Kuzenim eşyamı çaldı. Ne yapmalıyım?

Arkadaslar biz kuzenlerimle otururken odamda cidden görgüsüzlük olsun diye söylemiyorum babamın yurt dışından aldığı yaklaşık 10 15 civarı toplu satılan bileklikti bu arada işte ben bunlara oahalı gözüyle degilde babam aldı gözüyle itina ile saklıyordum yani her zaman takmıyodum altın falan degil normal bilezik sadece benim icin hem manevi hem de güzel iste çok seviyodum bir gün kuzenlerim geldi odamda oturuyoruz ben ve kuzenim yatakta oturmus sohbet ederken digeri dedi ki esyalarını karıştırsam sorun olmaz değil mi dedi ben de yok canım nolucak dedim ve biz sohbet ederken öyle göz ucuyla baktıgımda babamın aldıgı bilekliklere bakıyodu sonra gittiler falan baska sehirde bu arada ben hep takmadıgım için yaklasık 1 hafta sonra bileziklerin yarısından çogu yoktu önce kuzenimi suçlamadım evi temizleyen kadından suphelendim sonra kuzenim bir sosyal hesabından o bileziklerle foto atmasın mı ben cok sinirlendim zaten mesaj attım fotografındaki bileziklerinde cok guzelmiş diye o da arkadasımın dedi bir insan ancak bu kadar ayıp bir sey yapabilir ya görgüsüzlük resmen arkadaslae whatsapptaki mesajlarıma da cevap vermiyo ne yapıcagımı şaşırdım beni çok şaşırttı yapmaz dediğim yaptı ve bir kaç gün sonra bizim şehire geliyolar yine napmalıyım sizce
Kuzenim eşyamı çaldı. Ne yapmalıyım?