Modernlik adı altındaki midesizlik hakkındaki düşünceleriniz?

Evet arkadaşlar midesizlik... Hatununuzun başka bir erkekle dansa kalkmasını mideniz nasıl kaldırıyor? Ya da hatunlar, illa modern olacaksınız diye, kocanızın başka hatunla baş başa yemeğe gitmesine nasıl gönlünüz razı geliyor? Doğaya neden aykırı davranıyoruz? Kıskanıyorken neden kıskanmıyormuş gibi davranma gereği duyuyoruz? Bu eziyeti çekmeli miyiz? Mecbur muyuz elalemin karısı kızı ile kocamızı izlemek zorunda olmaya? Medeniyet bu mudur? Medeniyet midesiz olabilmek midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlardan birisi lafı yazıp engellemiş gitmiş aklınca atar gider yapmış, karşılığından kaçtığına göre fikrine güvenmiyorsun... Kimsenin şahsına hitap edilmedi, toplumsal bir problemden bahsedildi, üstünüze alınmayın, alınıyorsanız da sonradan manevra yapıp beni suçlu duruma düşürmeyin. Beni doğru anlamanızı rica ediyorum. Eğer karşı görüş zaman zaman beni eleştirmeyi kendine hak görüyorsa ve bu medenilik oluyorsa, benim kendi fikrimi açmaya da hakkım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Var mı başka atar gider yapıp da sonra da cevabı bile beklemeden direk engelleyecek korkak modern arkadaşlar? Not: öyle yapmayan üstüne alınmasın...
Modernlik adı altındaki midesizlik hakkındaki düşünceleriniz?