komuşumuzun oğlu, sevgilisi ile ne olursa annesine söylüyor. sanırım annesinin söylediklerini de sevgilisine taşıyor. ıyyyyy :P
annesi ile her şeyi payşalanlar var mı?
annesi ile her şeyi payşalanlar var mı?
kızlar anneleri ile paylaşır bu tür şeyleri o bile normal degıl gercide
erkek nasıl yaparki böyle nasıl bir erkek la o?:)
5 tane abim evlenmek istedigini söylemeyemedigi için
o istegi oldugunda camları filan kırarda annem anlar evlenmek istediklerini:
insan biraz utanır yaw nasıl anlatılır ki o :)
atıyorum 20 yaşındasındır 2 senelik arkadaşına mı güvenebilirsin 20 senelik annene mi birde burdan düşün ama senin dediğin arkadaş biraz abartmış herşey söylenir mi ya :S
tam bir ana kuzusu ağzı süt kokan erkek tip :P ben bile anlatmıyorm la :D
allah düsmanimin basina vermesin öyle bir erkek arkadas
Cevap
19Cevap
Hayatta paylaşmam ne o öyle be kız gibi annede olsa aranda bir resmiyet olur böyle konularda özel hayatla aileyim karıştırmam ben düşünsene babama gidicem
+ Baba sevgilimden ayrıldım çok mutsuzum :(
- Yürü lan eşşek sıpası dersine çalış
Annemi severim herşeyi paylaşırım ki hayatta benim için kendisinden daha fazla fedakarlık yapan biri çıkmadı, mutlak güvendiğim tek insandır ama sevgililerimden gönül maceralarımdan hiç bahsetmem.
hiç yapmadım aslada yapmam . ama anneme seviyorum anne dedim kızdan biraz bahsettim o günde bana mesaj attı ayrılalım diye.
ben kimseyle paylaşmam. yaşadığım şeyler beni ilgilendirir özelimi anlatmayı seven biri değilim.
hayatımda anneme "acıktım" "yemek varmı" "çamaşır yıkandımı" kelimelerinden farklı birşey söylemedim :D
Ben paylaşmam. Bayanların paylaşmasını anladıkta erkeklerin anlatması ne oluyuor.
annem devamlı küsüyo bana hiçbirşey anlatmıyorum diye .
çocugun anneside sana mı anlatta bunu, çocuk anasına çekmiş demekki
öyle detaylı anlatılmaz o ne öyle. ciddi birşey varsa söylenir, o merak ettiklerini sorar sen de cevaplarsın. diğer türlüsü çok saçma
erkek var erkek var...anne var anne var...kişiden kişiye ve duruma göre değişir. akıl önemli..aklın yolu.
ben olanı biteni cami minaresine çıkıp mahalle eşrafıyla paylaşıyorum!
niye olmadımı kızlarda annelerine herşeyi anlatmıyormu adamın altına yatsa anneside onay veriyor nerdeyse
her şeyi değil tabii. ama bazı şeyleri paylaşırım. anne neticede :)
böyle bir erkek aman aman daha neler
olsaydı yinede paylaşamazdım sanırım
akılmı alıyordur annesinden ne :S:S:S
öyle dedikodu değilde konuşuruz anne baba ile
O nasıl bir erkekmiş la :D
değil anneme kimseye anlatmam
sadece sordugu zaman doğruyu söylüyorum :)
yok artikkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar