun içindedir..
Haklı bir görüş.
teşekkürler
Gölgeler Güller ve Yaprakları Yoluma Dökünkü Sonbahar Olsun! Tek Nefeste Çekerim Tarihleri Tüm #Kötülükler Benim Adımla Dursun!
çok iddialı..
Gul mu dedin gulüm? 😂
Gulüümmm
Vuayy Serkana bak dede işte serkan @Nokturn
s31.postimg.org/.../...ti_yapti_18072015191504.jpg
Bir Sen @AsenaKrgzz Bir Adriana Asena
Bacımm ya ahaha
@İyikalpli_cadı Sen Hayırdır? O Benim Gardaşım. O Etiket Ne İş?
@AsenaKrgzz Bir Dakika Dur. @İyikalpli_cadı Hayırdır?
Tanışıyor musunuz?
Sen Önce TÜRKÇE Doğru Düzgün Ne Yapmak İstediğini Açıkla.
Arkadaşımı etiketledim nickinizden dolayı.
Bu isim aramızda bir şakalaşma yani Serkan ismi. Umarım yanlış anlaşılmadım.
@Nokturn Dede Derken?
@Nokturn Anladım Gardaş Bugün Bu Soruda Çok Yanlış Anlaşılma Oldu. İyi Geceler.
İnsan neyse karşısındakinide kendi gibi bilirmiş. Bazı insanların yaratılışında var sanki bu kötü huylar. Aslında kötülüklerimizi değştirmek elimizde. O tür insanlar uzak olsun bana aman.
İnsan insanın aynasıdır. Kişi kendisi nasılsa, karşısındaki insanı da öyle görür. Hz. Muhammed (s. a. s).
Bunu düşünüyorum. :)
Güzeldi
Cevap
16Cevap
fesat ve kötü düşünceli kişiler herkesi kendileri gibi sandıklarından böyleler kendi içlerinde ki kötülükten bile tiksiniyorlar
Aynen
İnsanlar hakkında iyi ya da kötü düşünerek zihnimi meşgul etmemeye özen gösteriyorum..
Mutlaka bir düşüncede olursun iyi ve ya kötü.
Kötü düşünceli insan, hepsi bu kadar. Bir de bunu hissettiğimde o insandan uzak durururm.. Bir de kötü düşünceleri düşünce olmaktan çıkıp, problem olmaya basladıysa da ona göre şekil alabilirim :)
Şimdi güzel oldu 😄😄😊
Şimdi Birşey Derdimde, Konuşmakta Bir Sanattır Ve Böylesine Güzel Bir Sanat Gereksiz, Haysiyetsiz İnsanlar İçin İcra Edilmeye Değmez.
Eğerki Değseydi O Zaman Bu Soruyu Kapattırabilmek İçin Elinizden Geleni Yapardınız.
#Bakırköylüm
Ay gö tüm capsı aklıma gelıyor nur yerlıtasın Kımseyı begenmeyen tıpler için :D
Uzak durmak gerekir. Size de fesatlık yapıyordur büyük ihtimalle. Kuyu kazmacalar falan..
@bursalı1980 Şöyle düşün ; senin yanındayken kesin birileri hakkında kötü şeyler düşünüp , dile getiriyordur. Bugün başkası hakkında böyle dedikodular yapan , yarın senin hakkında da yapar. Ve aslında şu da önemlidir ; senin yanındayken nasıl bu şekilde konuşabildi ve sen ona nasıl izin verdin.
günümüz şartlarında gerçekçi bir yaklaşım ve bir o kadar haklı olduklarını düşünüyorum
Mutsuz insanlar bence. Kişilik bozukluğu ve aşağılık kompleks var.
Kötü düşünen insanlar yanan bir mum gibidir. Sadece kendilerini eritip dururlar ama ne yazık ki bunun farkında bile değillerdir.
düşüncem olmuyor genelde direk ağzını yüzünü kırıyorum. Kız erkek farketmiyor hemde
Gereksiz insan türü işte bizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir..
Bu saydiklarin kibirdir boyle insanlarla yakin kibirlerini sevgiye donusturmek lazim.
Benden uzak olsunlar.. Birşeyler düşünmek bile çok onlar için.
Bilemedim ikizlere göre bir söz bu
İkizler?
Ben ikizlerim kötü veya iyi düşünürüm
tamam kanka
Valla insani bazen kotu olmaya zorluyorlar
Ağzına sağlık
kötü söz sahibinindir...
Ne dusunuyonuz benim hakkimda
Kotu fikirlerini kendilerine saklasinlar...
Kibir ile bogulurlar.
herkesin kötülüğü kendine
Onlarda olsun ki iyi insanların değeri bilinsin😳
Kusur görenindir
Güzeldi😊
Öyle ☺
Allah ıslah etsin
Umrumda degiler.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar