Şişkoyum, çirkinim ve çok yalnızım ! hadi bir hoolywood tarzı dokunuş olsun ve öz güvenim gelsin değişim yaşayayım ve yaşam enerjim geri gelsin =(
Cevabın nedir?
Kendinle barışık ol yaa kendini sev en başta.. Tamam spora başla ama kendin için ilerde evlendiğinde kocan seni üst komşuyla aldatmasın diye değil..
Böyle psikolojik baskılardan uzak dur.. Şişkoysan şişkosundur insan kilolarıylada mutlu olabilir hee ben bunları istemiyorum dersen iradene sahip çık ve zayıfla kimi kolay kimi zor verir ama diyetisyen eşliğinde kilo vermen en mantıklısı.. Gidemiyorsanda saçma sapan diyetlere sakın başvurma ya da ilaçlara (çevremde yapan çok oldu ve daha kötü oluyor inan) kendi vücüdunu tanı ve ona göre bir program yap..
Çirkinlik sadece bir bakıma bakar.. unutma çirkin kadın yoktur.. Hiç birimiz dünya güzeli değilizdir belki ama güzellikte göreceli bir kavramdır sadece sen kendini beğenmediğin için çirkin görüyorsun evdede oturuyo olsan kalk saçını makyajını yap öyle otur kendin için süslen..
Ve mutlaka aktivitelere katıl.. Ne olursa okuyorsa klüpler olabilir çeşitli kurslar var onlara gidebilirsin.. yeni insanlarla tanış en başta..
Şişko değilim çirkin ya da dünya güzelide değilim.. Ama sık sık kendimi yalnız hissederim ve o dönemlerde kendimle uğraşırım sürekli değişiklikler yaparım kendime.. Arkadaşlarım var mı var ama hiçbiriyle samimi değilim.. Mutlu olmak insanın kendi elindedir.. Seni ne mutlu ediyor onu önce bir düşün.. Mesela ben son zamanlarda sık sık kahvemi alıp müziğimi açıp uzanıp kitap okuyorum ve bu çok iyi geliyo bana kitap okumayı seviyorsan deneyebilirsin.. Yazı yazabilirsin üzgün olduğunda insana çok iyi geliyor..30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKime göre neye göre kendini şişko olarak adlandiriyorsun? Belki öyle mutlu olacaksın. Önemli olan senin kendinden memnun olman. Ha evet sağlık için zayıflamak şart buna katılıyorum. Bunu başarmakta senin elinde arkadaşım. Ben de şişkoyum ve istediğim için kendim için kilo verdim neredeyse yari kiloma kadar düştüm de. Alabilirsin verebilirsin kilo önemli olan bunun senin hayat standartlarını olumsuz etkilenmemesi. :)
00 Yorumla
size bir şey diyeyim. siz kendiniz de itiraf etmişsiniz madem.. benim çevremde bir kız vardı. kızın çekiciliği yoktu malesef. bu cümleyi kurmak istemem, çünkü insanın yaradılışına laf etmek büyük ayıptır ama konuyu size aktarmak için söylüyorum. güzelliği yoktu kızın.. derken gel git, konuş, muhabbet falan. onu iyice tanıdım, kızın dili öyle tatlı, özgüveni de öyle sağlamdı ki, o günlerden sonra o kız bana çekici gelmeye başladı.
özgüven falan diyor herkes ama kişi kendini güzel bulmuyorsa zaten özgüven sahibi olamaz ki. sizin yapmanız gereken ilk şey; direkt everest'e çıkmaya gerek yok, önce kendinizle bir barışın. ben buyum deyin. böyle sevin kendinizi. zamanla özgüven de gelecektir. özgüven olduktan sonra kafa da rahat olur, haliyle diliniz de tatlı olur.. gerçi tatlı dil mevzusu benim kendi düşüncem ama önemli bir husustur bu da. konuşma şekli de önemlidir çünkü.. bir acı gerçek de var ki. kendinizi bulmak için uğraşır durarsınız. derken bir de bakmışsınız ki gençlik bitmiş. hayat çok pistir.00 Yorumla
şişkoysan kilo vereceksin,gırtlağıma sahip olucaksın.yarın öbürgün evlendiğin zaman kocanın seni çeşitli pozisyonlara sokmaya çalıştığını ama şişkoluktan o pozisyonlara giremediğini,mutlu bir cinsel ilişkiniz olmadığından,üst kat komşunuz olan,dul sebahat ablayla kocanın seni aldattığını düşün,bu seni hırslandıracaktır.
çirkinlik diye bişey yoktur,bakımsızlık vardır.kendine bakacaksın.pahalı kozmetiklere gerek yok.kendi hazırlayabileceğin kürlerle cildini güzelleştir.vücudundaki kılların hepsini yok et.hepsini ama,götün ve meme uçların dahil.manikür,pedikür yap.sık yıkan,spor yap,yürüyüşlere çık.,günde 2 litre su iç.lavman al,uygula.ponza taşı al,uygula.
yaşam enerjin bunlarla yükselecektir,asla pes etme...yeme kızım yeme,pisboğaz olma.kendini frenle122 Yorumla
Soran+1 yıl=)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
66Cevap
Pozitif düşüneceksin..kendini sevmelisin.. hayata sımsıkı sarıl.. sevdiklerinle vakit geçir... kendine yeni heyecanlar yarat... nebileyim başkaaaa... sevki hücrelerin yenilensin... hormonların coşsun... sana enerji vermeyecek hiç bir kimseyle de birlikte olma... güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz, sır verme... emrivaki oluşturulan dostlukları kabul etme... kendine günlük bir plan yap... sabah yürüyüşleri yap... kilon için üzülme şu sitedeki videpları izleyerek gayet güzel zayıflarsın .. kolay gelsin :) link
33 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
+1 yıl
burdan bir arkadasa yazmıstım sanada yazıyım malakitlerim ustadan yemek yerken zafıylıyorum diyetini uygula =)
sabahları tavada 1 adet yumurta kır domatesli felan yanına iki dilim ekmek :P
enerji için gerekli
öğlenleri 1 tabak çorba iç 1 dilim ekmek
bağırsakların rahatlasın sindirim sistemin calışsın
aksamda bir tabak sebze yemegi ye ekmeksiz =)
sebzeler ideal besleyici özellige sahip kolay yanan gıdalardır
ierleyen saatlerde de meyve ye elma vs ama portakal mandalina tarzı olmasın asitli gece yatarken rahatsızlık yapar
not = yemeklerini fazla çiğneyerek ye00 Yorumla
+1 yılçoğu akıllılar kilo ver diye nasiyat ederler bende şişmanım halimden memnun değilim pek ama kafanda bir şalter inmediği sürece o kiloları veremeyiz benim durumum öyle yani millet şişko diye dalga geçiyor insanla kendini rahat hissetmiyorsun etraftan uzaklaşıyorsun. merak etme istediğin zaman verirsin yeterki sen iste! kapını kapattığın zaman millet dışarda kalıyor bunuda unutma!
11 Yorumla- +1 yıl
gündelik yaşamda insanlar o kadar çok insanların açıklarını eleştirmeye alışmışki kendilerini göremiyorlar onun için S. et dalga geçen açsın kendi dekolte beyniyleriyle dalga geçsinler =)
Bizim sitede bir kız var akıllara zarar olacak kadar etine dolgun ve bir o kadar muazzam bir tatlılığa sahip neden çünkü zamanında almış oldugu karar (bakım) senelerdir uygulamış diyebilirim yani zayıflayamıyorsan spor sana gelmiyor ise yapacağın tek şey bakımlı olmak bu saatten sonra. Sıkma canını.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılfiziksel görünüşün için seni seven zaten seni sevmesin... hayatı sevmek için sadece yaşaman yeterlidir. eğer birisi sana ters bir şey söylüyorsa... seni küçümsüyorsa işte orada senin yapman gereken şeyse seni sen olduğun için sevenleri tercih etmendir.
10 Yorumla İlk olarak insan olarak doğduğun ve yiyecek yemek,barınacak yer bulabildiğin için Allah'a şükret.
Aslında çok şanslısın ama önündeki nimetlerin farkında değilsin.Gerçek arkadaş,sevgili zaten dış güzelliğe değil iç güzelliğe bakar.Ayrıca çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.Kilon için diyetisyene gidebilir,kuaförünle konuşup kendine uygun saç modelini belirleyebilir giyim tarzını değiştirebilirsin.Herşeyi başarabillirsin yeter ki kendine güven :)00 Yorumla
+1 yılHemen spora basliyorsun hayatim.
Sonra bir bakmissin gerisi corap sokugu.
Evine yakin duzgun bir spor salonu sec tez zamanda, hocalari iyi olsun. Aglaya aglaya da olsa cik evin o kapisindan, git sporuna her gun. Seneye bugun cok farkli, cok guzel bir kiz olarak gelebilirsin karsimiza. Bunu istemez misin? O kapidan cikmayi bu kadar zorlastirmakla kendine haksizlik yapmiyor musun?
Sen cogu zayif kizdan daha guclusun. Izin ver, biz de gorelim gucunu. Kendini sev, kendine saygi duy.00 YorumlaBenim liseden bir arkadaşım vardı o da kilolu çirkin birşeydi kalın gözlükleri vardı ineğin teki sanırım mutsuzdu da çünkü negatif bir enerji yayardı..ama bu kız üniye bir gitti değişim yaşadı. hazırlık okudu sosyal oldu, gözlüklerinden kurtuldu lazerle, face de mutluluktan dört köşeymiş gibi resim paylaşmalar filan geldi sonra, şimdi de erasmusla yurtdışında...tipi de düzeldi şimdi. Yani söyleyeceğim şu ki, güzellik değişebilen bir durum. bir bakıyorsun değişmiş insanlar kendine bakmış güzelleşmiş filan. kilo konusuna gelince öncelikle böyle kabul et kendini çünkü kendini baskı altında hissedersen kilo vermen zor olur. biraz güler yüzlü olursa ve güzel de kokarsan hayalindeki ilişki neden olmasın ki?
00 Yorumla
+1 yılKilo verirsen yüzünün ve fiziğinin hatları belirginleşir ve güzelliğin ortaya çıkar. Üzerine hafif de makyaj yaptın mı güzelliğine güzellik gelir. Yalnızlık sorunu da kendiliğinden çözülür o zaman. Kilo verebilirsin emin ol. Bana da zor geliyordu ama resimlerimdeki hallerimi kazandım. Eski halime göre çok daha iyiyim.
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler, devam :)
- +1 yıl
Teşekkürler. :)
Sabah uyandığında şöyle bir gülümse esneyerek sonra aynanın karşısına geçtiğinde gülümse, bu gün senin için özel bir gün süslen ve bunu keyifle yap, dışarıya çıkıcaksın ve gülümse, ama küçük sorunlar seni etkilemesin. evdeki hesap çaşıya uymasa bile bunu alışkanlık haline getir ve vazgeçme, sihirli deyneğimle dokundum sana..
00 Yorumlaen azından buradan bir kaç dost edin yazışmaya başla sapık ları engellersin dememe gerek yok tanış sohbet et ayrıca çirkin insan yoktur orada yanılıyorsun canım kilolu olabilirsin yediğine içtiğine dikkat et. her öğün yemekten önce koca bir kase kepekli tarçınlı zencefil zerdeçallı yağsız yoğurt ye 1 ay sonra bana teşekkürür ediceksin canım
10 Yorumlaözgüvenini kazanmak istiyorsan önce bu soruyu gizli sormamakla başlamalısın. böyle devam edersen yaşam enerjin seni sonsuza kadar terk eder. benden sölemesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılçoğunun amacı dalga geçmek çünkü
- +1 yıl
ya boşversene sen başkalarını. seninle dalga geçenlerin de mutlaka kendini ezik hissettikleri yanları vardır. hepimizde olduğu gibi. kimse mükemmel değildir. hele ki senin sorunlarınla dalga geçerek eğlenenler tamamen aciz insanlardır. sana ufak bir tavsiyede bulunayım. birisi seninle dalga geçiyorsa sen de o an kendinle dalga geç. emin ol senin bu tavrn onug*tedecektir :D seninle dalga geçenlere karşı savunma yapma. sende kendinle dalga geç ki özgüveninin yüksek olduğunu düşünüp bidaha yapmasn
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce bir spor salonuna git bol bol yüz yürüyüşler yap birde diyetisyenden yardım yavaş yavaş kilo verdiğini görünce mutlu olup devam edeceksindir zaten
ardından büyük bir alışverişe çık baştan aşağı yenile kendini saç olsun makyaj olsun kıyafeti ayakkabısı çantası10 Yorumlaspor yapmaya başla ilk başta :D çirkinsen yapacak bırsey yok. genelde yakışıklı erkeklerle evlenıyorsunuz :D git resım klübü fotograf klübüne yazıl aktivite olsun :D aha bunlarıda becermezsen gıt ıntıhar et o zaman :D
02 Yorumlakendine güven
kendine iyi bak
beğendiğin herşeyii giyyy
kimsenin ne dediğini takma
bende zayıf değilim ama herşeyi kendimde bitirdim ve beni hayatında isteyen çokk :)11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. şu an sihirli bir değnek sana deyse ve cok güzel bir kız olsan yine de mutlu olmazsın, çaba gösterip zayıflaman lazım, kilo vermek zor bişey değil, iradeli olmalısın
00 Yorumlaböyle düşünmeye devam edersen zaten yaşam enerjin biter. öncelikle olumlu düşün. sonra karar ver ve bir diyetisyene git kilo vermeye başlayınca keyfinde öz güvenin de yerine gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliştahlıysan iştahını kes... sana bir öneri verecem komik olucak ama bir filmde görmüştüm bir adam gözlerini bağlayıp yemeğe öyle başlamıştı açıklamasınıda şöyle yapmıştı: göze değil mideye güvenerek yemek yiyeceğim. yani gözümün açlığına değil, midemin tokluğuna bakarak yemeği ona göre yiyeceğim. dedi. sanada aynını tavsiye ederim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha bu arada seni bu halinde yalnız bırakanlar sen zayıflayınca eminim sana döneceklerdir işte bunlardan hiçbir şey olmaz. onlardan uzak dur ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zayıfım güzelim ama yalnızım ... yaşam enerjim yok.. bunun bir çözümü olduğunu düşünmüyorum şahsen, insanın içiyle alakalı bir durum, nasıl düşünürsen öyle hissersin canım... güzel bulunmayan fakat hayatdan zevk almasını, en iyi bilen insanlar tanıdım.
01 Yorumla- +1 yıl
sende üzülme kırmızı ışık misali seninde hayat trafiğinde yeşil ışık yandı mı sende mutluluğa gaz basıcaksın =)
+1 yılValla ben de güzel değilim. Ama yalnız değilim. Ailem var ve de sağlıklıyım elhamdülillah. Daha ne olsun ki!
23 Yorumla- +1 yıl
var
+1 yılhadi canım sende taktik degiştir az ye zayıfla avonun mucızesine inan cevrende dolanlardan bıkarsın artık
00 Yorumla
+1 yılbir anda bir gün de bir ay da düzelemezsin şişmanlıktan.. bir yıl süre koy önüne.. başaracağım ve daha mutlu olacağım de kendine sonra sana uygun bir diyete ve sadece yürüyüşe başla başka spor önermiyorum bak.. yürüyüş yeter..
00 Yorumlabende güzelim:D ideal kilomdayım. bende yanlızım:) bu daha vahim bir durum:D
10 Yorumla
+1 yılO kadar yemeyle anca gazın gelir.
Az ye yahu biraz.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkilo ver her şey yerli yerine oturur.ama sabretmen lazım.fiziğin güzelse varsın çirkinol.Çirkin sansı gibisi yok (Muş) (Y)
17 Yorumla
Soran+1 yılgeçen yaz kilo verdim ama hayatımda hiç bir şey değişmedi kışın geri aldım tabii
Cevap sahibi+1 yılkaç kilosun ve kaç yaşındasın öğrenci misin
Soran+1 yılson sınıf 88 kiloyum..
Cevap sahibi+1 yılpeki yalnız olmanı nelere baplıyosun sence neden yalnızsın
Soran+1 yılherkes yapmacıkve yalan dolanlı geliyor uzak durmak istiyorum o oyunlara girmemeyim diyorum sonra da yalnız kalıyorum..
Cevap sahibi+1 yılkusursuz dost arayan dostsuz kalır.sanırım lisedesin zaten bir geçiş formu bu eğer sen de benim gibi çevrende akıl yaşına uygun biri bulamadıysan sabret üni seni bekliyor.fakat büyük beklentiler içine girmen hayal kırıklığına uğramana sebep olabilir.
biraz da kendi başına mutlu olmaya bak
Soran+1 yılyalnız başına kalmalta birsüre sonra bayıyor...
+1 yılne yaptın var mıbi değişpiklik ? kilo verebildinmi hiç ?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılçirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır. git yüzüne bir pasa boya sür spor yap bir kursa felan git orda yeni insanlara tanış sorun?
10 Yorumla hayat sadece zayıf,güzel olanlara mutluluk vermez,şişmanlara mutluluk verir,her ne kadar sizin şişman olduğunuza inanmasamda?
00 Yorumlaneden holywood a gidip kendini bir elektrikli sandalyeye bağlatıp infazını istemiyorsun ki? vallahi kaçırılmayacak bir teklif. değerlendir bence...
16 Yorumla- +1 yıl
Komik olduğunu falan mı düşünüyon sen ?
Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. şisman olman cirkin olmak değildir güzel her haliylede güzeldir boy kilo kac ki
00 YorumlaButun kadinlar guzeldir.
Tipine giden bakimi imaji bulamiyosun demek.
Erkek gozuyle bakilip tarz yenilenmesi lazim.
Sorun cozuldu :-):-)00 YorumlaSpor yap hem hobi olmus olur oradan arkadas edinirsin hemde zayifladikca kendini topladikca kendini bu sekilde gelistirdigini gordukce dahada yasama sevincin gelir
00 Yorumlaboşver takma kafana önemli şeyler değil bunlar o kadar kiloyu sağlığın için düşün sadece başkası beğenir mi diye değil çirkinlik de göreceli bir şey sonuçta
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. doktor psikolog falan neyse işte ona git belki iyi gelir.
00 Yorumla
+1 yılKime göre çirkinsin ? Kime göre şişmansın ? Böle kalıplaşmış şeylere takma arkadaşım özgür ol kendin ol zaten biri seni sevecekse böyle sever :)))
10 Yorumlaallah çirkin şansı versin diyorum..burdaki kızlar oğlanlar senden daha güzel değiller sıkma canını..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenini topla ve deki ben bu dünyanın gelmişini geçmişini s****m hiç bir şey umrunda olmasın yırtık ol biraz sik**r et demeyi öğren
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı. Hazır yaz geliyor güzel bir diyet yapsan gerisi gelir bence
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini sevmelisin yoksa hiç birşey olmaz bence!
00 Yorumla
+1 yılSen bari olumsuz dusunme milletin ne dedigi degilde senin ne dusundugun onemlidir gonlune gore biri elbet cikar ragat olabilirsin bu konuda yeterki sabirli ol ve aklindako negatif dusunceleri sil her zaman pozitif ol
00 Yorumlaüzülme Türkiyede nefes aldigin sürece is görürsün:D
10 Yorumla
+1 yılbende çok yalnızım gel bana :) bende hafif kiloluyum.
00 Yorumladiyet alışveriş moda spor yeni arkadaşlar birşeyler yap kendine gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım 45 kiloya in diyenleri boşver bi. 65 kiloya düşsen, senin için yeterli. Diyetisyene gidebilirsin bunun için. Ayrıca enerjin ve neşen düşmesin hiç.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın güzel bir yanı mutlak vardır.Kilo vermek de zor birşey değil hem.
00 Yorumla
+1 yılAmaann ne önemlii kendi beğendirme çabaları bunlar bırak s... et diyorum yırtıyorum kendimi bırakın bu işleri evladımm.
00 Yorumlafiziksel eksikleri ancak özgüven kapatır...birazda çaba tabi diyet spor vs...ama ilk önce özgüvenini topla
10 Yorumla
+1 yılsenden kötüleri var sıkıntı yapma ayrıca şişmanlarıda seven var yani...
00 Yorumlabence diyetisyene git takma kimseyide insan olmayan çok dertleri dalga olanlar çok
00 Yorumlayoutube.com/watch?v=wYU9BfwHTbM
sadece izle güzel kardeşim baştan sona sabırla ama10 Yorumla
+1 yılkendine şişman tipsiz ve yalnız erkeği bul beraber yeni bir hayata adım atın
00 YorumlaŞişkoysan zayıflamayı artık bir düşünmelisin spor yap pilates fitness vb :)
00 Yorumlaİnsanları dış görünüşüyle değerlendiren insanlar var mı hala yazık onlara
21 Yorumla- +1 yıl
lan biraz gerçekçi olun :)
heaa bende kelim göbekliyim sonracıma odunum efendime söyleyim dah çok şey var ama takmıyorum sende takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde hala kiloyu boyu takan var mı ? Benim sevgilimle aramda 15cm flan var ve oldukça kilolu ? Napıcaz?
10 Yorumla
+1 yılbende oleyim gel birlikte sinerjimizi toplayalım :/
00 Yorumlaönce zayıfla sonrası gelir çok tipsiz var merat etme
00 Yorumla
+1 yılzamanla herşey yoplua girecektr . hepsi ufak şeyler takılma bunlara her daim gül dostum .
,00 Yorumla
+1 yılzayıfla bakım yap kendine özgüven kendiliğinden gelir
00 Yorumla
+1 yıl:p neşeli, dürüst ve güler yüzlü oldugun müddetce her güzel kızdan bir adım öndesin :p sorun etme
19 Yorumla- +1 yıl
:p canım cekti bunu bana yapacaksın, başka yolun yok haberin olsun.
- +1 yıl
:p aminde, malzemeyi ben alırım :p bundan istiyorum ben
- +1 yıl
domatese, peynire bak, sen cikletten mi cıktın gece gece kafamızı actın bizim. :p bndan bana yapmazsan seni maf ederim :p
- +1 yıl
:p senin kafada bir kızla evlenmem gerek
- +1 yıl
:p tercihimi senden yana kullanıyorum :p
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Şişkoyum, çirkinim ve çok yalnızım. Yaşam enerjim nasıl geri gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler