Zar zor bir kedi sahiplendim. Kedileri çok seviyorum şu an 16 aylık bir kedi. Bizimkilere zar zor kabul ettirdim. Kedi Şu an bize alısma sürecinde. Bazen saldırıyor tırmalıyor ısırıyor falan. Ama ben alısamamasına baglıyorum. Bide kısır değil 16 aylık icin bunun etkisi var mı bilmiyorum ama. Az önce babamın yüzüne dokundu patisiyle çizdi mi bilmiyorum. Babam sinirlendi gözüme gelebilirdi dedi. Kocaman yastığı aldı kediye vurdu koltuktan asagı düsürdü. Ya ağlayarak yazıyorum cok canım sıkıldı çok kötü hissediyorum. Annemde hiç dikkat etmiyor balkonun kapısını acık bırakıyor komsularla konusurkende dıs kapıyı. Kedi de bilmiyor haliyle balkondan atlıcakken tuttum kaç defa. Eski sahibine de geri veremem onlarında cok gecerli sebepleri vardı sahiplendirmek icin. Ya napıcam bilmiyorum babam birine ver dedi. Sürekli kedinin pesinde kosuyorum bizimkilerin canını sıkacak bir sey yapmasın diye doğru düzgün uyuyamıyorum bile😞Mamasını, tüm ihtiyacını kendi harclığımla alıyorum😞😞 sizce ne yapayım bana yardım edin babamın kediye böyle davranmasına dayanamıyorum:(
Güncellemeler
+1 yıl
Çok dalga gecilecek bir konu haklısınız..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer