Sıradan insan kimdir? Sıradışı insan kimdir? Hepimiz sıradışı olmak istiyoruz, farklı olmak istiyoruz. Ama sıradışı insanı tanımlayabiliyor muyuz?
Gizli üye, sen çok sıradışısın biliyoruz 😉
Gizli üye, sen çok sıradışısın biliyoruz 😉
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre birçok sıradışılık vardır. Giyim tarzıyla, dinlediği müzik tarzıyla, düşünceleriyle, hayata bakış açısıyla... Örnekler çoğaltılabilir sana göre hangisi sıradışı ya da sıradışı olması için her şeyi mi farklı olmalı yoksa önemli olan birkaç özellik yeterli mi? Toplulumuzda fiziki görünümünü çok değiştirdiğin zaman bile sıradışılığı yakalamış olursun bariz ortadadır. Mesela saç rengini en uçuk renge boyatmak üstüne piercing yaptırmak dövme vb. bile bu kişiyi sıradışı yapar. Çünkü düşünceleri görünümüne yön vermiştir diyebiliriz...
Teşekkürler.
Sıradan insanlar sıradışı oluşlarını görsel efektle verip ve klişe anormalliklere sığınan insanlardır.. Anormal görünür veya konuşurlar..
Farkını koyan insan sıranlaşmış ve klişeleşmiş kavramların içini nitelikle doldurmuş insanlardır..
Gayet sıradan görünürler genelde..
Sıradan insan kendini basit gören ve vasıfsız olduğuna inan insandır.
Sıradışı insan ise yapabilecği şeylerin farkına varmış ve mücadele edebilen bir insandır.
İnsan kendi kendini sıradışı hale getirir yani. Örneğin yeteneklerinin farkına varıp bunları geliştirir. Böylece sıradanlığın dışına çıkar.
Ben de orneklendireyim dedim. Rica ederim 😊
Benim için önemli değerlii olmayan insanlar sıradandır
Cevap
26Cevap
Sıradan insanlar sağa sola gidip resim atar. Facebook instagramda takılır çünkü herkes ayni şeyi yapar. Vb. durumlar eğer bunların dişina cikabiliyorsan resim vb. Şeyler beğeni kazanmaknicin ugrasmiyorsan sen siradan değilsin.
Gördüğü insanları taklit eden ortamlarda kendini ön plana çıkartmak için şaklabanlık yapanlar he birde ekstra olarak saçı siyah beyaz olmayanlar :D:D:D ( Tabi ki ekstra olan şakaydı :D )
Sıradan insan koyun gibidir. hiç sorgulamadan bir görüşe bir kişiye bir mesleğe bağlanır. İşe gider gelir monoton bir hayat sürer kitap okumaz...
Yaşam tarzının sıradan olması kişinin sıradan olduğunun kesin kanıtı mıdır? Peki kitap okumak sıradışı bir eylem midir?
normalde kitap okumak sıradan bir eylem ama kitap okumak bizi sıradanlıktan çıkarır, bakış açımızı genişletir ve geliştirir. ayrıca kitap okumak global olarak azaldı çoğu insan okumuyor boş zaman, akıllı telefonlarla dolduruluyor.
sıradan insan olmak, sıradan bir yaşam tarzını doğurur. ama bu, monotonlukla karışmamalı. Ben hergün kitap okur film izlerim benim monotonum bu olur
Normal bir insan çalışır. Bence bu yaşam tarzı kişinin sıradanlığının kesin kanıtı değildir.
Anlıktır sıradan olmamak anlık olarak bulunduğun ortamda yapılabilecek ama kimsenin daha önceden yapmadığı şeyi yapmak veya söylemektir.
ilk sorunun cevabı sorunun içinde. :
kime sıradan insan denir demişsin : Hepimiz sıradışı olmak istiyorsak. demekki hepimiz sıradanız. sıradan olmasak sıradışı olmayı istemeyiz ;)
İşine gücune gidip yiyip içip süslenip gezip tozmaktan başka pekte bir işe yaramayan insan siradandir. Yani boş boş yaşayan sıradan hayatlar sürenler
Sıradan insan benim.
Diğerlerinden farklı bir; yeteneğim yok, tarzım yok, kültürüm yok, fiziğim yok, bilgim yok...
Bu şekilde olanlar sıradan oluyor.
Herkesin doğru dediğine yanlış diyen ve haklı olan insan siradisidir.
Modaya uymayan, sade giyinen, insanların ne dediğini önemsemeyen sessiz sakin insandir bence
Sıradan insan demek , mesela herkese kanka diyen kıza benzer , ya da küçük meseleleri hayatının merkezine koyan insanlara denir. Sıradandır
Bu devirde kendin olabiliyorsan, öp başının üstüne koy kendini.
sıradan insan tabiri pek hoş olmasa da normal insanlar normal düşünür ve konuşurlar. sıradışı insanlarsa sıradışı düşünürler ve konuşurlar herhalde.
Degisken biseydir bana gore o an cogunlugun dusundugu gibi dusunmeyen oyle yasamayan oyle hareket etmeyen o an siradisi sayilablor ancak bu degisir
sol ayağının serçe parmağını emebilen insanlara sıradan insan denir.
Öyle bir şey yok. O yüzden özelliklerini de bilmiyorum.
monoton davranana toplumun çoğunluğuyla aynı olana den -ir
Ben her zaman her durumda farklılığımı gösterim Oktay Saraç olmak kolay iş değil
Birilerini taklit eden biri sıradandir bence,,
Herkes gibi yaşayan insana sıradan denirr
Gizlenicektim izin verilmemiş :(
belli birine denmez herkes birbirine der :D
Sıradan insan benim, sıradışı insan iç sesim net
Ben sıradan bir insanım. Ama sıradışı değilim.
Bir oturuşta iki ekmek yiyen sıra dışıdır
Ayağım hariç ben sıradan biriyim
Hayat insanı sıradanlaştırır.
Sıradan düşünen sıradan yaşayan
Okumamamış Asgari Ücreti Beğenmeyen Vesayre
sana denir siradan insan
Ben siradanim ne uğrasamam sıradışı olmaya :)
Senin siradan olmadigin belli:)
Kimse sıradan değil herkes özel 😏 :D
Çok klişe 😝
bbana.
Sıradan insana?
Bana
bana
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar