Aynen noktasına ve virgülüne katılıyorum.. Hem öyle yılışıkça ve terbiyesizce şımarıklık ki anlatmak imkansız.. Otobüste türbanlı bir liseli diğer arkadaşları ile konuşuyor yanında ki kişiyi umursmadan..''Özel parfüm aldım oranın kokusuna bayılıyor ne yapayım kıyamıyorum koklasın dursun.'' diyor bir yandan da bana bakıyor.. Siz karar verin artık bu nedir? Öz güven mi yoksa yılışıkça şımarıklık mı?
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Edepsizlik ahlaksızlık 😊 dün de ben türbe ziyareti dönüşü otobüs beklerken durakta iki ciftle karşılaştım yani o kadar kişinin içinde neler neler ben utandım sahsen onların bu curetkarliklarindan doğrusu Ahlaksızlık aldı başını gidiyor zor bir zamandayiz...
allah ile kandırırlan degilde allahı tam olarak tanıyamayan desek daha dogru olur ondan korkutmak yerinne yarada saygı duyup onu incitme korkusunu karıştırıyor insanlar ve bu kavram yanılgısı insanları daha çok günaha teşvik ediyor
Ya dövmek lazım onları ya kibir falan dayak istiyorlar Mahallede oldu itişip kakıştılar dayak yiyince 20-30 yaşlarında admları çağırdı güzel kardeşim (Ben izleyiciydim)
Bunları tramwaya sokasaksın psikoljisi bozacan hastalıklı halden çıkarlar heralde genelde bana dayaklık ergen taneleri geliyor
Rabbini, haddini, kendini bilmeyen insanların artması vede bu yaşananlara alışılıp bu jenerasyonun artması ile onlara ayak uyduranların genelde istediklerini elde etmesi ile veba misali bay ve bayanlar ile yavaştan toplumumuzda olumsuz etkileniyor ve tükeniyoruz.
Cok kotu bir durum cocuklar artik buyuklerine ya da yasitlarina kufur edip onlari ezip simarik haraketler yapip ozguvenli olduklarini sanmalari cok aci
Dalga geçmeyi, şımarıklığı, aşağılamayı özgüven zannedenlerin hepsi aslında ezik olduklarının farkında değiller. Bu durumu öyle zannetmelerinin sebebi ise karşı cinsleri.
En İyi Cevaplar