bu köle olmaya meraklı erkekler ne kadar ciddiler? bazısı sırf meraktan veya kimyasal sebelerden gibime geliyor :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef bunu kötüye kullananlar var hak veriyorum cinsellik için köle takliti yapan erkekler var o yüzden hepimizi sapık olarak görüyolar. Ama biz asla cinsellik istemeyiz, sadece bir bayan tarafından aşagılanmak bize zevk veriyo, bu sonradan kazanılan bir özellik değil genlerimiz böyle biz böyle doğmuşuz değiştiremeyiz malesef böyle kabul etmeliyiz kendimizi. Normal bir erkeği erkekliğinden soğutucak şeyleri biz bize zorla yaptırılmasından hoşlanıyoruz, bize bir bayan tarafından tokat atılması tekme atılması hatta kanlar içinde bırakana kadar dayak atılması zorla ayaklarınınaltının öptürülmesi küfür edilmesi vb vb. hoşumuza gidiyor. Biliyorum dışardan size çok saçma geliyo ama malesef yapabilceğimiz birşey yok böyle doğmuşuz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gayette ciddiyim kölelik cinsellik demek degil bu bir yasam tarzı ayrıca sahibe ve köle kavramı baska paralı seyler ilede karıstırılmamalı, saygı güven gizililik oldugu sürece yasanabilcek daimi olarak devam edilebilecek bir durum oldugunu düşünüyorum. Ama herkesin amacı farklı ya da cıkar ilişkisine döndüğü için gercek sahibe köle kavramı malesef yok denecek kadar az. Zaten yasamıs olan az cok bilir , yasamayan sapıklık sacmalık olarak görenlerde kendi fikirleridir saygı duyuyorum. Önemli olan bir şey daha malesef cok cok önyargılı insanlar oldugumuz için zor bir durum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim vardı bir kölem ya tokatlıyodum azarlıyodum ayaklarımı öp diyodum öpüyodu falan tam ego kasmalık insanlar :D ama gerçekten köle ruhlu biri bulmak zor tabi
46 Yorumla- +1 yıl
Beni döv 😞
- +1 yıl
Lütfen 😞
Cevap sahibi+1 yılkölem var zaten bir gidin ya böyle internetten zor bulursunuz kendinize sahibe
- +1 yıl
nereden bulmuştunuz birbirinizi peki?
En son bana kölen olmak istiyorum diye mesaj atana "öyleyse ilk emrim bana mesaj atmak yasak" yazmıştım birdaha da mesaj gelmedi. Baya ciddiye alıyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha 😀
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
67Cevap
+1 yılköle nedir abi ben anlamıyorum bu erkekleri gidiyonuz kızların yalakası oluyonuz sonra bak sizle dalga geçiyorlar yazık. bende kızları kullanıyorum sizin yüzünüzden.
02 Yorumla- +1 yıl
kızları kullanma klavuzunu senden indiriyoruz o zaman :D
- +1 yıl
indir onuda benden indir :) sayın erkeklerin efendisi :)
Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Bitanesini yakala çağır eve, bağla kelepçeylen. evi ocağı bir güzel sildir, kıyı köşe temizlet bak bir daha tövbe etmiyormu :D :D :D
18 Yorumla- +1 yıl
vaz geçmez onu yapmak için yalvaranlar var ya
- +1 yıl
Bu kadar böyle erkek varken neden yardımcı tutulup para verilsin ki :D
- +1 yıl
:)) yok canım yaaa onların kölelik dedikleri ne kadar yazdıklarında belli etmemiş olsalarda işi cinselliğe sekse dökmek, bırak yaaa kim öyle her emri yapmak ister.. gerçekten onu yapacak olan zaten psikolojik sorunludur, tasmalı köpek misali al dışarda gezdir. ama kontrolden çıkarsa senide sürükler :D :D
- +1 yıl
@Kartonhelva
Walla ne bilim türlü türlü manyak var, kadınlara yakın olayım diye heralde normal yakınlık kuramayan çareyi bunda buluyor tahminimce ama aklı başında normal bir kadın böyle işlere girmez sanırım :D
onlarada kendileri gibi manyak bir kadın lazım anca :D :D - +1 yıl
Evi temizlet sonra kov:D
- +1 yıl
@Kartonhelva
Walla erkek olarak yakalamam zor. yoksa bitane bulsam asrın temizliğini yaptıracam ama dediğim gibi bunların gerçek kölelikle falan alakaların yok tamamen karşı cinse yakın olmak amaç başka bişi yok 100 tanesini alsan belki gerçek bitane köle bulursun :D - +1 yıl
Tam tersı mınnet duyar cunku o ankı yasadıgı algıladıgı detayların degeri hic birseye kıyasla cok onemli Emir aldıgı Sahıbesı veya Efendısı nın ses tonu topuk seslerı durusu gulusu esas dersi ise Sahıbesının temizliği kontrol etmesı ve bır kusur bulup fızıksel olarak cezalandırması kıssadsn hısse dayak yemesıdır gercek bılıncaltındaki neden budur bunun dısındakı beklentılerı hıssettıren veya dikte eden kısiler köle ruhlu olamazlar
- +1 yıl
@Kartonhelva gelebilirim bu şekilde temizliğe 😊
+1 yılKölelik abazalık ya da sapkınlık degıldır içselltırılmıs duyguların dısa vurumudur der sigmund freud
Yasam tarzıdır grinin elli tonundakı kürklü venusteki gibi tutkunun esaretle dans etmesidir D/s bazı renklere odaklanabılmektir siyah ve tonlarından griye kırmızıdan beyaza gecmek en özel seklıyle yasamaktır Bdsm gerceklık ve dogallıktır hayatın her alanında feminem detaylara dikkatlıce bakmaktır00 Yorumla
+1 yılMerak edip istiyor olabilir, küçükken sevgisizlik ilgisizlik falan görmüş olabilir, kadınlarla pek muhabbeti yoktur yaklaşmanın yolu olarak görebilir, güzel kadınlarla muhabbet etmek için köle olmak isteyebilir, büyük ihtimalle işi gücü yoktur ama kadınlar istemese bu heriflerde köle falan olmayı arzu etmez heralde
00 Yorumla
+1 yılInsanin biraz kendine, şekline şemaline saygısı olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
malı evet
ciddiyseler durum da beter demektir bu daha acı birşey :(
02 Yorumla- +1 yıl
neden ki
aslında libido tavan yapıyor kadınıın tuvalete gittiğini 2 metre kefene sarılıp 2 metre yerin altına çukura gömülüp böcekelre yem olacağını unutuyorlarda ondan böyle yapıyorlar bir anlık libido etkisi işte
00 Yorumla
+1 yılBenim tarzım değil.
Erkek dediğin hem cinsellikte hem aşk ilişkisinde baskın olur.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabam cezaevine girince Almanya’da üvey annem ve üvey ablalarımla 8 sene aynı evde kaldım. Resmen evin kölesi hizmetçisi gibiydim. Yeri geldi boklarını temizlettiler yeri geldi dayak attılar. Kadınlara köle olmak isteyen erkekleri o eve bir atmak lazımdı.
00 YorumlaGayet ciddiyim efendim, tamamen köle ruhlu ezik biriyim..
00 YorumlaKimse meraklı değil, emin olun. Burada sadece troll amaçlı yazıyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
yo benim daha önce ciddi ciddi kölem oldu da buradan değildi :D
Salak kizların mal erkeklerle imtihanı diyorum ben bu duruma :)
04 Yorumla- +1 yıl
her emrini yaprtıran kız neden mal oldu şimdi :D
- +1 yıl
Kiz mal degil salak yanlis anlaşılmasın :)) Karşısındaki zaten umutsuz vaka bunu bilerek ten ondan faydalanma basitliği karşısındakinin ise sadece sana degil sen cinsindekilere olan köle potansiyeli kızın kendisi için ne kadar komik ve alışılagelmiş bir durum isede benim için kendini kandırmasında öteye gitmiyor. Buda nacizene fikrim salak olduğu anlamına geliyor :)
- +1 yıl
anlıyorum canım
+1 yılKadinin kölesi olunursa bir omur altından kalkamaz şayet ben olmak istemem köle olmak isteyen erkek bence çok ciddi değildir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Öyle zaten.. kıza söylüyorsun kız cüzdan niyeti görüyor seni istemiyorsun..
00 YorumlaAl ütünü yemeğini temizliğini yaptır işte oh kebap :D
12 Yorumla- +1 yıl
tam istediğim erkek işte :D
- +1 yıl
Hav hav🐶
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaksatlari numarani almak bir kizla denedik google maps yardimiyla yanina geldim numarani ver lutfen diye yalvariyodu
00 Yorumla
+1 yılSizinde hoşunuza gidiyor her gün köle erkek köle erkek hayırdır?
02 Yorumla- +1 yıl
gidiyo ne yalan söyliyim
- +1 yıl
Beni kölen yaparmisin
+1 yılKöle yapacak erkek mi atıyon kız 😀😀
53 Yorumla- +1 yıl
hiç fena olmaz
- +1 yıl
Hahah 😀😀 güzelmiş 😀
- +1 yıl
Valla köleniz olmak harika olur
şu köle muhabbetinden sıkılan bir ben miyim. yeter be :/
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. bir köle ile evli olmak nasıl olurdu acaba :))
48 Yorumla- +1 yıl
ne güzel işte ev işlerini falan yapardı :D
- +1 yıl
sonradan isyan ediyorlar heralde :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Harika olurdu ya
- +1 yıl
Size evde köle olmak harika bir duygu
Ben kimsenin kölesi olamam kimse kusura bakmasın aptallığın lüzumu yok kölelikte nedir
00 YorumlaKimyasal sebepler söz konusu bile olamaz şartları siz belirliyorsunuz ;) Köle arıyorsanız size hizmet etmek isterim. Son derece ciddiyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Finansal köle arıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları gayet ciddiler.
50 Yorumla Merak-kimyasal ve de psikolojik bence. Bilinç altında bir aşagılanma içgüdüsü taşiyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılBen sahibem icin herseyi yapardim kosulsuz itaat etmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılher yerde olduğu gibi burada da çürük yumurtalar var, ama bu geneli adına yanıltmasın sizi.
00 YorumlaBende çok seviyorum ama nedense herkes mallık salaklık olarak bakıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek adam... maco olur.. bunlar erkek degil heralde...
015 Yorumla- +1 yıl
o maço bana gelsin odunla döverim
- +1 yıl
erkek maço olmaz. erkek kılıbıkta olmaz. erkek karısından korkmaz ama karısına karşı saygılı olur. sever sahiplenir korur. yeri gelince kolundan fırlatıp yerine oturtup çenesinide kapatır yeri gelince ayaklarını da yıkar işinide görür. Yeter ki kadın kadın olsun. herşey kişilerde karakterlerde. Bunları bilmez uygulayamaz çoğu zaten çoğu insanın da karakteri bozuktur.
Cevap sahibi+1 yıl@ssx90 konusmak icin konusmayalim
Cevap sahibi+1 yılBir kere erkek adam hatuna el kaldirmaz... usturuplu olalim.. ikincisi uzatmaya gerek yok..
- +1 yıl
konuşmak için konuşmayalım ne demek :D
- +1 yıl
dalgalı iq heheh :D
koptum - +1 yıl
vay be ip den adı soyadı bu hızda bulan teknoloji gelmiş :D
Cevap sahibi+1 yıl@ssx90 devam et... Ben yakisana yapcam sana..
Cevap sahibi+1 yılSavcilik bulur.. Sen merak etme...
- +1 yıl
Helal benide kemerle döv özellikle
Bende merak ediyorum.
221 YorumlaBu devirde köle mi olunur
01 Yorumla- +1 yıl
olur olur
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılciddi olanlarla olumlu düşüncelerin mi var? :D
04 Yorumla- +1 yıl
var evet
- +1 yıl
umarım bulursun o zaman ne diim :)
- +1 yıl
😳.
- +1 yıl
ilk adayın geldi :)
- Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılHadi benim için öl desek ölmezler 😂
21 Yorumla- +1 yıl
ölmeliler ama :D
İşte bunların hepsi seks
01 Yorumla- +1 yıl
nokta!
+ Seni seviyorum
- Hadi benim için öl00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir rahatsizlik. Yani ciddiler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Baya ciddiler abazalıkları geçmez onların.
02 Yorumla- +1 yıl
abazalıktansa istemez
Abazalik baslarina vurmus.
00 Yorumlaköle pazarı cumartesileri kuruluyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
nerede?
+1 yılAgir psikolojik rahatsizliklari var mk
00 Yorumla
+1 yılköle? :D hemde bir kızın kim la o
00 Yorumla
+1 yılBeyinlerinin Kimyası bozulmuş onların
10 Yorumlao dedikleri sadece klavyeden ibaret inanma :)
00 Yorumla
+1 yılDenede gor. biz nerden bilelim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence baya ciddiler. Ciddi gözüküyolar.
00 Yorumla
+1 yılkızları yataga atana kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. bana göre saçmalıktan başka birşey değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. gereksizler. kusura bakmasınlar
00 Yorumla
+1 yılkölelik lgbt abcd bu ne ya az normal olun
00 YorumlaYok yok tamamen ciddilet :)
00 Yorumlakölemi?
TÜRKten köle olmaz!!!00 YorumlaBen ciddiyim. Tabi herşeyin sınırı var
00 Yorumlainsanlığın bittiği nokta
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Ne kadar ciddi olsalar da. Çok basitler
00 YorumlaGel sana tasma takip gezdirecem de belli olur
00 Yorumla
+1 yılhep özentilikten bunlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen :D artık bıktım mesajlardan
10 Yorumla
+1 yılKolen olayım kırbaçla beni
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyalan bee elde etmek için yaptıkları yalakalık
00 Yorumla
+1 yılMal onlar.
25 Yorumla- +1 yıl
değillerr :D
- +1 yıl
öyleler
- +1 yıl
Hayır gercekten degıller tam tersi iş yasamlarında son derece basarılı ve kariyer sahibiler hatta yonetıcıler ama özellerınde etken gucun etkişindeler sadece köleler işte diyenlerin aksine zeki ve basarılılar özel hayatlarındaki rollerı baskınlıkları veya tam tersi resesif cekinikleri sadece kendılerı ve o itaat ettıklerı o ozel kişi arasındadır
- +1 yıl
@Kücük_kole al işte bir mal daha
- +1 yıl
Benveds değiliz
Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Komikler
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
9 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım