Annem öleli 7 ay oldu o günden beri Allaha inancım kalmadı hep ağlayıp isyan edenlerdenim ama kafam çok karışık ölmek istiyorum annem varken çok mutluydum ama şimdi kalbim acıyor sanki kocaman boşluk var hiç şükür etmeyip isyan ediyorum allah bana küsmüşmüdür?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her zaman sukret. ne olursa olsun.
Derdi veren allah. seni sınıyor ve sen bu sınavdan kalıyorsun. tabii isyan etmeye devam edersen.
Bende babasız yetiştim mesela. ama hep şükrettim. zorlu şartlar altında olmama rağmen bu durumun bana artıları oldu. hayatı erken tanıdım. insanların bakış açılarını gördüm. birisinin eline düşersen ne oluyormuş onu gördüm. ihanet neymiş bunu gördüm. gördümde gördüm yani. bundan ötürü , toz pembe görmediğim için şükrediyorum. rabbime veriyorum sırtımı. başarısız olduğum bir sürüde şey oldu fakat üzüldüğüm tek bir şey var sadece. içimdeki çocuk hep yarım kaldı. öyle de kalacak.. buna bir çözüm bulamam. fakat senin sorununun çözümü ortada. sende ölmeden önce tövbe et. hayatında şükredeceğin o kadar çok şey var ki.. belki de görmekte zorlanıyorsundur. sahip olduğun elin ayağın gözlerin kulakların var. belki okuma şansına sahipsin bir çok kişi bulamazken. say say bitmez. git isyan edenleri araştır kurandan. yaptigindan oturu nasil pisman oluyorsun o zaman gor. kurani okumadigina gore bu kadar rahat konusmaninda sebebi belli gibi. dedigimi dinle. lakin cikartilacak dersler vardir bunlarda010 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ölen biri şükür edebiliyorsa o onun problemi ben canimdan birilerini kopardiysa benden şükür edemem bana verdiği emekleri görmezden gelemem eğer sırf bu yüzden cehenneme gidicek sem giderim
- +1 yıl
Er ya da geç. zaten ölecekti.
Her nefis ölümü tadacaktır diyor rabbimiz ayetinde. senin bunu bilerek yaşaman gerekirdi. biliyorum ki sen sadece vicdan azabi cekiyorsun. keske ona daha iyi davransaydim. of bile deseydim diye. zira burda suclu taraf gene sensin. iyi davransaydinda vicdanin rahat olsaydi. vicdanin rahat olsaydida simdi isyan ediyor olmasaydin..
Zira senin kurani okumadigin cok belli. ki bu kadar rahat konusabiliyorsun. hazreti yusufu ve babasi yakubun olayini bilmiyorsun. en azindan dizisini seyredebilirsin. goreceksin ki sen anneni rabbinden daha cok severek sirk kosuyorsun ve isyan ediyorsun. cehennemin olayi o kadar basit degil. sen sauna filan zannediyorsun orayi. ayeti okumadin bari sunu soyleyim sana. al eline ćakmağî. tut eline. canın mı yandı? Tutmaya devam et. illaki elini oradan çekeceksin. yiyorsa çekme bakalım. haaa, oraya gittiğinde , senin 2 saniye dayanamadığın ateşten daha beter bir ateş olacak orada.
- +1 yıl
Cehennem atesinin zerre kadari dunyaya gelse , dunya kule donusurdu deniliyor. orada bir zakkum agaci vardir. ondan irin akar ve insanlar acliktan ondan yemek zorunda kalir. eger o zakkum agaci yemeginin bir damlasi , dunyadaki denize duşse , tum insanlik zehirlenirdi deniliyor ayette. arastir ve oku. sen sadece aciz bir kulsun. sana acik konusayim cunku isin guzel tarafindan anlamiyorsun. git rabbine isyan et.. sonuc ne olacak? Eline ne gececek? Afedersin senin gibilere sığır bile denmez. neden biliyor musun? Sigir kendine araba carpacagini bile bile yolun ortasinda gevis getirmeye devam eder. fakat sen sigirdanda asagi bir seviyedesin. cunku sende dusunme kabiliyeti var. cehennem azabi var deniliyor. ve bak bende vesile oluyorum seni uyariyorum. eger sen cenneti haketmek icin tivbe ederde hayatina ceki duzen verirsen , rabbinden anneni gormeyi dileyebilirsin. bu daha hayirli degil midir? Sadece dusun ve hayal et. bahsettigin sey dile kolay.
- +1 yıl
Zira ben senin iyiligini istiyorum. ve ben senin 7 aydir cektigin eksikligi 4 yasimdan beri cekiyorum. ben babam olmadigi icin cok kisiden dayak yedim. sevdigim kizin onunde dayak yedim. bu vesile ile spora basladim. eski turkiye sampiyonuyum bu arada tekvandoda. daha saglikli bir vucuda sahip oldum. param yoktu. parami kazandim ve bu sayede kendime guzel kitaplar aldim. egitim gordum ve gormeye de devam ediyorum. insanlarin gercek yuzunu gordum. ve igrenc yuzlerini tekrar gormemek icin tekrar o islere girmemek icin simdi derslerime calisiyorum. polis olmak istiyordum. puanim yetnedi. basarisiz diye asagiladilar beni. ben hayirlisi olsun diye dua ettim ve sukrettim. askerlige gittim en son asamada komik bir sekilde kaybettim. uzuldum fakat isyan etmedim. simdi ise cok daha iyi bir gelecek beni bekliyor. yani hepsi beni ileriki zamanlara hazirlamis olan hatalardi. o yuzden sevincliyimseninde boyle bakmab gerek. umarim sozlerimi dinlersin. zira bunlarda cikarilacak dersler vardir.
Soran+1 yılRabbime saygısızlık yapmam Rabbim ne kadar çok sevdiğimi unutmam şükür edemem ama ondanda faz geçemem sığır yerine konulup konulmam kötü bişey değil ikimizinde Rabbimiz tarafından yaratılırız
- +1 yıl
sen bu işi sevgili işlerine filan benzetiyorsun heralde...
dediğimi yap. ben sana diyeceğimi dedim.
sadece aç ve kuran mealini oku.
baştan sona.
olur ya bir gün dersin birisi böyle böyle demişti diye.
yolun yol değil ama. ölmeden önce yolunu doğruya çevir. niyetin doğru olmadıktan sonra ne yapsanda fayda etmez. sen bu işi kişisel şahsi algılıyorsun. ona kalırsa peygamber efendimiz hem annesiz hem babasız yetişti. bir tek dedesi vardı ona sahip çıkan. o bile öldü.
amcası vardı kendisine sahip çıkan. oda öldü. peki onda hiç böyle birşey duydun mu?
o namazlarını eksiksiz kılar. üstüne de saatlerce namaz kılardı. ona sorarlardı. zaten cennete gideceksin. sen peygambersin diyerekten. oda şükretmek için olduğunu söylerdi. yani bize verilenler öyle nimetler ki... sadece bakış açın yanlış. sen bardağı sadece boş tarafıyla görüyorsun.. neyse artık kalın sağlıcakla.
ha belki de yanlış anlamışsındır. kimse yakını , bir sevdiği öldüğü için şükretmez.
doğru da değil zaten. - +1 yıl
şu noktadan sonra yapabileceğin tek şey ona dua edip salih amel işlemen. bol bol fatiha göndermen. hala sorun yaratırsa da birpsikologa görünmende fayda var. ve şunu da bilmelisin ki zaman her şeyin ilacıdır. zamanla geçecek inan. neler geçmiyor ki hayatımızda. sadece kafanı farklı şeylere yoğunlaştır. unutma ki hayat halen devam ediyor.
Soran+1 yılHayat benim için boş saçma ölmek istiyorum
- +1 yıl
Kıyamet alametlerinden birisidir aynı zamanda bu.
İnsanlar yaşamaktan bıkıp ölülere imrenecekler..
Unutma. sen hala sınavdasın. hala bir şansın var. bu şansı değerlendir. zira onlar da senin yerinde olmayı isterlerdi emin ol. ölenle ölünmez derler. bu konuda en büyük ilaç gene sensin. kendine inanman ve de bu karamsarlıktan kurtulman gerek. ve bu kurtuluş ölümle olmayacaktır emin ol. - +1 yıl
Hayatta yasamadigin daha cok sey var. guzellikleriyle kotulukleriyle. belki ilerde sende anne olacaksın. yaşama sebebin ve mutluluk kaynağın çocukların olacak. hiç bilemezsin. hayat bir çikolata kutusu gibidir :] ne çıkacağını asla bilemezsin. forrest ın annesinin sözü. izlemissen eğer. Her neyse umarım mutlu ve huzurlu bir yaşam sürersin kardeşim. rabbim seni doğru yola gelmende yardımcın olsun
En İyi Cevaplar
Allah benim rehberimi , kardeşimi, abimi.. yani her açıdan arkadaş gibi olduğum babamı aldı.. ama zaten veren de o değil miydi.. ben isyankar olamam u hakkım da yok bu haddim de değil.. Seni kısmen anlayabiliyorum ama.. bunları atlatacaksın.. kendine yaşamını anlamlı kılacak bir amaç belirle.. zaten öyle bir amacın var.. o da belli.. neyse onun dışında yan amaçlar belirle.. bu senin kötü düşüncelerini dağıtacaktır buna emin ol.. Allah kuluna küsmez hemde asla.. çünkü Allah birine küsse onun hali ne olur... bak işte görüyor musun... Allah demişsin demek ki inancın var.. Biliyorsan eğer namaz kıl.. bilmiyorsan.. öğren biraz kur'an dinle.. bunlar acını kabullenmeni sağlayacak şeytanın sanki bunlar sadece senin başına gelmiş gibi vermiş olduğu vesvese gidecek.. Allah yardımcın olsun..
017 Yorumla
Soran+1 yılBen 3 abimi 1 ablami dedemi babannemi diğer dedemi anneannemi amcami kaybettim anne tarafı beni reddetti annemin ölümü benden bilindiği üzerine baba tarafında beni görmezden geliyor ve tek suçun annemi kurtaramamam ve şimdi babam ölüyor kimsem kalmadı ben isyan etmiyim kim etsin ölcek gibiyim kalbim çok acıyor allahi seviyorum bazende isyan ediyorum
- +1 yıl
Allah şahidimdir ki.. sana yardımcı olmak isterim.. ama nasıl bilmiyorum.. çooooook çoookk zor durumda kalırsan her ne konuda olursa olsun İsyan sana fayda vermeyecek... Senin durumun gerçekten çook zor ama Rabbim yardımcın olsun.. sen üzerine düşenleri yap ve duanı eksik etme.. Muhakkak sana bir kapı açılacak.. ama nerden ama nasıl bilinmezz..
Soran+1 yılEtrafımda bir tane iyi insan yok beni ne yalniz birakiyorlar nede başımi belaya sokmadan duruyorlar allah bana acisaydi bu duruma sokmazdı
- +1 yıl
seninle arkadaş olmak ve yanında olmak isterdim... ama bu imkansız.. çok üzgünüm.. Ama senin bunları atlatacağını biliyorum.. bu kadar büyük acılar içinde hâla ayaktaysan. bunu başaracaksın... Beni yanlış anlama amam bak gör insanları bir günde yüzlercesi ölüyor.. sen hayatın durduğunu hiç gördün mü.. hayat devam ediyor.. sende hayata atıl şartlarına uygun olarak.. kimsesiz de değilsin Senin bir Allah'ın var.. İnsanlardan medet bekleme.. sahipsizim de deme.. lütfen dediklerim çerçevesinde kendine sağlıklı bir yol çizzz.. Benim nacizane tavsiyem bu... konuşmak istersen ben buradayımm.. seni dinlerimm..
Soran+1 yılİnsanlar bana zarar veriyor ama allah görüyor birsey yapmıyor hergün kurtar beni diye yalvarıyorum içki sigara herşey yanımda kullanılıyor annen babam varken kimse bana elini süremezdi şimdi ise..
- +1 yıl
ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum.. ama eğer bir yol görebilseydim ve şu an orada olsaydım sana elimi uzatırdım.. eğer korumasızsan koruma talep edebilirsin ya da şefkat evlerini kullanabilirsin.. orada kalmak zorunda değilsin.. çok samimi kuruluşlar var.. alternatifleri araştır... muhakkak bir çare bulacaksın, göreceksin.. internette az bir zaman ayırarak ve şerefsizlere de dikkat ederek... kendine uygun bir yer bulabilirsn.. Yine diyorummmmmmm.. O seni yalnız bırakmadı ve sen onu bırakmadıkçada seni bırakacak değil...
Soran+1 yılİnsan düştüğü çukura tek başına çıkamaz biri ona el uzatırsa çıkar ya da ölürse ya da benim tek çarem ölüm
Soran+1 yılBenim tek mutluluğum öldüğüm zaman olcak
Soran+1 yılCehennemde yanmaya razıyım burda kötü insanların elinde kötü hallere düşeceğime en azından orda elini kimse saçıma bile süremez
Soran+1 yılOlsa burda durmam ki giderim ama artık burayı bırakamam onların yanında kalmak zorundayım benim kaderim buymuş kimse bişey yapamaz buna 😔
Soran+1 yılİnşallah bundan sonra yardım eder
Soran+1 yılDediğin gibi olsun
+1 yılAllah o kadar merhametli ki sen bir tövbe et gönülden bütün isyanlarını şikayetlerini hatalarını bir anda siler O sana senden daha merhametli Hz. eyup kissasini okumani Hz. yunus kissasini okumani tavsiye ederim kardeşim Allah annenin mekanini cennet etsin inşallah çok güzel cennet bahcelerinde kavusursunuz orada bir daha hiiiic ayrılık ve üzüntü yok
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur aminn
- +1 yıl
Bir de şunu söyleyeyim senin yaptığın her iyilikten annende faydalanir namazindan orucundan annenede sevap gider sen onun devam eden cennet kapisisin bence annene booool sevap topla iyi akşamlar kardesim
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur iyi akşamlar
bir ayet var "RABBİN SANA DARILMADI VE SENİ TERKETMEDİ" düşün bak bunca yaptığına rağmen bırak ayan bir varlık sana önerim youtube da hayalhanem diye yaz ve kanallarındaki videoları izle iyi gelecektir
https://m.youtube.com/watch?v=QcyzjQuINGMhttps://m.youtube.com/watch?v=4C3Tt58pliA
Bunlarada bak lütfen sadece 15 dakikanı alır12 Yorumla
Soran+1 yılDinliyim Sağol
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. hepimizin annesi bir gün ölcek, herkes isyan mı etsin o halde? hz eyübün 10 çocuğu birden öldü isyan mı etti? neden kabul etmiyorsun annene canı o verdi o aldı bunu kabul et isyan etme, sen de birgün anne olceksin sen de bir gün göçüp gitceksin, hiç olmamış gibi hiç yaşamamış gibi koskocaman bir yalan içinde.
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçti daha
+1 yılUnutma herkesin kıyameti ölümüdür. Allah'ı bu kadar basite indirgemeni anlıyorum çünkü içinde yetişdiğin toplum sana öyle bir allah modelini öğretti ki sen de ona göre inanmaya başladın. Allah bizim kadar basit kullara müdahale asla müdahale etmez zaten etmiş olsaydı inanç kavramının bir karşılığı olmazdı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah diyince insanın aklına körü gördürür yürüyemeyeni yürütür fakire para verir diye düşünür ama tam tersi allah bizlere hiç birşey vermiyor
- +1 yıl
Aynen öyle birkaç istisna hariç.(dua vs.)
+1 yılALLAH (C. C.) Rahmet Eylesin, Günahlarını Affetsin, Mekanı Cennet Olsun. Bu Aziz Mübarek Cuma Akşamı Tövbe Et.
HZ. ALLAH Merhametlilerin En Merhametlisidir! ALLAH (C. C.) Sadece Kendisine (Tövbe Haşa) Şirk Koşulması Dışında İstediği Kimselerin Bütün Günahlarını Bağışlar.
''ALLAH, Kendisine Şirk Koşulmasının Dışındaki İstediği Kimselerin Bütün Günahlarını Bağışlar.'' (Nisa)31 Yorumla- +1 yıl
Birde kul hakkı. Şirk + kul hakkı yani affedilmeyecek olan günahlar.
+1 yılAllah kulundan asla vaz geçmez taki son nefesine kadar ve İmanlıölsen günakarda olsan cezalarını çektikten sonra yine cennet bahçesine kavuşursun. Allahtan ümidini umudunu kesme o çok merhametlidir tövbe et , kalbinde huzur bulasın dua etki annen kabrinde rahat uyusun.
00 Yorumla
+1 yılMüslümansın sanırım ama İslamı zerre bilmediğin aşikar. Önce anne ye olan görevini yerine getireceksin dualarınla. Sonra Allah a karşı borcun nedir kulluk nedir neler yapman gerekir bunları öğreneceksin. Bu şekilde davrandıgın sürece isyanın kat be kat artacagından emin olabilirsin. Yaşın daha çok genç. Biran önce ilimde geliştirmelisin kendini.
00 Yorumla
+1 yılBence küsmüştür ama hatanı anladıysan ve pişmansan allah seni affeder yeter ki dua et. Annenin sana ihtiyacı var ama ölmek çare değil eğer ecelin gelmeden ölürsen kavuşamazsınız isyan etme hiç bir zaman sadece dua et annen için rabbim cennetin en güzel kösesinde ona yer ayirsin diye.
00 Yorumla
+1 yılAllah sabir versin basin sagolsun
Ama sence yarattigi kuluna kusmek ne getirir ki rabbime veya ne goturur senin isyanin peki sen sabredersen vedogum gibi olumude dogal olarak kabullenir ve sukredersen rabbime bir faydasi olmaz ama kendine olur belki.00 YorumlaAllah kuluna sırtını dönmez.
Acından böyle yaptığını bilir artık toparlanma zamanıdır bu soruyu sorduğun an doğru yola girdin.
Şunu unutma rahmetli annen şu an gerçek dünyadaki yaşamına başladı senlnde yapman gereken ona layık evlat olmaktır20 Yorumla
+1 yılEğer sitem edersen mutlu olamazsın zaten canım. Öncelikle Allah tan af dileyeceksin. O af dileyen kulunu affeder. Daha sonra ise şükredeceksin. Ne olursa olsun bunada şükür daha kötüsü de olabilirdi diyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılBende annemi kaybedeli 6 sene oldu. 41 yaşında kaybettim. İsyan etme. Dua et. Annenin en çok ona ihtiyacı var. İNŞALLAH yerinde rahattır.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılAllah tövbe edin sizi bağışlayayım demiş sende tövbeni et isyanı bırakmaya çalış zaten Allah yardımcın olacaktır bu arada başın saolsun :)
00 Yorumla
+1 yılBugün başka bir soruda daha yazdım dünyada adalet yok benimde öyle bir islamiyet inancım yok lakin sen mutlu olmaya bak daha gençsin önünde çok uzun bir yol var. Oku , öğren, sevin, üzül yaşa yani her şeye zamanla alışırsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah adaletli davranmıyor beni anlıyorsundi mi
- +1 yıl
İnanmayan insanların bazıları bu yüzden inanmıyor canın çok sıkkın olursa bu olay üzerinde düşünmek yerine kafanı dağıtacak şeyler yap.
hayır küsmez, ama isyan etmeyi bırak lütfen
biliyorum acın büyük, Allah acını azaltsın.
ama imtihan...
mutlu olmaya bakmalısın, inşallah önüne güzel şeyler çıkar ve mutlu olursun şu fani dünyada02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur
+1 yılAhirette hepimiz ölmüşlerimizle görüşeceğiz zaten. ALLAH'a iman edip ibadete yönlenmem. Annenin arkasınada yasin oku bence. Üzülme bu kadar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen O'na bir adım at o sana koşarak gelir.
Yani bir af dilemene bakar canım.00 Yorumla
+1 yılBaşın sağ olsun. Sakın öyle düşünme Allah sevdiği Kulunu yanına alırmış. Her canlı bir gün ölecek zaten bunları düşünüp kafanı yorma.
00 Yorumla
+1 yılSunu dusunuyosan inancin vardir tovbe et yeter allah daima affeden ve merhamet edendir sak8n boyle dusunme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annedeki şefkatin kaç misli olan allahu teala neden küssün
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o sevgiyi ben göremiyorum
kul Allah'a nasıl bakarsa oda ona öyle bakar derler
10 Yorumla
+1 yılTövbe et yalvar Allah'a Allah'tan baska kimsemiz yokki bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılYok. Onu sevdiğin belli. Ona geri dön. Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah anneni cennetine alsın. İyi geceler
00 Yorumla
+1 yılDaha acın taze alışırsın kendi canına zarar verirsen Allah bu sefer affetmez. Annenin yaşam süresi kaderi bu kadarmış. Şimdi hemen tövbe et. Allah tövbe edenleri bağışlar.
00 Yorumla
+1 yılÖlüm canlılar içindir. Hayat şartları. Birgün hepimiz ölecez. Allah ıslah etsin ne diyelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılölmeden önce tövbe ederse şirki-allaha ortak koşma-yı bile affediyor ama ölmeden önce.
00 YorumlaAllah insan mı küsüp trip atsın:D
09 Yorumla- +1 yıl
Komik bir durum yok ortada, patavatsizligin anlami yok
- +1 yıl
@Tipikbalikk dimi balık hanım allah insan değil ama Allah'a hakaret oluyor bana göre iğneleme de mi yapmayalım? :( 😢😥😰😭
- +1 yıl
Gamzecim, bu dusuncede olabilirsin buna saygi duyarim ama maalesef bu dogru bir hareket degil. Allaha hakaret cok buyuk bir hatadir, seni yaratan, Şu an basina ne geliyorsa ne yasiyorsan bunu belirleyende odur. Bende babami kaybettim hemde senin kadar buyuk degildim. 12 yasindaydim, basta anlamadim ne oluyor olum ne demek diye ama Şu an 18 yasinda bu kavram tamamen oturdu artik bende ve bu dunyada kimin basina ne gelir hic belli degil, olum disinda. Bu bir dongu malesef ki, birileri hayata gozlerini acarken digeri kapatmak zorunda, arkasinda insanlari birakarak. Ama olumu sakin kotu bisey olarak algilama evet bizler, geride kalanlar icin inanilmaz kotu bir durum ama giden taraf icin aslinda o kadar guzel ki.. Asil gercek hayata, gercek dunyaya erisen onlar. Bak annen bu dunyadan ne goturdu? Hicbir sey.. Cunku burasi yalan. Asil olan orasidir. Annen en guzelini yasamaya gitti, yasiyor da Şu an eminim ki. Kendini uzme demeyecegim, ne kadar zor oldugunu cok iyi bilirim ama care yok..
- +1 yıl
Allaha hakaret, igneleme bunun gibi seyler yapmak cok yanlis cunku baktiginda bu sadece senin basina gelen bisey degil. Olmasi gereken oluyor, dongu donuyor. Yaptigin ignelemeler seni daha kotu durumlara surukleyebilir. Sen sadece Allahtan sabir dile kendine ve annen icin dua et, gunahlarinin affedilmesini dile annen icin ve tovbe et sakin bir daha bu tarz bir harekette bulunma, donup dolasip seni bulur, sadece tavsiye yanlis anlama ama en dogrusu senin icin bu. Allah rahmet eylesin, annenin mekani cennet olsun insallah🙏🏻
- +1 yıl
@Tipikbalikk gamze ben değilim burda allah a insan gibi davranılmayacağını belirttim :( bu kadar yüklenmeseydn keşke :'(
Soran+1 yılBen sadece içimdekini sizlerle paylaştım allaha hareket edecek kadar patavatsiz değilim gereksiz mesajlar atmayın
- +1 yıl
Patavatsiz kelimesi size degildi, anlama kabiliyetiniz olsaydi keske, uzuldum sizin adiniza :)
Soran+1 yıl@Tipikbalikk allaha hakaret ediyor diyen kimdi anlama sorunu olan sensin
- +1 yıl
Hakaret eden sizsiniz demedim, hakaret etmekte igneleme yapmakta yanlis dedim cunku yorumu yazan ignelemede mi yapmayalim dedi
Kul Allah'a kussede Allah kul'una kusmez.
00 YorumlaŞirk koşmadığın sürece geri dönme şansın var
03 Yorumla
Soran+1 yılŞirk koşmak derken
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah cc habibinide sav yetim ve öksüz bıraktı,
00 Yorumla
+1 yılAllah küsmez de sen günaha giriyosun
00 Yorumla
+1 yılTovbe et. Allah bagislayicidir. Yeterki tovbe et
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşın sağolsun :/
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Yorum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok yanlış yoldasn
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi