Çok zekiyim ama zekamı kullanamıyorum?

IQ seviyem 160 olarak ölçüldü. Fakat ben akrabalarımla aynı apartmanda büyüdüm. Amcam milyoner ve çocukları çok kibirli. Milyoner olan amcam çok dengesizdi küçükken hep beni kovalardı yakalayınca da kafama kafama vururdu. Babam Kazakistandaydı bizi koruyamadı ben küçükken akrabalarım tarafından çok ezildim. Beni evlerine çağırırlardı gözümün önünde nesquik yer bana vermezlerdi. Okulda derslerim çok iyiydi 7 de sbs den 404 yaptim.8 de askeri liseyi kazandim gözden elendim. Lise 1 e geçtiğimde çok çok fena ezildim. Tam 19.5 gün devamsizlik yaptim. O rezil sene bitti anında sayısal yazdım. Amcam bunu yediremedi her gün evlerine çağırdı benden 1 yaş küçük kızının çözemediği soruları çözdürdü. Ama çözemeyince çok fena bağırırdı iyi misin geriz*alı mısın Haydar bile çözer bu soruyu falan yaptı. Hiçbir şeyi takmıyordum artık inanın kendimi çok geriz*kalı hissediyordum. O hissi yıllarca yaşattılar bana. Şu an onların çocukları çok özgüvenli ama ben IQ seviyesi 160 olan bir apt*lım. Beynim o kadar hiçbir şey yapamamaya inanmışki hadi canım Haydara baksana benden daha özgüvenli onlarca arkadaşı var benim neyim var? Diye içlenmiyor değildim. Seneler geçti 12 geldi çattı ygs ye 2 ay kalmış aman bir gürültü bir gürültü amcam derslerimin ağzına sıçtı. Bilerek yaptığına hala inanırım.2 ay boyunca sabahtan akşama kadar portifle ordan oraya mal çektirdi. Aşağımız fabrika bu arada onun fabrikası. Lys ye zaten 2 ay yetmedi. Boru gibi sayisal.100 tane konu var. O sene kazanamadım istediğim bölümü. Şu an 1 sene gecti. Ygs iyi gecti ama Lys ye 1 ay kala amcamin gurultusu hic kesilmedi. Portifle mal cekmeyi gectim, adam okuz gibi bagiriyor patron ya hani. Babam bu arada lise 2 de eve geri geldi. Oda sessiz sakin bir insandir. Babama amcami sikayet ettim en sonunda babamda durumu izah etmis amcamda sadece gülmüs gurultuler hic kesilmedi. Su an takoz gibi bisey atiyorlar aksamin 10 unda. Tak tak tak alistik ama. Zor arkadaslar IQ seviyesi paradan onemsizmis onu anladim.
Çok zekiyim ama zekamı kullanamıyorum?