Duygularımı hissedemiyorum hatta ağlayamıyorum?

Arkadaşlar eskiden mutlu olduğumda mutlu, üzgün olduğumda üzgün, kızgın olduğumda kızgın olduğumu hissediyordum. Moralim bozuk olduğunda ağlayabiliyordum. Ama şimdi insanlara karşı o kadar büyük bir kinim varki insan içine çıkmıyorum. İnsanlarla konuşmayı kestim. Ailem bu durum için çok endişeleniyorlar. Önceden psikoloğa gittim oraya buraya gittim, tek yaptıkları ilaç vermek ya. Zaman geçtikce insanlara karşı duygu besleyemez oldum, hatta öyle bir duruma geldim ki ne hissettiğimi bilmiyorum. Üzgünmüyüm mutlumuyum kızgınmıyım? Nasılsın dediklerinde belirli bir cevap veremiyorum. Duygularımı artık hissedemiyorum. Eskiden mutlu hissedemez ama üzgün olduğumda ağlar içim rahatlardı. Şimdi ise ağlayamıyorum bile. Boş bir duvara öylece bakıyorum. İçimde fırtınalar kopuyor abi bunu biliyorum ama rahatlamak için ağlamak istesem ağlayamıyorum. Buda çevreme vuruyor çevrem bana yaklaşmaya çalıştıkça ister istemez kırıyorum onları. Yanımdaki insanlarda gitti. Şimdi ise bir başımayım. Bilmiyorum belki buraya yazarsam rahatlarım diye düşündüm okuduğunuz için teşekkür ederim.
Duygularımı hissedemiyorum hatta ağlayamıyorum?