Hani bazı insanlar vardır çabucak ısınırsın, hemen sevdirir kendinisini, birde hiç bir kötü yönünü görmesen, bilmesen bile bir türlü içinin ısınmadığı, güvenemediğin kişiler vardır.
Peki sizin neden birine içiniz ısınır?
#Cadısoruyor

sevgiden... seversin kendini yakin hissedersin bir anda oyle bir olurki eksikligi vurur mutlaka yuzune.. geldiginde yuzun gul gibi acar.. gittiginde asilir kurumus gule doner yuzun..
benim olsun diye olmasada mutlu olmak icin mutlu etmek icin isinirim..
Vuayy bak seen kimmiş o 😀😀
farkedermı ismi? :) hayatımızda boyle kişilerin olması önemli.. :)
Kesinlikle haklısın 😊😊
:) onların varlıgını bılmek huzur verici.
ve gitmeleride senin o deniz benzetmesi yaptığın soru gibi.. :) bak bak nasılda vuruyorum sağlı sollu
Ahaha:)))) 😊😊😊
bir tasla iki kuş indiririz gokten böyle :d
tesekkur ederim ks nin en tatli cadisi :)
Teşekkürler ks nin kalemi kırgın güzel yazarı 😊
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Güvenmek gerekir. o kişinin yanında guvendeysem icim her türlü ısinir
Güzeldi..
Kalbinin güzelliğinin yüzüne gözlerine gulusune vurması gerekir
Aynen cadıııııı
Cevap
12Cevap
Dürüst olmalı her konuda.. ki ben kolay kolay güvenmem.. ısınmam ama ısınmış gibi yaparım -_-
niye isinsin canim sicak su torbasi mi bu allah allah.
Gülümsemesi , kesinlikle bir insan gülümserken görülmeli. İnsanın kalbinin dışına vurduğu andır. İste o an ısınırım gülüşü masumsa
Belirli bir şey yok. Bir görüşümüz uyuyordur severim, hareketleri hoşuma gitmiştir severim...
Tabi oluyor öyle şeyler. Hiç tanımadığın birisi ilk görüğünde sempatik veya antipatik gelebiliyor ve bu genel de hep öyle devam ediyor o kişiye karşı.
Biraz güleryüz, biraz samimiyet ve alçakgönüllülük..
Güler yüzlü enerjik sıcak insanlara ısınurım
Soğuk resmi seviyeli insanlara ısınmam
Adamı çay içişinden tanırım ona göre ısınırım:/
O kadar insan sarrafıyım diyosun.
Haha tamam😊
sevmek böyle birşey işte nedeni yok
Aynen öyle
ya bir kızı çok sevdim ama dediğin gibi hiçbir suçu olmayan başka bir kızı hiç sevemiyorum tam bir yorum yapacaktım ki şu sebepten flan die sebepte bulamadım her ikiside insan ama ben diğerine çok farklı baktım bir nedeni olsaydı keşke işte o zaman hep bizi seveni seçerdik ama zor olana nedense gidip acı çekmeyi tercih ediyoruz keşke bir çözümü olsa
İşin güzelliği burada. Sevmek bir nedene bağlı olursa o neden aradan kalktığında sevgi de bitecek anlamına gelir. Bu yüzden böyle güzel :))
ya farkındamısın hep insanlar güzel temiz yüzlü iyi huylu birine aşık olacağını birini seveceğini umar ama karşındakinin bir durusu olur bütün maddeleri unutur onun ağzına bakarsın sevmek aslında güç gibi gelir oysaki acizliktir sevmekten uzak durmak seni en güçlü insan yapar bundan emin ol
Yanlış düşünüyorsun zaman geçtikce ve yaş ilerledikce sevdiğin insan dediğin gibi birisi olacak temiz yüzlü iyi huylu.
Kimler üzdü seni böyle bu genç yaşta 😄😄
:) seni tanımıyorum bana değer verip klavyenin bir kaç tuşuna basıp cevap veriyorsun ya işte bunu bir zamanlar canımdan çok sevdiğim kız yapmıyor geçenlerde öğrendim yeni bir sevgilisi olmuş bana son sözü noldu biliyormusun bir erkeği çok sevdim o beni sevmedi bende diğer erkeklerden acısını çıkardım oysaki adam gibi sevmeseydik bunlar başımıza gelmezdi çok sevdiğimiz insanlar şu an ismimizi ağızlarına almıyorlar sevmemek güzel sigaranı alıp bir köşede içip kendin kendine konuşmak güzel
Şimdi sende o hatayı yapıp birilerinden bir şeylerin acısını çıkarma. Her türlü insan var hayatta önüne bak iyiler kaybetmez kaybedilir bunu da unutma : ))).
Teşekkürler güzel dileklerin için. Aynısını senin için dilerim 😊
karşılıklı çay içince için ısınır
😄😄😄 güzeldi
kısa yazarım lakin çok içliyimdir
:))))))
bir de bakışım çok serttir :D :D :D
Ne alaka onu çözemedim 😄😄😄
hayatta her şeyin açıklaması yoktur yeğen :D
bazen sadece yaşarsın :D
Haklısın amca 😄😄😄
ne demek yeğen :D :D :D
Saygılar amca😄
kendine dikkat et kızım :D :D :D
amcana saygı göster de 24 sat sonra en iyi görüş seç :D
Yok öyle yağma amca 😄😄😄😄😄
ayıp ama Sana yeğen dedik, Seni seçtik özellikle Sen ise amcanı tanımaz oldun zalım yeğen :D
al takip de ettim seni :D
Yok amca ne diyosun biz büyüklere saygılıyızdır da eig için söz vermiyim. 😄😄😄😄
al git sorunu başka yerde sor :D çok kızdım şu an sana :D çok kızdım :D
😕😕😕😕😕😕😕
üzerim işte seni böyle yeğen :D
Cadı olan benim amca :))
Küük Cadı Seni küüçkken de böyleydin Sen çok aramazdın :D takip mi ettin neden adını yazdın yeğen :D
içten bir tebessüm yeter
Bilmem. İçimde ona karşı iyi bir his doğar
Güleryüzlü ve sempatik birine içim çabuk isinir
kendinde benden bir parça taşıması gerek
kafalar uyucak bunu tarif edemem
Kafalarimizin uyusmasi lazim
ne bilim hissettirir kendini o bana
Iyi niyet
Mizah duygusu
içinden geldiği gibi dab-vranmaso
Rahat rahat konuşucam falan
Samimi olması yeterli