Annem beni seviyor mu? yoksa sevmiyor mu?

biz annemle bazn iyiyiz bazen kotu ama bu en cok ondan kaynakli oldugunu dusunuyorum annem depresyon hapı kullaniyor arada kullanmadığında ise herseye kiziyor mesela ben soru sordugumda ya da onunla duzgunce konusmaya calistigmda bile sus konusma ben bos konusanlari sevmem diyo ama soru soruyorum sonucta bilmedigim birsey zaten sonra bende ona sanki sen her zamn dogru dolu konusuyorsun diyorum kizdigim icin ama gercekten cok sacma seyler soyluyor konustugu zamanlarda öyle deyince iyice kotu oluyo yani aslinda dogruları soyledigmi o da biliyor ama bağırıp cimciklemeyi tercih ediyo bende cok gururluyumdur yediremiyorum kendime annem olsa bile cunku haksiz ve surekli konusmaya calistigimzda boyle kavga ediyorz surekli bana mana buluyo bnde bisiler diyip karsilik verince kavga ediyoruz surekli ben isterdim ki anne kız gibi iyi anlasalim dertlerimi paylasayim ama izin vermiyor mutfaktaysa beni bıçakla korkutmaya calisiyo bir kere koluma denk gelmisti kolum kesildi diktirmeye bile gitmedik sorarlar diye korktum sonra hocam gordu daha kucuktum o zamn. ortaokuldaydim sukur ki hoca sordu ama ben soylemedim tabi ki bir kere de kolumun ustune geldi kolum yara bere icinde kaldi simdi de yapiyo bzn sinirlenince ama direk odama kaciyorum siniri gidince normale donusuyo artik evden de gitmek istiyorum ama yinede seviyorum cunku cok merhametliyim aileye de onem veririm ne yaparsa yapsin bes dakika sonra gider operim annecim derim o da sever beni ama bazen boyle oluyo ben anlamadan etmeden bir bakmisim beni oldurecek zaten kucuklugumden beri annemle babam kavga eder yanimda kufur ederdi her zamn ama ben onlar gibi olmadim hicbir zamn merhametliyim omrum aglamakla gecti ama artik biraz alistim gibi de yine agliyorum ama zamani gelince mutlu da olmasini biliyorm Şu an benden nefret ediyor ama bir bakmisim aksam ask yasiyoruz boyle olmasaydi keske ask yasiyoruz derken ben ayri duramiyorum hemen barisiyorum sokuluyrum yanina ama eskisi kadar sevgim de saygim da kalmadi ne yapabilrm?
Annem beni seviyor mu? yoksa sevmiyor mu?