Sır vermek çok kolaydır çünkü insan doğası gereği anlatmak, paylaşmak ister. Sır tutmak da çok kolaydır bana göre çünkü başkasının özel bir durumunu bir başkası ile paylaşmak zaten mantıklı değil. İnsanın kendi sırrını saklaması çok zordur işte. Çünkü günden güne büyür içinde.
Konu dışı olarak; Bana göre paylaşmak güzeldir çektiğin sıkıntıları, yaşadığın olumsuz olayları. Paylaştıkça bir nebze olsun rahatlarsın. O nedenle arkadaşlarımı dinlemesini çok severim. Beni yakalayanda anlatırda anlatır :)
Bu bence çok boş. Niye diye soracak olursan şöyle derim. Bazen ister istemez kişi güvene bilecek birine derdini anlatmak ister, ve bu çok önemli bazı kişiler için. Yani 2 kişinin bildiği sır, sır değil değenlerden değilim. Bence vermek çok daha zordur, tutmaktan
Ne sırrı vermek kolaydır ne de sırrı tutmak. İnsan nefsine hakim olamaz an gelir ağzındakini döküverir. İnsanın da aynı şekilde sırrını anlatırken illa içinde tuttukları olur %100 ağzından çıkartmaz her şeyi bu sebepten ikisi de zordur :)
Tutmak.. Sır vermek benim için çok önemli bir şey değil, sonuçta devlet sırrı taşımıyorum :) Kaldı ki sır verdiğin vakit, karşındaki insanı tanıma fırsatı elde edersin ki bu da kötü bir şey değil.
Sır vermek de zor sır tutmakta zor nasıl aslında. Bazı sırlar vardır kimse ile paylaşmak ıstemezsın Birde dostunun dostu vardır sen sırrını söylersın oda dostuna söyler.
En İyi Cevaplar