Arkadaşlar,
Evliyken yüksek lisans ya da doktora yapmanın nasıl zorlukları vardır? Bu durumda olanlar paylaşabilir misiniz?
Evliyken yüksek lisans ya da doktora yapmanın nasıl zorlukları vardır? Bu durumda olanlar paylaşabilir misiniz?
Ablam şuan yükseklisans yapıo evlendiğinde 2 yıllık açıktan okudu daha sonra 4 yıllık şimdide yükseklisans yapıyor. Zor olan bi durum yok bence. Sınav öncesi bi hafta izin alıp çocuğu bize yolluyo bela olmasın die sonra ders çalışıo.Hiçde başarısız olduğunu görmedim :)
Eşin anlayış gösteriri. Sende başarırısın. Gözünde büyütme..Evleneceksen beklemekle yıllarını geçirme.. İkisi bir arada olur...Kafana takma.endişeye gerek yok...ok ?.
Bu irade meselesi ve dengeyi koruma meselesi.İrade ve istek varsa her şeyi dengelersiniz.Bazen yaşanılması gereken şeyleri ertelememek gerekiyor.
Şu an evli bir tanıdığım doktorasını vermek üzere. Bir de hamile, bir tane de çocuğu var. Engel değildir.
Bir de öldürmeyen ama süründüren bir hastalığı var. Ara ara bir ay falan hastanelik oluyor diyeyim. Rahat ol yaparsın ;).
Cevap
8Cevap
Eğitim her zaman olabilir. Evli ve çocuklu olmasına rağmen üniversite okuyan birini tanıyorum.
Karşılıklı anlayış ve hoşgörü olduktan sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum .
Ablam evliyken yüksek lisans yapmaya çalışıyor. Suanda tez aşamasında ama fazla zamanı kalmıyor.
Eşiyle mı uğraşacak, okuldaki öğrencilerle mı, yoksa zaman ayırıp tezini bitirmeye mı çalışacak.
Hocaları bile evinize önem verin diyorlarmış.
yani engel çok da
sen ben yaparım hırsına bürünürsen gerisi tınnn:))
Evliyken okumak zordur ama eşin seni anlayan biriyse fazla zorlanmazsın.
Eğitimin yaşı yoktur.Eğitimin medeni hali yoktur.Sadece biraz daha zor olur o kadar :)
elbet zordur,5 ay sonra evlenicem 1 sene evliyken okula devam ediyor olacam deneyip görmek lazım :)
bnce evlilik kolay birşey degıl buyuzden bircok engel cıkabilir karsına
tabiki zorlukları olacaktır mücadele etmeli zorda olsa
Maddi sorun olabiliyor ama maddi yönden bir aksaklık çıkmazsa sorun olmaz.
bu soruyu bi bayan olarak kendine sor erkek arkadaşın devem etse tepkin ne olurdu senin
neden iş mi bulamıyor?
Kolay gelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar