Ahlaksızların Ahlak Dersi Vermesi?

Etrafta, özellikle bu sitede ahlak dersi veren kişilerin en küçük şeyden tahrik olduklarını gördüm. Konuyu açandan, konuya destek verene kadar herkesi suçlayıp, kendilerini herşeye tahrik olan yeni bir tür olarak aklamaya çalışıyorlardı. Toplumun ahlak kurallarına uyduğunu düşündükleri kişileri övüyor fakat uymadığını düşündükleri kişileri ister cinsel ister hakaret yoluyla taciz ediyorlardı. Taciz etmeyen bir kitle varsa bile ağzının suyu akarak cinsel konularda geziyor ama günün sonunda ahlak dersi vermeye çalışıyordu. Adama sorarlar camiyi arıyosan k*ranede işin ne? İşin en ilginç yanı da herkesi kendileri gibi sanıyorlardı. Bunun hakkında bir video da yapılmış. Ne düşünüyosunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
@tncz9 beni engelleyip özelde devam edelim diyorsun. Konu hem cinsel konularda gezip hem ahlak dersi verip hem ağır ithamlarda bulunan kişiler ama belliki sen yazdığımı dahi okumamışın, güzel bir uyarıda bulunmalı diyorsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdiye kadar böyle konularda gezip millete ahlak dersi verenlerin düzgün üsluplu olduğunu görmedim. Biryerde açık veriyolar. Düzgün insan zaten kimseye karışmıyor.
Ahlaksızların Ahlak Dersi Vermesi?